Θυμάστε πόσο εξωφρενικά σ3ξι ήταν το πρώτο σας χαμούρεμα με το ταίρι σας; Εκείνες όπου πιέζατε απεγνωσμένα ο ένας το σώμα του άλλου, όσο καιγόσασταν από την επιθυμία, ανακαλύπτοντας τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε με τη γλώσσα σας; Ακόμα κι αν είστε μαζί εδώ και καιρό, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη λιποθυμική ενέργεια των πρώτων ημερών που λυγίζει τα γόνατα, με αυτές τις στάσεις σεξ που σάς επιτρέπουν να χαμουρεύεστε ταυτόχρονα.

 

Το διάλειμμα για σνακ

Βάλτε τον σύντροφό σας να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού ή σε μια καρέκλα κι απολαύστε τα οφέλη του να βρίσκεστε από πάνω, με την πρόσθετη ευχαρίστηση της επαφής σώματος με σώμα, ακόμα και στο πάνω μέρος τους. Δεδομένου ότι τα σώματά σας είναι πιο κοντά, μπορείτε να αναπτύξετε απολαυστική τριβή και να ελέγξετε το βάθος και την ταχύτητα της διείσδ@σης για να ερεθίσετε τον σύντροφό σας (κι εσάς) μέχρι να μην αντέχετε άλλο. Κάθε κίνηση μπορεί να συνοδεύεται κι από ένα καυτό φιλί μεταξύ σας, αφού τα κεφάλια σας θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο   .

 

Η ολονυχτία

Αν σχεδιάζετε έναν ολονύχτιο μαραθώνιο σ3ξ, αυτή είναι μια από τις εύκολες στάσεις όπου μπορείτε να κάνετε παύσεις, να χαλαρώσετε, να μιλήσετε και ό,τι άλλο σας συγκινεί. Στρέψτε το κορμί σας προς τον σύντροφό σας, αφήνοντας το πόδι σας να κρέμεται πάνω από τον γοφό του. Ξεκινήστε πλάγια και καθώς η νύχτα προχωράει, κυλιστείτε εναλλάξ από πάνω του. Μπορείτε να απολαύσετε πολλές δυνατότητες: φιλιά, οπτική επαφή και πολλά άλλα.

 

Το elevated ιερ@ποστολικό

Μερικές φορές, το κλειδί για να κάνετε το σ3ξ απίστευτο, είναι να το κρατήσετε απλό. Το ιερ@ποστολικό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε άφθονη επαφή με το πάνω μέρος του σώματος, βαθιά διείσδ@ση και φιλιά διαρκείας. Συνιστούμε να βάζετε ένα μαξιλάρι κάτω από τον πισινό για να βοηθήσετε την κλειτορίδ@ του έχοντος @ιδίου να έχει μια απολαυστική επαφή με κάθε ώθηση.

 

Η αγκαλιά των εραστών

Η πιο οικεία, γλυκιά, ζευγαρίσια στάση που μπορείτε να δοκιμάσετε, είναι να ξαπλώνετε δίπλα-δίπλα, με τα πόδια και τα χέρια τυλιγμένα ο ένας γύρω από τον άλλο, εξερευνώντας το σώμα σας με αργά, βαθιά φιλιά, ανεβαίνοντας κάθε τόσο για να μοιραστείτε ένα βλέμμα.

 

Dry Hump

Θυμάσαι εκείνες τις πρώτες, καυτές, ονειρεμένες στιγμές ατελείωτων φιλιών όπου απλά φασωνόσασταν απελπισμένα; Λοιπόν, κάνε αυτό. Κρατήστε τα ρούχα σας και φιληθείτε, εστιάζοντας πραγματικά ο ένας στον άλλον και βλέποντας πόσο ερ3θισμένοι μπορείτε να γίνετε χωρίς να βγάλετε εσώρουχα.