Πώς μπορώ να γίνω Pillowfighter;

Για να γίνεις Pillowfighter, θα πρέπει να μας στείλεις ένα αρθρογραφικό δείγμα γραφής από 500 έως 1000 λέξεις στο info@pillowfights.gr. Απόφυγε τα πολύ διηγηματικά ή προσωπικά κείμενα και πείσε μας ότι σου ταιριάζει μια θέση στην ομάδα μας! Το άρθρο που θα μας αποστείλεις θα πρέπει να είναι 100% δικό σου. Έχουμε αδυναμία στις ρεαλιστικές, καυστικές κι άμεσες πένες. Για λόγους ταχύτητας στην ανταπόκρισή μας μην ξεχάσεις να μας αναφέρεις κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο email που θα μας στείλεις. Ανυπομονούμε να σε διαβάσουμε.

Πώς μπορώ να μπω στους #pillowpoets;

Γράφεις ποίηση και λατρεύεις να φτιάχνεις τα δικά σου quotes; Οι #pillowpoets ήρθαν στο pillowfights.gr για να δημοσιεύσεις τους ολόδικούς σου στίχους. Στείλε μας τα ποιήματα και τα quote σου και γίνε ένας απ’ τους #pillowpoets μας. Περιμένουμε το email σου, με τίτλο “για τους #pillowpoets” στο info@pillowfights.gr
Προσοχή: Τα ποιήματα που θα μας στείλεις θα πρέπει να είναι 100% δικά σου. Για λόγους ταχύτητας στην ανταπόκρισή μας μην ξεχάσεις να μας αναφέρεις κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο email που θα μας στείλεις.
Ανυπομονούμε να μας ταξιδέψεις!
Οι θέσεις των #pillowpoets είναι περιορισμένες.

Πώς μπορώ να στείλω την ιστορία μου στο Your Stories;

Για να στείλεις την ιστορία σου στο Your Stories, αρκεί ένα email στο yourstory@pillowfights.gr. Να θυμάσαι ότι δε δημοσιεύουμε ποίηση, στιχάκια και υπερβολικά σουρεαλιστικά κείμενα. Για να μας βοηθήσεις θα πρέπει το κείμενό σου να είναι αυστηρά γραμμένο με ελληνικούς χαρακτηρές και να είναι τονισμένο σωστά.

Πώς μπορώ να στείλω την ιστορία μου για το Your Stories Exclusive και να την κάνετε eBook;

Αν θέλεις η δική σου ιστορία αγάπης ν’ αποτυπωθεί σ’ ένα μικρό διήγημα, με σκοπό να μείνει για πάντα στη μνήμη σας όσα χρόνια κι αν περάσουν, αν θέλεις να κάνεις το τέλειο δώρο στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου για την επέτειο σας, ή αν ψάχνεις απλώς ό,τι πιο πρωτότυπο για να την εντυπωσιάσεις, αφέσου στα χέρια μας. 

Στείλε μας την ιστορία σου κι εμείς σου έχουμε την εξομολόγηση, την πρόταση γάμου κι ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς αποτυπωμένα κι επιμελημένα απ’ τους pillowfighters σε μια απόλυτα αποκλειστική eBook έκδοση 1000+ λέξεων, με προσωπικό τίτλο, εξώφυλλο κι οπισθόφυλλο. Κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό δώρο. Ένα αιώνιο κι αδιαμφισβήτητο πειστήριο του έρωτά σας.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Πώς μπορώ να κατεβάσω τα ebook του pillowfights.gr;

Το treat him like a fling, τα «πιο ερωτικά μας» και το «οι τοίχοι έχουν καρδιά» σε περιμένουν να τ’ ανακαλύψεις και να τα ξεφυλλίσεις σε όλες τις συσκευές σου.

Απόκτησέ τα εδώ!

Πώς μπορώ να κάνω ραδιοφωνική εκπομπή στο Pillow Radio;

Aν θες να γίνεις ραδιοφωνικός παραγωγός απ’το σπίτι σου και να συμμετέχεις στο Pillow Radio, θα χρειαστεί να στείλεις ένα demo 20 λεπτών (μουσικής και λόγου) στο radio@pillowfights.gr. Να θυμάσαι ότι στο ραδιόφωνό μας δεν επιθυμούμε ακραίες/υβριστικές/μισαλλοδοξες φωνές.