Πόσο (αν)ασφαλής αισθάνεσαι στη σχέση σου; Δοκίμασέ την εδώ απαντώντας σε 100 ερωτήσεις!

wdaf

«Η ένταση των πνευμάτων είναι πολύ πιο μεγαλειώδης από την ένταση των σωμάτων» ανέφερε ο Έρασμος, δημιουργώντας μας αμφιβολίες για το πόσα είναι ικανός να θυσιάσει ο άνθρωπος για να νιώσει την εξύψωση πνεύματος και σώματος.

Θυμόμαστε και τα λόγια του Freud για εκείνη στο δημοσίευμα του Über Coca, προσφέρει μια «υπέροχη διέγερση» και «πραγματική ευφορία» , ενώ αναφέρει ακόμη πως μειώνει τα επίπεδα κούρασης και πείνας κι αυξάνει την ενέργεια. Πρόκειται για ένα ναρκωτικό λοιπόν, το οποίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε στον κόσμο, πριν απαγορευτεί ακόμα, θεωρούνταν πως αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, δίνει ένα αίσθημα ευτυχίας και πληρότητας ενώ προκαλεί άμεσα στύση.

Κι όλα αυτά έχουν μια δόση αλήθειας κι αποτελούν τους λόγους που το επιλέγουν πολλοί χρήστες πριν έρθουν σε επαφή. Η κόκα είναι όντως αφροδισιακό και βραχυπρόθεσμα προκαλεί όλα τα παραπάνω προσφέροντας ακόμα πολλαπλούς οργασμούς, εύκολη κι επιβραδυνόμενη εκσπερμάτιση ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως οδηγεί σε μια λιγότερο επίπονη πρωκτική επαφή.

Επομένως όσοι έχουν προβλήματα στύσης, θέλουν να καθυστερήσουν το τέλος της βραδιάς ή να γλιτώσουν τον πιθανό πόνο της επαφής επιλέγουν την κοκαΐνη. Αυτό όμως αποτελεί ουσιαστικά μια ουτοπική προσέγγιση χωρίς αντίκρισμα καθώς, ας μην ξεχνάμε, πως οι βασικοί λόγοι χρήσης οποιασδήποτε ουσίας είναι ψυχολογικοί.

Οι χρήστες κοκαΐνης λοιπόν, αρέσκονται στη βελτιωμένη ποιότητα της ερωτικής τους ζωής καθώς εκτινάσσει την αυτοπεποίθησή τους, νιώθουν ανώτεροι και κάτοχοι της εξουσίας -μην ξεχνάμε άλλωστε πως η λευκή κυρία καταναλώνεται αποδεδειγμένα κυρίως από ανθρώπους σε υψηλές θέσεις και γεμάτα πορτοφόλια. Η δήθεν ασύλληπτη χαρά και πνευματική διαύγεια που νιώθουν, τονώνει το τυχόν πληγωμένο εγώ από αποτυχημένες ερωτικές επαφές.

Είναι συνετό παρ’ όλα αυτά να τονίσουμε πως η κοκαΐνη αποτελεί μια από τις εθιστικότερες ουσίες που διακινούνται και μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματά της στην υγεία είναι ακριβώς τα αντίθετα.

 

Βρες εδώ τη νέα έντυπη έκδοση του Pillowfights: All About Sεx 

Ή κατέβασέ το σε όλες τις συσκευές σου εύκολα και γρήγορα!