news11

Αποκαλύπτεται η Μαργαρίτα.

Εκείνη η μέρα αργά ή γρήγορα θα ‘ρχόταν. Το ‘βλεπα στα μάτια του κάθε φορά που συναντιόμασταν. Μου το ‘λεγε χωρίς λέξεις. Όταν τον πετύχαινα στο ασανσέρ ή τυχαία στο διάδρομο ήταν πολύ διστακτικός. Δε με κοιτούσε καν. Έσκυβε κι έφευγε. Ίσως γιατί ήταν μαζί της τις περισσότερες φορές. Αν όμως δεν έκρυβε κάτι, θα με κοιτούσε, θα χαιρετούσε. Καινούργιος γείτονας ήταν, έπρεπε να κοινωνικοποιηθεί με τους άλλους ένοικους.

Ένιωθα περίεργα όσο περνούσε ο καιρός, γιατί χωρίς να μιλάμε, ήξερα πολλά γι’ αυτόν. Ένας τοίχος μας χώριζε και χωρίς να το θέλω ήμουν παρούσα στα δρώμενά του. Αναπόφευκτα μέσα σ’ αυτά που ήμουν μάρτυρας, ήταν κι η ερωτική του ζωή.

Τα πρώτα βράδια προσπαθούσα να την ακούω και ν’ αδιαφορώ. Κάτι που ήταν πολύ δύσκολο, αν άκουγες τι γινόταν ακριβώς στο διπλανό δωμάτιο απ’ το δικό μου. Τις επόμενες νύχτες έμενα ξύπνια, ήμουν τόσο περίεργη ν’ ακούω τι κάνει και πώς.

Πάλευα πολύ, μέχρι που μαζί μ’ αυτόν άρχιζε να παίρνει φωτιά και το δικό μου κρεβάτι. Κάθε βράδυ περίμενα σχεδόν άυπνη ν’ ακούσω το κρεβάτι του να τρίζει και τη φωνή του να με στέλνει στη δική μου φαντασίωση.

Έφτασα σε σημείο κάθε βράδυ ν’ ανοίγω τα πόδια μου και να περιμένω αδιάκριτα τις λέξεις του για να μ’ αγγίξω. Κάθε νύχτα ήμουν έτοιμη. Κόλλαγα στον τοίχο για να τον αισθάνομαι παραπάνω και τέντωνα τ’ άκρα μου. Με τις πρώτες του λέξεις τα δάχτυλά μου ήταν ήδη πάνω μου και με χάιδευαν. Ίδρωνα μόλις τον άκουγα να την πονάει. Ταραζόταν το κορμί μου. Ήμουν εγώ εκεί αντί για ‘κείνη.

Φανταζόμουν το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια μου, κάθε φορά πριν τελειώσω. Μόλις τον άκουγα να ουρλιάζει από ηδονή, το χέρι μου έπαιρνε φωτιά και τα σεντόνια μου έσταζαν. Ήθελα να τελειώνω μαζί του. Έκλεινα τα μάτια και τον έβλεπα να με λερώνει παντού. Κάπου εκεί, ο οργασμός μου μ’ έστελνε σ’ άλλη διάσταση.

Με τόσες φαντασιώσεις και τόσους οργασμούς που είχα μετρήσει μαζί του, έστω κι εν αγνοία του, κάθε φορά που τον πετύχαινα, ήταν σαν να το ξέραμε κι οι δύο ότι έχουμε ιδρώσει ο ένας πάνω στον άλλο πολλά βράδια. Η αμηχανία που ζούσαμε ήταν ανεξήγητα γνώριμη.

Ένα βράδυ ετοιμάστηκα όπως τα περισσότερα, άνοιξα το παράθυρο να νιώθω τον αέρα και κόλλησα το κορμί μου στον τοίχο. Τα πόδια μου ήταν έτοιμα και με περίμεναν ν’ αρχίσω. Περίμενα πάρα πολύ εκείνο το βράδυ. Μέχρι που αντί για τα βογγητά του, άκουσα φωνές κι ένα δυνατό χτύπημα της εξώπορτάς του. «Δε γίνεται να μ’ άφησε έτσι», σκέφτηκα. Σηκώθηκα κι έτρεξα στο παράθυρο να δω πού πάει. Εκεί κατάλαβα πως σήμερα είναι δικός μου. Όταν είδα τη δικιά του να φεύγει.

Φορούσα το εσώρουχο μου κι ένα μπλουζάκι. Μένω μόνο με το εσώρουχο κι ανοίγω την εξώπορτα. Χτυπάω τη δική του χωρίς δεύτερη σκέψη. Ανοίγει, παγώνει κι απλά με κοιτάει. Πριν αντιδράσω τον ακούω να λέει: «Το ‘ξερα». Εγώ ερεθισμένη όσο ποτέ, τον σπρώχνω μέσα και κλείνω την πόρτα.

Μ’ αρπάζει απ’ τα μαλλιά και με στήνει στον τοίχο απευθείας. Ξεκινάω να νιώθω τους πόρους του δέρματός μου να ξυπνάνε. Μου τρίβει το στήθος με τις παλάμες του και παραδίνομαι. Μου δαγκώνει τον αυχένα ταυτόχρονα και μουσκεύομαι ακαριαία. Μου ψιθυρίζει στ’ αυτί πόσες φορές με σκεφτόταν όταν ήταν μέσα της. Ίσως την κάθε φορά την ένιωθα και μ’ έκανε να χύνω συνεχόμενα κάθε βράδυ στο κρεβάτι μου.

Τον νιώθω σκληρό από πίσω μου και τρίβομαι σαν να είναι ήδη μέσα μου. «Πρέπει να με πάρει γρήγορα», σκέφτομαι. Γυρνάω για να δω το πρόσωπό του και να νιώσω επιτέλους την κάβλα του να μου ανήκει. Ξεκινάει να μου γλείφει τα χείλη τραβώντας μου το εσώρουχο. Νιώθω την κλειτορίδα μου να καίγεται.

Απ’ την τρέλα μου να τον νιώσω όλο και πιο μέσα μου, αισθάνομαι ότι δακρύζω. Με τραβάει απ’ το λαιμό και με καρφώνει τόσο δυνατά που δεν κρατιέμαι να μην ουρλιάξω. Με παίρνει βαθιά, θέλω να τελειώσω απ’ την πρώτη του διείσδυση.

Κρατιέμαι κυριολεκτικά απ’ τα νύχια μου που έχουν γίνει ένα με το δέρμα του. Μ’ έχει ανάσκελα και τον βλέπω να μπαίνει μέσα μου και να με κοιτάει στα μάτια. Ουρλιάζοντας του ζητάω να γίνει πιο επιτακτικός. Με γυρνάει στα τέσσερα και με διαλύει. Τα μαλλιά μου ξεριζώνονται απ’ τα δάχτυλά του, τα άκρα μου σφίγγονται κι αυτός με παίρνει όλο και πιο γρήγορα. Σκύβει πάνω απ’ την πλάτη μου και νιώθω την ανάσα του σαν σπίρτο. Με περνάει ρεύμα σε κάθε σημείο του κορμιού μου.

«Τελειώνω», του φωνάζω. Το μούδιασμα του οργασμού μ’ έχει κυριεύσει. Οι κραυγές μου δεν ελέγχονται, οι φλέβες μου νιώθω ότι θα σπάσουν κι εκείνος τελειώνει μαζί μου όπως φαντασιωνόμουν. Όλο του το κορμί έχει σπασμούς κι εγώ είμαι γεμάτη απ’ τα υγρά του.

Ο πρώτος μας κοινός οργασμός ήταν εκεί, δίπλα απ’ τη φαντασίωσή μου που επιτέλους πρωταγωνίστησε. Τώρα δε χρειάστηκε να κλείσω τα μάτια για να τον σκεφτώ, ήταν μπροστά μου, πάνω μου, μέσα μου.

Στείλε και τη δική σου αξέχαστη σεξουαλική εμπειρία στο info @ pillowfights.gr με τίτλο «made in bed» κι αποκαλύψου!

 

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!