apriloffersite

Αφού έτσι κι αλλιώς #μένουμεσπίτι ας οργανωθούμε από τώρα για τα ραντεβού που μας περιμένουν όταν βγούμε!

Είτε θες να μάθεις πώς να τα ξαναβρείτε, είτε να μπεις στο αντρικό μυαλό, είτε απλώς να παίζεις τις τεχνικές του φλερτ στα δάκτυλα, όλα τα eBooks του pillowfights ολόκληρο τον Απρίλιο σε περιμένουν να τα κατεβάσεις στις συσκευές σου μόνο με 5 ευρώ! Ανακάλυψέ τα όλα!

Treat him like a Fling:

Μες στις σελίδες του θα βρεις το μαγικό τρόπο για να μην ακούσεις ποτέ ξανά φράσεις του στιλ «Δεν είμαι σε φάση για σχέση», «Θέλω λίγο χρόνο να το σκεφτώ», «Ας το πάμε χαλαρά!». Γιατί ο έρωτας είναι πάνω απ’ όλα ένα παιχνίδι που απαιτεί στρατηγική. Θα μάθεις πώς να του κεντρίζεις το ενδιαφέρον και κυρίως πώς να το διατηρείς.
Πάνω απ’ όλα όμως θ’ ανακαλύψεις τον τρόπο για να κερδίσετε την ανασφάλεια και το άγχος της σχέσης και να τον κάνεις να πάψει να φοβάται την οικειότητα, γιατί εκείνος θα την επιδιώκει.
Κατέβασέ το εδώ!


10 άντρες απαντούν 100 κρίσιμα γυναικεία ερωτήματα: 

Ένα χρήσιμο λυσάρι που θα σε μυήσει στον αντρικό νου, θα σταματήσει τη σπαζοκεφαλιά, θα σε κάνει να γελάσεις, να προβληματιστείς και να βρεις τον δρόμο που οδηγεί στην καρδιά τους. Απορίες όπως…

  • Πώς από ελεύθερη σχέση να τον κάνω να θέλει σχέση;
  • Θα ‘θελα να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί. Πώς να του το εμπνεύσω χωρίς να του το ζητήσω;
  • Γιατί θυμήθηκε κι επέστρεψε μετά από μήνες; Ανασφάλεια ή μεταμέλεια;
  • Όσο πιο έξυπνη τόσο πιο επικίνδυνη;
  • Πώς καταλαβαίνω αν το παίζει επίτηδες αδιάφορος;

Κι άλλες 95 απαντήθηκαν!
Κατέβασέ το εδώ!


Βγες απ’ το friendzone:

Βρέθηκες να ποθείς το καλύτερο σου φιλαράκι, το διπλανό σου στη σχολή, εκείνον που ξημεροβραδιάζεστε στα chat και τα τηλέφωνα. Σε φαντάζεσαι ζευγάρι μ’ εκείνη που μέχρι χτες σου μιλούσε για τη σχέση της, θες να κυλιστείς σε σεντόνια και πατώματα μ’ εκείνον που σε συστήνει σαν κολλητή του φίλη. Πριν απελπιστείς και εγκαταλείψεις δια παντός την προσπάθεια, διάβασε την ιστορία της Γιοβάννας Κοντονικολάου, μαζί μ’ άλλες 7 αληθινές μαρτυρίες που αποκαλύπτουν τον τρόπο για να βγεις πανηγυρικά απ’ το friendzone και να πετύχεις αυτό που όλοι οι άλλοι κυνηγάνε: Να είστε και φίλοι και ζευγάρι.
Κατέβασέ το εδώ!


Επανασύνδεση: 100 μυστικά για να τα βρείτε οριστικά:

Υπάρχουν έρωτες που καίνε και δε σβήνουν. Γι’ αυτούς τους έρωτες ένας χωρισμός μπορεί ν’ αποδειχτεί ένα πολύ χρήσιμο μάθημα ώστε όταν ξαναβρεθείτε να είστε κι οι δύο πολύ πιο συνειδητοποιημένοι για τις επιθυμίες και τους κοινούς σας στόχους. Να είστε πιο δυνατοί και ακόμα πιο ερωτευμένοι. Σ’ αυτό το βιβλίo θ’ ανακαλύψετε 100 μυστικά για να κάνετε την επανασύνδεση όχι μόνο να συμβεί αλλά κυρίως να λειτουργήσει.
Μυστικά αλλά και πρακτικές ασκήσεις που αφορούν τους τομείς εμπιστοσύνης, επικοινωνίας, προσωπικού χωροχρόνου, οικειότητας, σεξ και πολλών ακόμη, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ουσιαστικά γερές βάσεις ώστε να χτίσετε εκ νέου μια σχέση πληρότητας, ικανοποίησης και αμοιβαιότητας.
Κατέβασέ το εδώ!


Get over it!:

Ο χωρισμός είναι για όλους μια επώδυνη διαδικασία. Μπορεί ο καθένας να τον βιώνει και να τον αντιμετωπίζει διαφορετικά, τα κύρια συναισθήματα όμως είναι κοινά: Ματαίωση, θυμός, θλίψη, αμφισβήτηση, μειωμένη αυτοεκτίμηση. Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο στις πρώτες εβδομάδες και τους πρώτους μήνες μετά από ένα χωρισμό και βασισμένο σε ψυχαναλυτικές θεωρίες παρουσιάζει με σεβασμό και δοκιμασμένες μεθόδους, τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βγούμε από ένα χωρισμό πολύ πιο δυνατοί, συνειδητοποιημένοι και συμφιλιωμένοι με τον ενδότερο εαυτό μας. Ανάμεσα στις σελίδες του συναντάμε και 10 χρήσιμα ψυχολογικά τεστ αυτογνωσίας κι ενδοσκόπησης που θα μας βοηθήσουν να αποσυνδεθούμε γρηγορότερα απ’ τα αρνητικά συναισθήματα και να εστιάσουμε στους ουσιαστικούς μας στόχους.
Κατέβασέ το εδώ!


Τα πιο ερωτικά μας:

Μια συλλογή από 40 ερωτογραφήματα γραμμένα σε στιγμές έντασης, πόνου, ενθουσιασμού, θυμού, ευτυχίας, παραφροσύνης, έξαψης και παραζάλης. 40 ερωτογραφήματα που σκοπό έχουν να παρουσιάσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια την τρικυμία εν κρανίω που βιώνει ο ερωτευμένος νους. Γι’ αυτό θα τα δείτε όλα: αντιφάσεις, ακρότητες, υποσχέσεις, μεγαλοστομίες, διαψεύσεις, αυτομαστιγώματα και σκληρές κριτικές. Θα δείτε τους ύμνους και τα μοιρολόγια. Θα δείτε κάτι απ’ τους εαυτούς σας.
Κατέβασέ το εδώ!


Οι τοίχοι έχουν καρδιά: 

100 + 1 ολοκαίνουρια #pillowquote για τα πάθη, τους χωρισμούς και τ’ ανείπωτά μας.
100 + 1 #pillowquote για να ταυτιστείς, για να λατρέψεις, να κοινοποιήσεις, να στείλεις, να ντύσεις το κινητό, το laptop ή το tablet σου.
100 + 1 #pillowquote γραμμένα σε τοίχους εκεί που το συναίσθημα αφήνεται ελεύθερο να βρει τον παραλήπτή του.
Τοίχοι∙ πέτρινοι, τσιμεντένιοι, διαδικτυακοί. Τοίχοι ανάμεσα σε ανθρώπους κι επιθυμίες, που έχτισαν με απωθημένα την καλύτερη μόνωση. Αισθήματα που δε βρίσκουν παραλήπτη και καταλήγουν πάνω σε τοίχους κι άλλα που βρήκαν τόση ανταπόκριση, που έγιναν εξομολογήσεις σε κοινή θέα.
Ό,τι κι αν ζεις, ό,τι κι αν νιώθεις, δεν είσαι μόνος. Υπάρχουν κι άλλοι που το έζησαν και το ζουν. Κοίταξε γύρω σου… Οι τοίχοι έχουν καρδιά.
Κατέβασέ το εδώ!


Το πιο καυτό σου καλοκαίρι: 

  • Πώς να κάνεις τον καλοκαιρινό σου έρωτα να κρατήσει;
  • Χώρισες λίγο πριν τις διακοπές και δεν ξέρεις τι να κάνεις;
  • Ερωτεύτηκες αλλοεθνή και τα ‘χεις εντελώς χαμένα;
  • Κάνετε διακοπές χώρια και φοβάσαι μη σε απατήσει;
  • Οι δυο σας σε μια παραλία ερημική;

Ο απόλυτος καλοκαιρινός ερωτικός οδηγός είναι εδώ! 21+1 ολοκαίνουρια κι αδημοσίευτα άρθρα αφιερωμένα στην πιο ερωτική εποχή του χρόνου είτε είσαι single, είτε δεσμευμένος, είτε συνηθέστερα μπερδεμένος. Ένα eBook για να γελάσεις, να βρεις απαντήσεις, ν’ αυτοσαρκαστείς, να περάσεις ευχάριστα στην ξαπλώστρα και να βρεις τον τρόπο να κάνεις το καλοκαίρι σου πραγματικά καυτό!!
Κατέβασέ το εδώ!


Σε όποια φάση κι αν είσαι, όποιο κι αν σου ταιριάζει, όλο τον Απρίλιο το βρίσκεις μόνο 5 εύρω για να το κατεβάσεις σ’ ολες τις συσκευές σου και να απολαύσεις την ανάγνωση!

#μένουμεσπίτι και διαβάζουμε για έρωτα!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!