ksenia282

Εκείνη η ερωτική επιστολή που κάποτε τόλμησες κι έστειλες. Ή εκείνη που έμεινε αποθηκευμένη σε κάποια πρόχειρα να τη σκονίζουν οι αμφιβολίες. Αυτόματες καταγραφές ή δομημένες εξομολογήσεις, είναι τα δικά σας αληθινά ερωτικά γράμματα και τα θέλουμε. Τόλμησε να τα μοιραστείς μαζί μας και με το πρόσωπο που απευθύνονται. Τα περιμένουμε στο info @ pillowfights.gr με τίτλο «Συστημένα».

 
Εξομολογείται  Κ.

 

Φτάσαμε σε ένα τέρμα και το μόνο που μένει πια σαν επιλογή είναι να λογαριαστούμε. Ναι, δεν περισσεύει άλλη υπομονή, μου γύρισε το μυαλό! Τόσο καιρό δε μιλάω για να μην κάνω την κατάσταση μεταξύ μας χειρότερη -αλήθεια γίνεται; Καταπίνω υπονοούμενα, βλέμματα, ακόμα και μπηχτές, από αυτές που προσπαθούν να με τσατίσουν για να ασχοληθώ μαζί σου.

Λοιπόν, φτάνει! Θα μιλήσουμε, κύριε. Ξέρω, η λέξη «λογαριασμός» λείπει απ’ το δικό σου λεξιλόγιο. Η λέξη αυτή ταιριάζει σε ώριμους ανθρώπους κι εσύ είσαι ακόμα παιδάκι. Αφού έχω να κάνω με ένα πιτσιρίκι θα πάρω εγώ την απόφαση να λογαριαστούμε και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Θα προσπαθήσω να είμαι διαλλακτική και διπλωματική, αν και θα ήθελα πολύ τσακωθούμε και να στα πω όλα ωμά. Ένας καβγάς με τα όλα του, βρισιές, φωνές κι όλα αυτά που σου χρειάζονται. Ωστόσο θα σεβαστώ το ότι είμαστε σε κοινή παρέα και θα διατηρήσω τη ψυχραιμία μου για χάρη των φίλων μας.

Θα σε ρωτήσω αν με βλέπεις ερωτικά και, ρε γαμώτο, αν πεις «όχι» κι ότι «ξέρεις, ήμουν μεθυσμένος, δεν ήθελα να στην πέσω, συγγνώμη» κι άλλες τέτοιες δειλές φλυαρίες, φτηνές δικαιολογίες, τότε θα αρπαχτούμε άσχημα! Όχι για την τάχα μου απόρριψη, αλλά δεν ανέχομαι τα ψέματα και την κοροϊδία. Δε με νοιάζει αν δε θες να το συζητήσεις, το πράγμα δε σηκώνει άλλη αναβολή. Θα μιλήσουμε και θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα, γιατί πολύ απλά δεν πάει άλλο αυτό το θεατράκι κι εγώ πνίγομαι μες στις σιωπές και τις αμφιβολίες.

Ξέρουμε και δύο μας πολύ καλά τι τρέχει μεταξύ μας κι ας κάνουμε τους Κινέζους. Αν φερθείς έστω μια φορά ώριμα και με ευθύτητα, αν παραδεχτείς την αλήθεια, τότε θα την παραδεχτώ κι εγώ. Θα μιλήσουμε επιτέλους με πεσμένες μάσκες και θα ξεκαθαρίσουμε τι είμαστε, τι θέλουμε και τι κάνουμε από εδώ και πέρα.

Μια ειλικρινή συζήτηση την χρωστάμε στους εαυτούς μας. Λίγη αλήθεια να σώσει ό,τι έχει απομείνει απ’ τη φιλία μας. Όποιο συναίσθημα έχει μείνει καθαρό, πριν το λερώσουμε με ψέματα. Έχω φτάσει στο σημείο να σε μισώ, να μη θέλω να σε ξαναδώ, αλλά πάντα στο τέλος βρίσκει τρόπο και βγαίνει στην επιφάνεια η αγάπη που σου έχω.

Σε έχουν κακομάθει όλοι οι άνθρωποι στη ζωή σου. Ανέχονται τα καπρίτσια σου, σου κάνουν τα χατίρια, δεν αντιμιλάνε. Ξέρεις κάτι όμως; Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους, τους πολλούς, που δε σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Εμένα μου αρέσει να ξεβολεύω τους ανθρώπους και να τους βάζω όρια. Γιατί κάποιος πρέπει να το κάνει επιτέλους. Και στην περίπτωσή σου αυτός ο κάποιος θα είμαι εγώ. Όποια κι αν είναι η κατάληξη θα σου δώσω έναν ακόμη λόγο να με θυμάσαι!

Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!