Ο Ανάδρομος Ερμής στο Λιοντάρι και, εκτός από τις αναποδιές σε επαφές και μετακινήσεις που θα έχουν οι Σταθεροί του 3ου δεκαημέρου, μηνύματα από άτομα του παρελθόντος μπορούν να αναμένουν, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εμβάθυνση κι αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ακαταμάχητη γοητεία σου, ο μαγνητισμός σου, το μυστήριο που αποπνέεις αλλά κι η σεξουαλικότητά σου, είναι αυτά που θα σου προσφέρουν άπειρες κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τη σεξουαλικότητα της ημέρας με το άλλο σου μισό! Προσπάθησε μόνο να μην προκαλείς και καβγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα έχεις την ευκαιρία, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για κάποιο λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις, γενικά, τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα κι ενδυναμώνεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου κι έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Για τον λόγο αυτό και για να μην καταστρέψεις την παροντική εύνοια, πες «όχι» στην τάση σου για εγωιστικές αντιδράσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα νέες γνωριμίες αλλά κι αρκετά ερωτικά μηνύματα!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα παρά τις αρκετές υποχρεώσεις που έρχονται, καταφέρνεις και βρίσκεις την άνεση και τις ευκολίες που τόσο καιρό ήθελες! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα έχει την εξέλιξη που επιθυμείς, εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι στον σύντροφό σου, για τα μικρά και τα ανούσια λάθη του, επειδή απλά κολλάς σε λεπτομέρειες! Αν συνεχίσεις έτσι, θα τον φέρεις στα όριά του, χωρίς κανέναν απολύτως ουσιαστικό λόγο!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα η αγάπη των γύρων σου, είναι πλέον φανερή κι έντονη, γεγονός που θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το ταίρι σου εμπλουτίζεται από συναίσθημα, πάθος, χαρά και στιγμές καλοπέρασης, τρυφερότητας και ρομαντισμού! Αν είσαι ελεύθερος, θα περάσεις σίγουρα μία πολύ θετική ημέρα σήμερα! Θα απολαύσεις κατακτήσεις, θαυμαστές κι άπλετη ερωτική τύχη, που θα σου δώσει την πολυαναμενόμενη ευκαιρία να βρεις το άλλο σου μισό!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα το σίγουρο είναι πως οι καταστάσεις θα βελτιωθούν, σε συγγενικές σχέσεις κι οικιακά θέματα! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε γκρίνια, εντάσεις και παράπονα προς το ταίρι σου κι επιδίωξε μία όμορφη, ήρεμη και συναισθηματική συζήτηση μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις κι η έντονη νοσταλγία σου, σε παρασύρουν σε έναν έρωτα του παρελθόντος! Σκέψου πολύ πριν κάνεις βήμα, για να μην απογοητευτείς από την ανταπόκριση του ατόμου που προσεγγίζεις ξανά!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον κοινωνικό σου περίγυρο με νέα πρόσωπα κι ευχάριστες παρέες και νιώθεις περιζήτητος κι αγαπητός! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και μπόλικους θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να επιδιώξεις τη σοβαρή συζήτηση που εδώ και καιρό θες να πραγματοποιηθεί με τον σύντροφό σου και να βρείτε επιτέλους λύσεις στα προβλήματα που εδώ και καιρό σας απασχολούν!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές να πετύχεις ανάκτηση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησής σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο, που δεν το έχεις προσέξει καν, σου αποκαλύπτει και σου εξομολογείται το ερωτικό του ενδιαφέρον και πάθος για ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να εκτιμήσεις το γεγονός πως το ταίρι σου προσπαθεί «με νύχια και με δόντια», να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία και την αρμονία στη σχέση σας!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα φρόντισε να μην κολλάς σε ανούσιες αντιπαραθέσεις ή μικροαντιθέσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν κι απόλαυσε την εύνοια της ημέρας, εκμεταλλευόμενος την τύχη σου! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου εκτιμά την ευθύτητα κι αμεσότητα του λόγου σου, όπως και την ειλικρίνειά σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην το παρακάνεις, λέγοντας λόγια που μπορεί να τον προσβάλλουν, να τον εκνευρίσουν, ή ακόμα και να τον πληγώσουν! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και νέες γοητευτικές γνωριμίες!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι μία ημέρα όπου καλύτερα να επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου, επικεντρώνοντας αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου στην ψυχική σου γαλήνη! Αν είσαι δεσμευμένος πιθανόν να υπάρξουν αποτυχίες ή απογοητεύσεις εντός του δεσμού σου! Ίσως αισθανθείς μέσα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου πως καταχράστηκε άθελά του τη συναισθηματική γενναιοδωρία σου και τη δοτικότητά σου! Προσπάθησε να κάνεις μία συζήτηση μαζί του, χωρίς εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα να μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες σήμερα!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα οι φίλοι θα είναι δίπλα σου κάθε λεπτό, σε κάθε σου δραστηριότητα και θα έρθεις σίγουρα πιο κοντά συναισθηματικά μαζί τους! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματά σου απέναντι στο ταίρι σου, για να μη χαλάσεις το ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα της ημέρας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να είχες εδώ και καιρό συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, όμως σήμερα, ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου να στραφεί σε ένα νέο άτομο!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πετυχαίνεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να αναμένεις μία γνωριμία που υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απόδειξε στο ταίρι σου την υπευθυνότητα και την εντιμότητά σου, προς το πρόσωπό του! Μπορείς να του εκφράσεις το συναίσθημά σου, χωρίς υπερβολές και μεγάλα λόγια, αλλά με πράξεις!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα καταφέρνεις και μετατρέπεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου, σε πράξη! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ανεμελιά κι ερωτική ανανέωση, μέσα από ερωτικές επαφές και φλερτ, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» σε νεύρα, σε κόντρες κι ανούσιους καβγάδες με τον σύντροφό σου! Πες όμως «ναι» σε δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγικές εξόδους, μαζί με το άλλο σου μισό!

Πηγή