Υπάρχει Λύση! | Life Coaching μέσω emailΥπάρχει Λύση! | Life Coaching μέσω emailΥπάρχει Λύση! | Life Coaching μέσω emailΥπάρχει Λύση! | Life Coaching μέσω email

Υπάρχει Λύση! | Life Coaching μέσω email

5 από 5 Βάσει 3 αξιολογήσεων πελατών
(3 αξιολογήσεις πελατών)

Άλλη μία πρωτοποριακή υπηρεσία life coaching σε συνεργασία με την Life & Business Coach Ελένη Τουρλούκη για όσους αναζητούν την άμεση συμβολή της πιστοποιημένης coach του pillowfights, εξοικονομώντας χρόνο από μετακινήσεις κι αποφεύγοντας την πιθανή αμηχανία των προφορικών συνεδριών.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να υποβάλεις τα ερωτήματά σου, χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα που θα συναντήσεις σε επόμενο βήμα.
Η κ. Τουρλούκη θα λάβει το μήνυμά σου και θα σου απαντήσει προσωπικά και λεπτομερώς μέσω email εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Αμέσως μετά την αποστολή του ερωτήματός σου θα μπορείς να κατεβάσεις κι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το ψυχολογικό τεστ της κ. Τουρλούκη «Ο Τροχός της Ζωής» που αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να μπορέσεις να αξιολογήσεις την ισορροπία που έχεις στη ζωή σου σε δώδεκα διαφορετικούς τομείς!
Ένα σημαντικό δώρο που θα σε βάλει σε διαδικασία ενδοσκόπησης κι αλλαγών!

Η coach μας είναι εδώ για να σταθεί δίπλα σου και να σε εμπνέσει να πιστέψεις στον εαυτό και τις δυνάμεις σου για να ανακαλύψεις τα δικά σου κίνητρα και τους δικούς σου στόχους ζωής και να βρεθείς πιο κοντά στην ικανοποίηση και την πληρότητα που ονειρεύεσαι!

Δες ΕΔΩ ένα δείγμα απάντησης της coach σε ερώτημα αναγνώστριας.

Διάβασε περισσότερα για την υπηρεσία και την κ. Ελένη Τουρλούκη στην αναλυτική περιγραφή.

20,00

Αναλυτικές πληροφορίες

Άλλη μία πρωτοποριακή υπηρεσία life coaching σε συνεργασία με την Life & Business Coach Ελένη Τουρλούκη για όσους αναζητούν μια άμεση κατεύθυνση απ’ την πιστοποιημένη coach του pillowfights, επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρόνο κι άνεση χωρίς να μετακινηθούν καθόλου απ’ την άνεση του σπιιτιού τους και χωρίς την αμηχανία που ίσως να συνοδεύει τις προφορικές συνεδρίες.
Μια υπηρεσία coaching μέσω email για όσους χρειάζονται καθοδήγηση στα ζητήματα που τους απασχολούν κι έμπνευση για να διεκδικήσουν τους στόχους τους.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να υποβάλεις τα ερωτήματά σου, χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα που θα συναντήσεις σε επόμενο βήμα.
Η κ. Τουρλούκη θα λάβει το μήνυμά σου και θα σου απαντήσει προσωπικά και λεπτομερώς μέσω email εντός 3 εργάσιμων ημερών.
Μαζί με την απάντηση της coach θα σου σταλούν προσωπικές εξατομικευμένες ασκήσεις αυτογνωσίας κι επίτευξης στόχων. Λεπτομερείς τρόποι για να βγεις από τυχόν αδιέξοδα, για να αναγνωρίσεις τα εμπόδια και να τα πολεμήσεις και κυρίως για να μπορέσεις να παραμείνεις πιστός και προσηλωμένος στις επιδιώξεις σου.

Αμέσως μετά την αποστολή του ερωτήματός σου θα μπορείς να κατεβάσεις κι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το ψυχολογικό τεστ της κ. Τουρλούκη «Ο Τροχός της Ζωής» που αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να μπορέσεις να αξιολογήσεις την ισορροπία που έχεις στη ζωή σου σε δώδεκα διαφορετικούς τομείς! Ένα σημαντικό δώρο που θα σε βάλει σε διαδικασία ενδοσκόπησης κι αλλαγών.

Το life coaching μέσω email είναι η ιδανική υπηρεσία για όσους αντιμετωπίζουν μια έκτακτη προσωπική κρίση σε οποιοδήποτε τομέα (προσωπικά, επαγγελματικά, οικογενειακά) και αναζητούν μια χείρα βοηθείας αλλά και για όσους επιθυμούν να θέσουν νέες βάσεις για τη ζωή και την καθημερινότητά τους με την καθοδήγηση ενός επαγγελματία του είδους.

Η coach μας είναι εδώ για να σταθεί δίπλα σου και να σε εμπνέσει να πιστέψεις στον εαυτό και τις δυνάμεις σου, να σου φωτίσει σκοτεινά σημεία, με στόχο να ανακαλύψεις τα δικά σου κίνητρα και τους δικούς σου στόχους ζωής και στη συνέχεια με την στήριξή της να φτιάξεις το δικό σου πλάνο δράσης ώστε να βρεθείς πιο κοντά στην ικανοποίηση και την πληρότητα που ονειρεύεσαι.

Βρίσκεσαι μόλις ένα email μακριά απ’ το να ξεκινήσεις τη μικρή αλλαγή στη ζωή σου που θα φέρει τη μεγάλη. Στο χέρι σου είναι.

Δες ΕΔΩ ένα δείγμα απάντησης της coach σε ερώτημα αναγνώστριας.


* Η life coaching μέσω email υπηρεσία μας δεν μπορεί ν’ αντικαταστήσει την παραδοσιακή ψυχοθεραπεία μακράς διαρκείας και δεν ενδείκνυται για άτομα με χρόνιες ψυχικές παθήσεις.

* Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ουδεμία συνταγογράφηση είναι δυνατή.
* Το απόρρητο των γραπτών συνομιλιών είναι απόλυτα διασφαλισμένο.

 

Ποια είναι η Ελένη Τουρλούκη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Σπούδασε στον τομέα της Πληροφορικής και του Προγραμματισμού και το 1990 ξεκίνησε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα αξιοποιώντας τις γνώσεις της στο χώρο της έρευνας αγοράς. Οι γνώσεις, οι εμπειρίες, οι ικανότητες και το ενδιαφέρον της ν’ ανακαλύψει το «τι λέει ο κόσμος» για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που καθημερινά χρησιμοποιεί, την έκαναν γρήγορα ν’ ανελιχθεί στον τομέα της έρευνας αγοράς περνώντας από πολλές διοικητικές θέσεις. Ωστόσο η περιέργεια και οι διαρκείς αναζητήσεις της την ώθησαν να κάτσει πάλι στα θρανία και να σπουδάσει στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών (ICPS) παίρνοντας το «Triple Certificate in Coaching» με τρεις πιστοποιήσεις: Coaching Clinic Certificate από την Corporate Coach U (CCU), CEU Certificate in Coaching for High Performance από το American Management Association (AMA), Certificate in Solution-Focused Coaching από το Management Development Institute (MDI).
Όμως δε σταμάτησε εκεί καθώς συνέχισε να παρακολουθεί σεμινάρια με άξονα την ψυχική –και όχι μόνο– ευημερία του ανθρώπου, ενώ παράλληλα ξεκίνησε δεύτερο κύκλο σπουδών πάνω στη Θεραπευτική Συμβουλευτική.
Σήμερα ασκεί την πραγματική της περιέργεια, λειτουργώντας ως Life & Business Coach.  Αρθρογραφεί στο pillowfights.gr πάνω από ένα χρόνο και άρθρα της μπορείτε να βρείτε στην προσωπική της στήλη “Ανάσα και Πάμε!”

Βρες εδώ και τα τρία διπλώματα της κ. Τουρλούκη

 


Ολοκλήρωση συναλλαγής:

1. Χρεωστική/Πιστωτική/Προπληρωμένη κάρτα: Μπορείτε να ολοκλήρωσετε τη συναλλαγή σας γρήγορα κι εύκολα με τα στοιχεία της κάρτας σας.
2. Είτε μέσω της πλατφόρμας του paypal.

 

Αξιολόγησέ το!

12345