Πώς μπορώ να γίνω Pillowfighter;

Για να γίνεις Pillowfighter, θα πρέπει να μας στείλεις ένα αρθρογραφικό δείγμα γραφής από 500 έως 1000 λέξεις στο info@pillowfights.gr. Απόφυγε τα πολύ διηγηματικά ή προσωπικά κείμενα και πείσε μας ότι σου ταιριάζει μια θέση στην ομάδα μας! Το άρθρο που θα μας αποστείλεις θα πρέπει να είναι 100% δικό σου. Έχουμε αδυναμία στις ρεαλιστικές, καυστικές κι άμεσες πένες. Για λόγους ταχύτητας στην ανταπόκρισή μας μην ξεχάσεις να μας αναφέρεις κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο email που θα μας στείλεις. Ανυπομονούμε να σε διαβάσουμε.

Πώς μπορώ να μπω στους #pillowpoets;

Γράφεις ποίηση και λατρεύεις να φτιάχνεις τα δικά σου quotes; Οι #pillowpoets ήρθαν στο pillowfights.gr για να δημοσιεύσεις τους ολόδικούς σου στίχους. Στείλε μας τα ποιήματα και τα quote σου και γίνε ένας απ’ τους #pillowpoets μας. Περιμένουμε το email σου, με τίτλο “για τους #pillowpoets” στο info@pillowfights.gr
Προσοχή: Τα ποιήματα που θα μας στείλεις θα πρέπει να είναι 100% δικά σου. Για λόγους ταχύτητας στην ανταπόκρισή μας μην ξεχάσεις να μας αναφέρεις κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο email που θα μας στείλεις.
Ανυπομονούμε να μας ταξιδέψεις!
Οι θέσεις των #pillowpoets είναι περιορισμένες.

Πώς μπορώ να προμηθευτώ τα έντυπα βιβλία σας;

Τα δυό αγαπημένα σας βιβλία “Treat Him Like A Fling” και “10 άντρες απαντούν 100 κρίσιμα γυναικεία ερωτήματα” που κυκλοφόρησαν και σ’ έντυπη έκδοση σε συνεργασία με τις εκδόσεις Φυλάτος άνοιξαν το δρόμο και για νέα αγαπημένα. “Επανασύνδεση: 100 μυστικά για να τα βρείτε οριστικά”, “Σχεδόν Σχέσεις”, “Level Up”, “Από Απόσταση Φτιαγμένα” καθώς και το ολοκαίνουργιο έντυπο “Αll about sex” σε περιμένουν να τα λατρέψεις!

Μπορείς να τα προμηθευτείς είτε μέσω του δικού μας ηλεκτρονικού καταστήματος είτε σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο. Ολοκληρώνοντας την αγορά μέσα απ’ το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραλάβεις το πακέτο σου εντός 3-4 εργάσιμων ημερών στην πόρτα σου μέσω Elta Courier.

Πάτα εδώ κι ανακάλυψε εδώ τα έντυπα βιβλία μας!

Πώς μπορώ να στείλω την ιστορία μου στο Your Stories;

Για να στείλεις την ιστορία σου στο Your Stories, αρκεί ένα email στο yourstory@pillowfights.gr. Να θυμάσαι ότι δε δημοσιεύουμε ποίηση, στιχάκια και υπερβολικά σουρεαλιστικά κείμενα. Για να μας βοηθήσεις θα πρέπει το κείμενό σου να είναι αυστηρά γραμμένο με ελληνικούς χαρακτηρές και να είναι τονισμένο σωστά.

Πώς μπορώ να κατεβάσω τα eΒook του pillowfights.gr;

Το “Treat Him Like A Fling”, το “10 άντρες απαντούν 100 κρίσιμα γυναικεία ερωτήματα”, το “Get Over It!”, το “Βγες απ’ το Friendzone”, η “Επανασύνδεση: 100 μυστικά για να τα βρείτε οριστικά” και πολλά ακόμα σε περιμένουν για να τα κατεβάσεις και να τ’ απολαύσεις σ’ όλες τις συσκευές σου!

Απόκτησέ τα εδώ!

Πώς μπορώ να κάνω ραδιοφωνική εκπομπή στο Pillow Radio;

Aν θες να γίνεις ραδιοφωνικός παραγωγός απ’το σπίτι σου και να συμμετέχεις στο Pillow Radio, θα χρειαστεί να στείλεις ένα demo 20 λεπτών (μουσικής και λόγου) στο radio@pillowfights.gr. Να θυμάσαι ότι στο ραδιόφωνό μας δεν επιθυμούμε ακραίες/υβριστικές/μισαλλοδοξες φωνές.