sousou2312

Αγαπητή Σουσου,
Εδώ και λίγους μήνες με ταλαιπωρεί ένας που γνώρισα μέσω Facebook. Και οι δύο είμαστε από Ιωάννινα αλλά σπουδαζουμε σε διαφορετικές πόλεις. Άρχισε να μου στέλνει μηνύματα κι εγώ απαντούσα για την πλάκα μου. Τότε ήμουν κολλημένη με έναν άλλο και ήθελα κάπως να περάσω την ώρα μου. Στην αρχή γελούσα με τον τρόπο που με προσεγγιζε. Πέρασε ένα χρονικό διάστημα και βρεθήκαμε στα Γιάννενα. Βγήκαμε για έναν καφέ και κατάλαβα πως τελικά είναι καλό παιδί.

Αυτός από το δεύτερο ραντεβού μου ξεκαθάρισε πως θέλει σχέση. Στην αρχή αρνήθηκα και είπα πως θα το δούμε πώς θα πάει. Συνεχίσαμε να μιλάμε και να βγαίνουμε για ένα μήνα. Ύστερα εγώ έφυγα για Ρέθυμνο και αυτός για Κομοτηνή. Πριν φύγουμε είπαμε πως θα προσπαθήσουμε και όπου μας βγάλει αυτή η σχέση. Μου είπε πως μόλις τελειώσει την εξεταστική του θα έρθει να με δει. Πέρασαν δύο μήνες… Η εξεταστική είχε τελειώσει αλλά συνεχώς του προέκυπταν προβλήματα με τη σχολή και τη πρακτική του. Εγώ για οικονομικούς λόγους δεν μπορούσα να πάω. Όταν σταμάτησαν τα προβλήματά του εγώ δεν υπήρχα μέσα στα σχέδιά του. Δεν ανέφερε ότι θα έρθει να με δει. Αποφάσισα λοιπόν να τον χωρίσω. Δεν έδειξε να νοιάζεται ιδιαίτερα. Είπε πως δε θέλει αλλά σεβάστηκε την απόφαση μου.

Μετά από λίγες μέρες βρήκε μια αφορμή και μου έστειλε μήνυμα. Αρχίσαμε να μιλάμε πάλι με σκοπό να τα βρούμε. Εντελώς τυχαία ομως μέσα από κοινή παρέα έμαθα πως την περίοδο που ήμασταν μαζί στα Γιάννενα μιλούσε πάλι με μια πρώην του. Στην αρχή δεν το πίστευα. Είδα όμως μερικα μηνύματα και τότε το πίστεψα. Την ίδια μέρα του είπα να σταματήσουμε να μιλάμε. Δεν είπα το λόγο, ούτε του ζήτησα τα ρέστα. Έφυγα κυρία από αυτή την ιστορία. Πέρασε ένας μήνας από τότε. Δε με έχει αφήσει όμως ήσυχη. Κάθε βδομάδα βρίσκει αφορμή με κάποιο στορυ μου και μου σχολιάζει. Δε λέει ποτέ κάτι ουσιαστικο. Σχολιάζει βλακειες. Δε μου πιάνει τη κουβέντα. Απλά έρχεται, χτυπάει και φεύγει. Εγώ είτε δεν απαντάω είτε του δίνω κάποια μονολεκτική απάντηση. Τι ζητάει από εμένα Σουσου μου; Εκδίκηση επειδή τον χωρισα εγω και έχει πεισμωσει; Δεν του φτάνουν οι υπόλοιπες; Σε λίγο καιρό θα πάμε και οι δύο Ιωάννινα για διακοπές. Αν συναντηθούμε τι θα γίνει;

Πολλά φιλιά, μια άγνωστη μελαγχολική.

Δε θα ήθελα να γραφτεί κάπου το πραγματικό μου όνομα. Να απαντήσεις Σουσου μου!!
Που θα δημοσιευτεί; Για να δω την απάντηση σου;

Αγαπημενότατη Άγνωστη Μελαγχολική και Ξενιτεμένη μου Χ,
Ο αγαπημενότατος είναι η παροιμία που λένε ότι πάει να χωρέσει δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Το τι θέλει εξαρτάται από το τι θα γίνει με τα καρπούζια. Του μένει το ένα κάτω από τη μασχάλη και το άλλο πέφτει και σπάει; Σπάνε και τα δυο; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τα σώνει αμφότερα που να κοπανιέται, κι όσο και να προσπαθεί να το κρατήσει ζεστό.

ΥΓ1: Καλός κι αυτός που τα θέλει όλα δικά του αλλά καλή κι εσύ που ανταποκρινόσουν απλά για να περάσεις την ώρα σου όπως λες.

ΥΓ2: Ρέθυμνο – Κομοτηνή – Γιάννενα. Αν δεν πάει απευθείας αεροπλάνο, μέχρι να πας από το ένα μέρος στο άλλο θες πάλι αποτρίχωση.

ΥΓ3: Καλά η κοινή παρέα με άνθρωπο που γνώρισες από το facebook και ήπιατε 10 καφέδες πού βρέθηκε για να στο πει ότι μιλούσε με άλλη; Ή κατασκοπία μου μυρίζει ή καλοθελητές εδώ αγαπημενότατη..

ΥΓ4: Κι εσύ ανέβαζε κάθε δυο βδομάδες στόρυ, μην ανεβάζεις κάθε βδομάδα.

ΥΓ5: Τι εννοείς χτυπάει και φεύγει; Νίντζα ο σύντεκνος;

ΥΓ6: Εσύ τι ζητάς να μας πεις. Γιατί μπορείς είτε να τον σβήσεις είτε να τον εξαιρέσεις από τα στόρυ και να μην χτυπάει όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις. Αλλά τα θες κι εσύ νομίζω.

ΥΓ7: Εκδίκηση γιατί ζητάει; Εσύ του την είχες φάει την πρώην;

ΥΓ8: Πότε η μια πρώην έγινε «οι υπόλοιπες»; Αχ τα μισά και λιγότερα μου έχεις πει καρδουλάκι.

ΥΓ9: Ε κατά πάσα πιθανότητα θα τραβάτε και τα ίδια στόρυ αν είστε κι οι δυο στα Γιάννενα. Τι άλλο να γίνει;

ΥΓ10: Το «μια άγνωστη μελαγχολική» είναι το πραγματικό σου όνομα; Ουπς γράφτηκε.

ΥΓ11: Στην Ελευθεροτυπία, μην τη χάσεις.

ΥΓ12: Τελικά με εκείνον τον άλλο τον πρώην ξεκόλλησες ποτέ;
Φιλιά στα μούτρα,
Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!