Προβολή Καλαθιού Το προϊόν “Τα πιο ερωτικά μας | eBook” προστέθηκε στο καλάθι σου.
-17%

Τα 2 best seller για το χωρισμό σε πακέτο! | eBooks

4.6 από 5 Βάσει 5 αξιολογήσεων πελατών
(5 αξιολογήσεις πελατών)

Τα 2 best seller βιβλία του pillowfights για το χωρισμό σ’ ένα μοναδικό πακέτο και σε ειδική τιμή!

Το “Επανασύνδεση: 100 Μυστικά για να τα βρείτε οριστικά» και το «Get Over It!«, δυο βιβλία που καταπιάνονται με το χωρισμό και προτείνουν τις ιδανικές λύσεις είτε θες να τα ξαναβρείτε, είτε θες να προχωρήσεις παρακάτω βάζοντας στο επίκεντρο τον εαυτό σου. 

Λίγα λόγια για το κάθε βιβλίο:

“Επανασύνδεση: 100 Μυστικά για να τα βρείτε οριστικά»

Υπάρχουν έρωτες που καίνε και δε σβήνουν. Γι’ αυτούς τους έρωτες ένας χωρισμός μπορεί ν’ αποδειχτεί ένα πολύ χρήσιμο μάθημα ώστε όταν ξαναβρεθείτε να είστε κι οι δύο πολύ πιο συνειδητοποιημένοι για τις επιθυμίες και τους κοινούς σας στόχους. Να είστε πιο δυνατοί και ακόμα πιο ερωτευμένοι. Σ’ αυτό το βιβλίο θ’ ανακαλύψετε 100 μυστικά για να κάνετε την επανασύνδεση όχι μόνο να συμβεί αλλά κυρίως να λειτουργήσει. Μυστικά αλλά και πρακτικές ασκήσεις που αφορούν τους τομείς εμπιστοσύνης, επικοινωνίας, προσωπικού χωροχρόνου, οικειότητας, σεξ και πολλών ακόμη, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ουσιαστικά γερές βάσεις ώστε να χτίσετε εκ νέου μια σχέση πληρότητας, ικανοποίησης και αμοιβαιότητας.

 

«Get Over It!«

Ο χωρισμός είναι για όλους μια επώδυνη διαδικασία. Μπορεί ο καθένας να τον βιώνει και να τον αντιμετωπίζει διαφορετικά, τα κύρια συναισθήματα όμως είναι κοινά: Ματαίωση, θυμός, θλίψη, αμφισβήτηση, μειωμένη αυτοεκτίμηση.

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στις πρώτες εβδομάδες και τους πρώτους μήνες μετά από ένα χωρισμό και βασισμένο σε ψυχαναλυτικές θεωρίες που παρουσιάζει με σεβασμό και δοκιμασμένες μεθόδους, τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βγούμε από ένα χωρισμό πολύ πιο δυνατοί, συνειδητοποιημένοι και συμφιλιωμένοι με τον ενδότερο εαυτό μας. Ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου συναντάμε και 10 χρήσιμα ψυχολογικά τεστ αυτογνωσίας κι ενδοσκόπησης που θα μας βοηθήσουν να αποσυνδεθούμε γρηγορότερα απ’ τα αρνητικά συναισθήματα και να εστιάσουμε στους ουσιαστικούς μας στόχους.

Διαβάστε περισσότερα όπως και τις οδηγίες download των βιβλίων στις αναλυτικές πληροφορίες.

12,00 10,00

Αναλυτικές πληροφορίες

Τα 2 best seller βιβλία του pillowfights για το χωρισμό σ’ ένα μοναδικό πακέτο και σε ειδική τιμή!

Το “Επανασύνδεση: 100 Μυστικά για να τα βρείτε οριστικά» και το «Get Over It!«, δυο βιβλία που καταπιάνονται με το χωρισμό και προτείνουν τις ιδανικές λύσεις είτε θες να τα ξαναβρείτε, είτε θες να προχωρήσεις παρακάτω βάζοντας στο επίκεντρο τον εαυτό σου. 

Λίγα λόγια για το κάθε βιβλίο:

“Επανασύνδεση: 100 Μυστικά για να τα βρείτε οριστικά»

Υπάρχουν έρωτες που καίνε και δε σβήνουν. Γι’ αυτούς τους έρωτες ένας χωρισμός μπορεί ν’ αποδειχτεί ένα πολύ χρήσιμο μάθημα ώστε όταν ξαναβρεθείτε να είστε κι οι δύο πολύ πιο συνειδητοποιημένοι για τις επιθυμίες και τους κοινούς σας στόχους. Να είστε πιο δυνατοί και ακόμα πιο ερωτευμένοι.

Σ’ αυτό το βιβλίο που υπογράφουν 14 pillowfighters θ’ ανακαλύψετε 100 μυστικά για να κάνετε την επανασύνδεση όχι μόνο να συμβεί αλλά κυρίως να λειτουργήσει. Μυστικά αλλά και πρακτικές ασκήσεις που αφορούν τους τομείς εμπιστοσύνης, επικοινωνίας, προσωπικού χωροχρόνου, οικειότητας, σεξ και πολλών ακόμη, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ουσιαστικά γερές βάσεις ώστε να χτίσετε εκ νέου μια σχέση πληρότητας, ικανοποίησης και αμοιβαιότητας.
Μυστικά που θα σας φέρουν κοντά και θα διατηρήσουν το πάθος αναλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Μυστικά που θα σας διδάξουν να διαφωνείτε έξυπνα, να σχετίζεστε χωρίς φόβο και ν’ απολαμβάνετε το πάθος της αρχής ακόμα και μετά από μήνες ή χρόνια.

 

Συμμετέχουν οι (με αλφαβητική σειρά): Βαλεντίνα-Δέσποινα Γκιόκα, Βασιλική Γουγούλα, Γιοβάννα Κοντονικολάου, Φρόσω Μαγκαφοπούλου, Γιώργος Μαντάς, Μιχάλης Μαρκόνης, Σοφία Μπουμπάρη, Χριστίνα Νικολοπούλου, Μαρία Πακιακιό, Πωλίνα Πανέρη, Πέννυ Πηττά, Μαγδαληνή-Μαρία Παπάζογλου, Μαίρη Σάμου, Σοφία Σοφιανίδου.

Αριθμός Σελίδων: 112

 

«Get Over It!«

Ο χωρισμός είναι για όλους μια επώδυνη διαδικασία. Μπορεί ο καθένας να τον βιώνει και να τον αντιμετωπίζει διαφορετικά, τα κύρια συναισθήματα όμως είναι κοινά: Ματαίωση, θυμός, θλίψη, αμφισβήτηση, μειωμένη αυτοεκτίμηση.

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στις πρώτες εβδομάδες και τους πρώτους μήνες μετά από ένα χωρισμό και βασισμένο σε ψυχαναλυτικές θεωρίες που παρουσιάζει με σεβασμό και δοκιμασμένες μεθόδους, τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βγούμε από ένα χωρισμό πολύ πιο δυνατοί, συνειδητοποιημένοι και συμφιλιωμένοι με τον ενδότερο εαυτό μας. Ένα βιβλίο γραμμένο με ειλικρίνεια, αυτοκριτική αλλά και προσωπικές ιστορίες που σκοπό έχει να μας κάνει ν’ αντιληφθούμε πως το κέντρο του κόσμου μας είμαστε εμείς· μα παρέα με τους πολύτιμους άλλους, θα κάνουμε αυτό τον κόσμο ομορφότερο.

Ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου συναντάμε και 10 χρήσιμα ψυχολογικά τεστ αυτογνωσίας κι ενδοσκόπησης που θα μας βοηθήσουν να αποσυνδεθούμε γρηγορότερα απ’ τα αρνητικά συναισθήματα και να εστιάσουμε στους ουσιαστικούς μας στόχους.

 

Συμμετέχουν οι (με σειρά κεφαλαίων): Νικολέττα Βασιλοπούλου, Μαρίνα Πολυκάρπου, Εβίτα Λυκούδη, Κατερίνα Τσιτούρα, Νεφέλη Μπαντελά, Βασιλική Γούγουλα, Μάιρα Τσίριγκα, Βαλεντίνα-Δέσποινα Γκιόκα, Σουζάνα Ντεζούκι, Πωλίνα Πανέρη

Αριθμός Σελίδων: 141

 

 Οδηγίες download:
1. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας θα μεταφερθείτε στη σελίδα επιβεβαίωσης όπου και μπορείτε να κατεβάσετε τα eBook στη συσκευή σας (pc-mac/mobile/tablet), πατώντας εκεί που λέει: «Κατεβάστε εδώ το eBook!»
Βασική προϋπόθεση για την ανάγνωση των eBook είναι η ύπαρξη οποιουδήποτε pdf reader.
2. Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε τα link στο email επιβεβαίωσης της αγοράς σας που θα λάβετε αμέσως μετά.

Τρόποι πληρωμής:
1. Χρεωστική/Πιστωτική/Προπληρωμένη κάρτα: Μπορείτε να ολοκλήρωσετε τη συναλλαγή γρήγορα κι εύκολα με τα στοιχεία της κάρτας σας.
2. Είτε μέσω της πλατφόρμας του paypal.

Καλή ανάγνωση!

 

Αξιολόγησέ το!

12345