anastasia1125

Εκείνη η ερωτική επιστολή που κάποτε τόλμησες κι έστειλες. Ή εκείνη που έμεινε αποθηκευμένη σε κάποια πρόχειρα να τη σκονίζουν οι αμφιβολίες. Αυτόματες καταγραφές ή δομημένες εξομολογήσεις, είναι τα δικά σας αληθινά ερωτικά γράμματα και τα θέλουμε. Τόλμησε να τα μοιραστείς μαζί μας και με το πρόσωπο που απευθύνονται. Τα περιμένουμε στο info @ pillowfights.gr με τίτλο «Συστημένα».

Εξομολογείται η Σοφία.

 

Πάλι πέρασε η ώρα και τα χέρια μου είναι έτοιμα να πληκτρολογήσουν αυτό το μήνυμα, που παιδεύω πολλές φορές στο κινητό μου. Πάντα όμως καταλήγει στα πρόχειρα κι όχι στα απεσταλμένα. Απόψε, λοιπόν, θα γράψω ξανά με την ελπίδα πως ίσως βρω το θάρρος να σου το στείλω.

Μοιάζουν έτσι τα συναισθήματα να παίρνουν μορφή στην οθόνη του κινητού μου. Τη δική σου μορφή. Τη μορφή του χαμόγελού σου, των ματιών σου. Μπορεί να με πεις δειλή που φοβάμαι να σου πω κατάματα όλα αυτά που με κάνεις να νιώθω. Όμως ναι, φοβάμαι, σίγουρα φοβάμαι την αντίδρασή σου. Ύστερα θα μου πεις δεν έχουν νόημα τα όσα θα διαβάσεις, δε θ’ αλλάξουν κάτι. Άσε με, όμως, να σου δείξω ένα κομμάτι του εαυτού μου.

Δεν ξέρω γιατί επέλεξα να μπλεχτώ σε μια ιστορία που δε θα έχει «happy end», όπως όλες αυτές οι ρομαντικές ταινίες που μας πλασάρουν για τις σχέσεις των ανθρώπων. «Τόλμησε» είπα, και τότε αφέθηκα σε σένα χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες των όσων κάνω. Δε βλέπω κάθε φορά τη στιγμή να βρεθώ μαζί σου να σε φιλήσω, να σε αγκαλιάσω. Ξέρω πως θα είναι για λίγο, μόνο αυτό το λίγο μπορείς να μου προσφέρεις κι αν στην αρχή αυτό μου έφτανε, τώρα το παράπονό μου αρχίζει να μεγαλώνει.

Εγώ επέλεξα να είμαι εκείνη η επιλογή που θα σε βγάζω απ’ τη μονοτονία, ή όπως είχες πει και στις αρχές της γνωριμίας μας εκείνη με την οποία θα «ξεφεύγεις λίγο». Διάλεξα το λίγο σου απ’ το καθόλου. Έτσι κ αλλιώς τα συναισθήματά σου τα έχεις δώσει ήδη αλλού και αυτό που έμεινε για μένα είναι ένα ωμό σεξ σε κάποιο απόμερο μέρος. Να ξέρεις προσπάθησα πολλές φορές να συνετίσω τον εαυτό μου και να βάλω ένα τέλος σ’ αυτό το άρρωστο πράγμα. Έχω πολλά «γιατί», όμως, μέσα μου.

Γιατί έχω εξαρτηθεί τόσο από εσένα; Γιατί δε μου δίνεις μία ευκαιρία να σου αποδείξω πόσα θα μπορούσα να σου δώσω; Θέλω κάθε βράδυ να μπορώ ν’ απολαμβάνω το κορμί σου, να ξαπλώνω ύστερα μαζί σου στο κρεβάτι και να σε κοιτάζω καθώς κοιμάσαι. Μ’ αρέσει τόσο η θέα του γυμνού κορμιού σου! Αν και λυπάμαι που το κάνω αυτό σε μια άλλη γυναίκα.

Ξέρω την επιλογή σου, ξέρω πως δε θα γίνω ποτέ εκείνη, δε θα με κοιτάξεις ποτέ, όπως την κοιτάς και δε θα μου δώσεις τίποτα παραπάνω απ’ αυτά που ήδη μου έχεις δώσει. Ξέρω, επίσης, ποια είναι η θέση μου και ότι δεν μπορώ να σε διεκδικήσω, γιατί η μάχη ήταν χαμένη εξαρχής. Γι’ αυτό δε θα το κάνω και θα προσπαθήσω να ζήσω με κάποιον άλλο άνθρωπο αυτά που ήθελα μαζί σου.

Όχι, δεν τα παρατάω, απλώς σέβομαι την επιλογή που έχεις κάνει. Είσαι όμως πάντα κάπου μέσα μου και ξαφνικά εμφανίζεσαι σε κάθε μου σκέψη. Παίζουν πολλές φορές στο μυαλό μου οι στιγμές που έχω από εσένα. Σκέφτομαι το πόσο μου αρέσουν τα φιλιά σου και το πονηρό σου βλέμμα. Σκέφτομαι πως θα έδινα τα πάντα για να μπορώ να κοιμάμαι μαζί σου κάθε βράδυ. Σου δίνω και την επιβεβαίωση λοιπόν.

Σ’ όλο αυτό χαμένη είμαι μόνο εγώ, που έδωσα παραπάνω απ’ όσα έπρεπε. Με μπέρδεψες κι έχασα τον έλεγχο. Ήξερα τι ήθελα από εσένα· σεξ. Μόνο αυτό μπορούσες να μου προσφέρεις. Κι αν κάποιος έχει κάνει λάθος, αυτή είμαι και πάλι εγώ, που πίστεψα πως θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι παραπάνω. Δε θα σε κατηγορήσω για τίποτα, τον εαυτό σου κοίταξες κι εσύ, κι ήσουν ξεκάθαρος. Πάντα ήσουν ξεκάθαρος.

«Δε με πιέζει κάνεις», «Θέλω να είμαι εδώ που είμαι», «Περνάω καλά εδώ που είμαι». Τα λόγια σου αυτά τα έχω στο μυαλό μου κάθε μέρα. Πήδημα ήταν. 1, 2, 3… Αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει χώρος για συναισθήματα απ’ την πλευρά σου. Σου δίνω την ευκαιρία να με απορρίψεις ακόμη μια φορά, λοιπόν, μ’ όσα σου έγραψα.

Είναι εξευτελιστικό να νιώθει και να εκφράζεται μόνο ο ένας, αλλά έτσι είμαι. «Συγγνώμη» που ένιωσα.

Επιμέλεια κειμένου: Αναστασία Νάννου

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!