Νέος μήνας ξεκινάει κι όλοι κρατάμε τις ανάσες μας με την ελπίδα πως δε θα μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Αμ δε. Επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις κι αυτός και η πρώτη του εβδομάδα δε θα είναι παιχνιδάκι. Μάλλον τα άστρα θα παίξουν με τα νεύρα μας κι εμείς μπορεί και να ρίξουμε λίγο κλάμα μπας και μας λυπηθούν. Βέβαια, δε θα φταίει κανείς άλλος παρά εμείς και η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι μας, αφού από το ένα λάθος θα πηγαίνουμε στο άλλο γιατί από ωριμότητα, είμαστε υπό το μηδέν. Κύριο χαρακτηριστικό τhς βδομάδας όλης είναι τα μούτρα ως το πάτωμα και τα νεύρα άνευ λόγου. Εντάξει, όμως, μη φοβάστε. Για όλα φταίει ο Ερμής στο Δίδυμος, κάτι που εξηγεί κατά πολύ τον χαμό που επικρατεί, άρα φροντίζουμε να αφήσουμε τη διπολικότητα στην άκρη και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά αφού στις 9 του μήνα η Αφροδίτη πάει κι αυτή μία επίσκεψη στον Δίδυμο. Καλό κουράγιο εύχομαι. Θα το χρειαστούμε όλοι.

 

 

Κριός
Κριάρι μου, εσύ δε θα πρέπει να έχεις παράπονα αυτή τη βδομάδα αφού η έλευση του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους μόνο κακό δε θα σου κάνει. Ξαφνικά είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη κι εσύ να βρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου. Σαν να ξυπνάς από χειμερία νάρκη ένα πράγμα. Εντάξει, με το χαμόγελο στα χείλη θα είσαι, νέες γνωριμίες θα κάνεις, θα γίνεις και λίγο πιο ανθρώπινος στις αντιδράσεις σου, δεν το λες κι άσχημο αυτό ε;
Μπορεί να νιώθεις πως βαριέσαι τη ζωή σου όλη αυτόν τον καιρό, αλλά αν δε δοκιμάσεις μαζί με το άλλο σου μισό να ζωντανέψεις τη σχέση σας, δεν πρόκειται ποτέ να βγεις από αυτό το τέλμα. Και ξέρεις, το ταίρι σου από μόνο του δεν μπορεί να πετύχει και πολλά, θέλει και τη βοήθεια του κοινού, τη δική σου στην προκειμένη περίπτωση. Ακολούθησε τα βήματά του και πιστεύω πως ως την επόμενη εβδομάδα, δε θα βρίσκεις χρόνο να βαρεθείς. Το έπιασες; Αν είσαι μόνος σου, αυτή τη βδομάδα θα νιώσεις αρκετά πιο ήρεμος και σε επαφή με τα συναισθήματά σου κι αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με άτομα που καιρό τώρα προσπαθείς να πλησιάσεις, αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να ταράξουν τα νερά της καθημερινότητάς σου και να κάνουν τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα. Be open.

Pillowfight: Με τον Λέoντα χορεύεις σε ερωτικούς ρυθμούς.

Goodnight: Ο Ζυγός σε χορεύει στο ταψί.

 

 

Ταύρος
Ταυράκι μου πιέζεσαι από παντού και δεν είσαι στα καλύτερά σου αυτές τις μέρες. Έχεις την ανάγκη να βάλεις τι φωνές και να ρίξεις ένα κλάμα, γιατί όχι, για να αισθανθείς πως φεύγει από πάνω σου ένα μεγάλο βάρος. Βασικά, αντί να χτυπιέσαι, μπορείς να εξηγηθείς σε όσους ζητάνε από σένα τον ουρανό με τα άστρα, πως δεν είσαι θαυματοποιός, είτε πρόκειται για σχέση ήδη υπάρχουσα ή νέα. Άσ’ τους να λένε, γύρνα την πλάτη σου σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε σε κάνει να νιώθεις άσχημα, μία ζωή την έχεις, μην τη σπαταλήσεις δίνοντας όλη σου την ενέργεια στους πάντες εκτός από τον εαυτό σου. Αυτή η βδομάδα θα είναι καθοριστική για τη σχέση σου κι αυτό γιατί σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου, οι αμφιβολίες σου και τα ψυχολογικά σου. Το θέμα είναι πως ο συνδυασμός και των τριών είναι καταστροφικός κι αν δε διαχειριστείς όλα όσα νιώθεις, μπορεί να οδηγήσεις τη σχέση σου προς την καταστροφή. Προσοχή, λοιπόν, μην έχεις κι άλλο λόγο να κλαις. Μην είσαι μίζερος, εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος. Δε γίνεται να περνάς από κόσκινο κάθε άτομο που γνωρίζεις γιατί ψάχνεις -και καλά- το τέλειο. Δεν υπάρχει παιδί μου το τέλειο! Μήπως είσαι εσύ τέλειος νομίζεις; Απόλαυσε τις νέες γνωριμίες που κάνεις, το φλερτ και τον έρωτα γιατί μπορεί να τιμωρηθείς αν τα απορρίπτεις συνέχεια.

Pillowfight: Με τον Καρκίνο δε χρειάζεται να κρύβεσαι.

Goodnight: Κρύψου να μη σε βρει ο Τοξότης.

 

 

Δίδυμος
Διδυμάκι μου, μπορεί για μία στιγμούλα μόνο να νιώσεις έτοιμος να σκάσεις γιατί η πίεση που θα νιώθεις θα είναι απερίγραπτα μεγάλη, αλλά μη φοβάσαι. Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα σου έρθουν για επίσκεψη και μαζί θα φέρουν καλή επικοινωνία, γοητεία, νέες γνωριμίες, φλερτ και φυσικά, φιλοσοφικά ερωτήματα τύπου ποιος είμαι, πού πάω και τι κάνω εγώ σε αυτή τη ζωή. Όταν τα απαντήσεις, χαλάρωσε κι απόλαυσε το γεγονός πως είσαι από τους ευνοημένους της εβδομάδας. Το μυαλό σου θα είναι στο άλλο σου μισό αυτή τη βδομάδα και μόνο σε αυτό γιατί έχεις την ανάγκη να έρθεις κοντά του και να δεθείς ακόμη περισσότερο μαζί του. Επιστράτευσε όλη σου τη φαντασία για να το αποτρελάνεις, με την καλή έννοια και φρόντισε να απολαύσεις κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή μαζί του. Α και να σου πω, μην ξεχνάς τον βασικό κανόνα σε μία σχέση. Για να είναι επιτυχημένη τι κάνουμε; Επικοινωνούμε! Στο επίκεντρο του έρωτα θα βρεθείς αυτή τη βδομάδα αφού δε θα μείνει κανείς ανεπηρέαστος από την ομορφάδα σου, την εξυπνάδα σου και την αστείρευτη γοητεία σου. Άλλο που δε θες κι εσύ, βέβαια, αφού σου αρέσει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο. Μην ξεχνάς μόνο πως τα επικίνδυνα παιχνίδια του έρωτα μπορεί να έχουν και κακά ξεμπερδέματα. Κοινώς, μην ανοίγεις πολλά μέτωπα και μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Να θυμάσαι, είσαι άνθρωπος κι όχι μελισσούλα και όχι, δεν έχεις το δικαίωμα να πετάς από το ένα λουλουδάκι στο άλλο.

Pillowfight: Θες τρέλα και μόνο ο Υδροχόος μπορεί να στη δώσει.

Goodnight: Μισείς τη σοβαροφάνεια του Αιγόκερου.

 

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, αυτό που δεν έχουν καταλάβει πολλοί για σένα είναι πως όπως σου συμπεριφέρονται, αναλόγως συμπεριφέρεσαι κι εσύ. Ε, καιρός είναι να το εμπεδώσουν αφού αυτή τη βδομάδα αποφασίζεις να μην αφήσεις κανέναν να σε κάνει ό,τι θέλει, σε κανένα επίπεδο. Δεν το έχεις δύσκολο να βάλεις τέλος σε σχέσεις που τις θεωρείς κακές κι εδώ θα παιχτούν όλα, εδώ θα φανεί ποιος νοιάζεται πραγματικά και θέλει να κάνει μία προσπάθεια να αλλάξει χούγια που σε φέρνουν στα άκρα. Είναι να μη νιώσεις πως το άτομο απέναντί σου είναι διατεθειμένο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να νιώσεις λίγα ψήγματα ευτυχίας. Όλα τα δίνεις εκεί και δεν το σκέφτεσαι καν. Είσαι γενικά δοτικός άνθρωπος αλλά κάπου βαριέσαι να μην παίρνεις κάτι σε αντάλλαγμα. Το ταίρι σου αυτή τη βδομάδα, πάντως, δε θέλει τίποτα από σένα παρά μόνο να χαμογελάς κι έτσι όπως έρχεστε κοντά και ζείτε τον έρωτα στο φουλ, πώς να σταματήσεις να χαμογελάς; Δε γίνεται, όσο κι αν το προσπαθήσεις. Η χαρά σου δύσκολα κρύβεται, πώς να το κάνουμε; Νέες γνωριμίες έχει το μενού για σένα που είσαι μόνος αλλά και ίσως μία νέα σχέση θα θελήσεις να την κρατήσεις για την πάρτη σου. Όχι τίποτ’ άλλο, πιστεύεις και στο μάτι κι αυτή η γνωριμία ή σχέση, θα σε κάνει να νιώσεις εντελώς διαφορετικά από προηγούμενες. Είναι δυνατόν να μη θελήσεις να προστατέψεις κάτι τόσο ωραίο;

Pillowfight: Σκορπιός κι έρωτας χωρίς όρια.

Goodnight: Δεν αντέχεις τον Δίδυμο που ξεπερνά τα όρια, με την κακή έννοια.

 

 

Λέων
Λιοντάρι μου, μπορεί να μην παίρνεις ανάσα λόγω δουλειάς αυτόν τον καιρό αλλά έχεις ανάγκη από επικοινωνία και δε μένεις αμέτοχος όσον αφορά το παιχνίδι του έρωτα. Διότι, δεν είσαι εσύ αν δε φροντίσεις να να ανυψώσεις το Εγώ σου με μπόλικο φλερτ. Άσε που αυτή τη βδομάδα έχεις και την ευκαιρία να ταπώσεις μια και καλή όποιον σε αμφισβητεί και σου εναντιώνεται. Όχι παίζουμε. Αλλά πού είσαι, να εκμεταλλευθείς τα καλά αστρολογικά vibes, μην τα αφήσεις να πάνε χαμένα. Έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό αυτή τη βδομάδα κι αυτό γιατί ξέρεις πως το έχεις παραμελήσει και νιώθεις πως πρέπει να κάνεις κάτι για να του αποδείξεις πως νοιάζεσαι περισσότερο για εκείνο απ’ όσο νομίζει. Ευτυχώς εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πώς να κάνεις κάποιον να αισθανθεί μοναδικά κι έτσι όλη η εβδομάδα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αν μη τι άλλο, θα ανάψεις ερωτικές φωτιές μεταξύ σας που θα καίνε καιρό. Εσύ που είσαι μόνος κι αναζητάς με μανία τον έρωτα, μην αποκλείσεις το προξενιό. Ναι, καλά διαβάζεις, το προξενιό λέω, μερικές φορές είναι η λύση στο πρόβλημά σου, ειδικά όταν προέρχεται από άτομα που σε ξέρουν καλά. Είναι κουραστικό να ψάχνεις για το άλλο σου μισό εκεί έξω. Δε θα ήταν φοβερό αν στο έφερναν πακέτο οι φίλοι σου; Για σκέψου το!

Pillowfight: Καίγεσαι για έναν Σκορπιό.

Goodnight: Μείνε μακριά από τον Δίδυμο.

 

 

 

 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, η καθημερινότητα έχει έναν δικό της ιδιαίτερο τρόπο να σου υπενθυμίζει πως δε γίνεται να περνάει το δικό σου πάντα. Το πρόβλημα είναι πως σπάνια περνάει το δικό σου κι έχεις αρχίσει να εκνευρίζεσαι κι όταν εσύ χάνεις την ψυχραιμία σου, την πληρώνουν οι άνθρωποι που αγαπάς και σ’ αγαπάνε. Για να μην αναφερθώ σε όποιον προσπαθήσει να σε προσεγγίσει. Σαφώς θα φύγουν όλοι τρέχοντας προς την άλλη κατεύθυνση και μη σε παραξενέψει αυτό. Μάλλον θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να τη δαμάσεις την καθημερινότητα πριν σε δαμάσει εκείνη.
Εσύ που είσαι σε σχέση θα περάσεις αρκετό χρόνο αυτή τη βδομάδα να παρατηρείς το άλλο σου μισό και να βρίσκεις λόγους να το θαυμάζεις ολοένα και περισσότερο. Είναι σημαντικό για σένα να θαυμάζεις το ταίρι σου αλλά κι εκείνο να σε εμπνέει. Ξαναγνωρίζεστε, θα έλεγα, αυτές τις μέρες κι έρχεστε ακόμα πιο κοντά. Η σχέση σας βασίζεται σε αμοιβαία κατανόηση κι ωραία επικοινωνία γι’ αυτό, αλήθεια στο λέω, μην κάνεις κάτι που θα χαλάσει αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα. Θα θυμώσω πολύ, σου λέω. Αν είσαι μόνος σου, δύσκολα θα αφεθείς ελεύθερος συναισθηματικά για να βρεις τον έρωτα αφού τα standards σου είναι άπιαστα. Λογικό είναι να έχεις κατά νου πώς θα ήθελες να είναι το άλλο σου μισό αλλά το παρακάνεις γιατί δε δίνεις ευκαιρίες σε άτομα που μπορεί να σε καταπλήξουν. Ε, μείνε μόνος σου να δεις τη γλύκα.

Pillowfight: Σε εξιτάρει η ρομαντική φύση του Ιχθύ.

Goodnight: Σε τρομάζει το μυαλό του Κριού.

 

 

Ζυγός
Ζυγέ μου, αν κάποιος είναι στην κοσμάρα του αυτή την εβδομάδα, αυτός είσαι εσύ και πολύ καλά κάνεις. Παίζεις την επικοινωνία με τον κόσμο που σε περιβάλλει, στα δάχτυλα του ενός σου χεριού κι αν μη τι άλλο, το παιχνίδι είναι στο γήπεδό σου. Από σένα εξαρτάται τι θα συμβεί από εδώ και μπρος σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου και τον έρωτα. Άρα, εσύ θα φταις κι αν όλα πάνε στραβά. Μην τολμήσεις να ρίξεις το φταίξιμο σε άλλους για την ανώριμη συμπεριφορά σου. Γιατί είπαμε, μπορεί η μπάλα να είναι στα δικά σου πόδια, αλλά μπορείς άνετα να σουτάρεις πάνω από τα δίχτυα.
Η σχέση σου είναι σε καλή φάση αλλά θεωρείς πως μπορείτε και καλύτερα με το άλλο σου μισό. Δεν έχεις άδικο, εννοείται πως πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και σε αυτό επικεντρώνεσαι μαζί με το ταίρι σου. Μπαίνετε, θα έλεγα, σε έναν αγώνα δρόμου για το ποιος θα κάνει πιο χαρούμενο τον άλλον κι αυτή η μικρή ερωτική κόντρα, μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει, φτάνει να μην περάσετε σε άλλο επίπεδο αντιπαλότητας γιατί δεν ξέρετε πού να σταματήσετε. Φρόντισε να πατάς γκάζι εκεί που πρέπει και φρένο όταν ξεφεύγει η κατάσταση, ναι; Εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να πάθει έρωτα με ένα άτομο στο περιβάλλον σου που παράξενες συνθήκες μπορεί να σας φέρουν κοντά. Ο ενθουσιασμός σου θα έχει βάση και λόγο, οπότε φρόντισε να δείξεις εκείνη την ακαταμάχητη πλευρά σου στην οποία κανείς δεν αντιστέκεται.

Pillowfight: Λέων, τίποτα άλλο δε θες, μόνο αυτόν.

Goodnight: Δε θες τον Αιγόκερω, μην επιμένεις, δε θες σου λέω.

 

 

Σκορπιός
Σκορπιουδάκι μου, δεν είναι καλά τα πράγματα για σένα. Βδομάδα θα υπερχειλίζει από συναισθήματα που δε θα ξέρεις πώς να ελέγξεις γι’ αυτό θα κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα. Θα τα κρύψεις όλα κάτω από το συναισθηματικό σου χαλί και θα δημιουργήσεις ένα συναισθηματικό χάλι που δε θα μπορείς να συμμαζέψεις. Καταλαβαίνεις βέβαια πως αυτή δε θα είναι η καλύτερη ιδέα που είχες ποτέ σου. Ίσως θα ήταν σοφότερο να μιλήσεις για ό,τι νιώθεις σε κάποιον που ξέρεις πως θα σε καταλάβει πριν εκραγείς και μας πάρει και μας σηκώσει κι εμάς η λάβα σου. Μη φοβηθείς να δείξεις την ευαίσθητη πλευρά σου στο άλλο σου μισό, αυτή τη βδομάδα. Πίστεψέ με, δε θα σε θεωρήσει αδύναμο αν μοιραστείς τους φόβους σου μαζί του ή αν του μιλήσεις για ό,τι σου βαραίνει την ψυχή. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει πως το να δείχνεις μονίμως δυνατός, ψυχρός και σαν να μη σε αγγίζει τίποτα, σε κάνει τρομαχτικό. Άσε που αν ανοιχτείς λιγάκι, θα μοιραστείς και βάρος μαζί του και δε θα νιώθεις σαν να πέφτει ο ουρανός να σε πλακώσει. Δοκίμασέ το μία φορά και θα με θυμηθείς. Κάνει καλό στις σχέσεις, ξέρω τι σου λέω. Εσύ που είσαι μόνος, μπορεί να μην έχεις κάποιον να μοιραστείς τον πόνο σου αλλά βρίσκεις άλλους τρόπους να ξεδώσεις και να νιώσεις καλύτερα. Φλερτ και πάθος με τις ευχές της Αφροδίτης από τους Διδύμους θα έχει αυτή η εβδομάδα, αλλά να που καλείσαι να αποφασίσεις αν αυτό σου φτάνει ή όχι. Κι αν πεις πως ναι, σου είναι υπεραρκετό, τότε θα ψεύδεσαι ασύστολα και το ξέρεις.

Pillowfight: Με τον Ταύρο τα βρίσκετε ανάμεσα στα σεντόνια.

Goodnight: Στα χαμένα εντελώς με τον Υδροχόο.

 

 

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, αν έχεις μάθει κάτι τον τελευταίο καιρό είναι πως να κρατάς αποστάσεις από τα άτομα που σου σπάνε τα νεύρα γιατί νέο παιδί είσαι, έχεις όλη σου τη ζωή μπροστά, κρίμα είναι να τη χαραμίσεις στη φυλακή. Μπράβο σου όμως, ειδικά αυτή τη βδομάδα που μέχρι και το κατοικίδιό σου θα προσπαθήσει να σε φέρει στα άκρα. Μην κάνεις σε κανέναν τη χάρη, ειδικά σε εκείνους με τους οποίους έχεις πιο κοντινή σχέση. Τρέλανέ τους εσύ εν ανάγκη. Άνετα μπορείς. Άσπρο εσύ, μαύρο το ταίρι σου και καλείστε αυτή την εβδομάδα να βρείτε αυτή την απόχρωση του γκρι που ταιριάζει και στους δύο. Κι αν πάρετε και παραδείγματα από εκείνες τις γνωστές πολλές αποχρώσεις του γκρι, μπορείτε να γράψετε το δικό σας βιβλίο αφού υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε ώστε να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Οι διαφορές σας αυτή τη βδομάδα θα λυθούν με τον πιο ερωτικό τρόπο και προβλέπω να τσακώνεστε επίτηδες επειδή θα σας καλοαρέσει. Εσύ που δεν έχεις με ποιον να τρώγεσαι, το κάνεις με τα ρούχα σου κι άντε μετά να σε πλησιάσει άνθρωπος αν είσαι σε μόνιμη επιφυλακή. Χαλάρωσε λιγάκι παιδί μου, βλέπεις εχθρούς παντού κι ενώ το καταλαβαίνω σε σημεία, γίνεσαι παρανοϊκός κι έτσι σχέση δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ γιατί ποιος θα τολμήσει να ρισκάρει με σένα;

Pillowfight: Μόνο ο Υδροχόος θα καταλάβει τις θεωρίες συνωμοσίας σου.

Goodnight: Ο Παρθένος δε θα σε καταλάβει γενικά.

 

 

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, μπορεί να θεωρείσαι ο σοβαρός και ο μετρημένος του ζωδιακού αλλά να που έχεις κι εσύ τις περιόδους σου που δε σε αναγνωρίζουμε και δεν αναγνωρίζεις κι εσύ τον εαυτό σου. Κάπως έτσι θα περάσει κι αυτή η βδομάδα. Φλερτ, επιφανειακές συζητήσεις, ξόδεμα χρημάτων που δεν έχεις για να εντυπωσιάσεις, μανία για γνωριμίες και μετά, στο τέλος, να που θα έρθει ο λογαριασμός και θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Μην πεις ότι δε σε προειδοποίησα! Εσύ που είσαι σε μία σχέση από την οποία τυπικά δεν έχεις κανένα παράπονο, θα πρέπει να προσέξεις καλά πώς θα συμπεριφερθείς στο άλλο σου μισό διότι ψάχνεσαι και δεν είναι καλό αυτό. Δεν ξέρεις τι θέλεις, αυτό είναι γεγονός, αλλά αντί να πετάξεις στα σκουπίδια κάτι που σε γεμίζει, γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις μία κουβέντα με τον άνθρωπό σου. Μπορεί να εκπλαγείς. Άσε που στην προσπάθειά του να σε κρατήσει, θα γίνουν όλα τα χατίρια σου. Σκέψου το. Σε συμφέρει. Εσύ που ακόμα ψάχνεις μάταια για το άλλο σου μισό, ίσως θα πρέπει να σταματήσεις να αναλώνεσαι σε ανούσιες προσπάθειες για σχέση με άτομα που δε σου ταιριάζουν και να σοβαρευτείς λιγάκι. Εξάλλου, περισσότερες πιθανότητες είναι να βρεις στη δουλειά σου το ταίρι σου και μάλιστα να είναι κάποιο άτομο ανώτερο από σένα. Κατακούτελα θα σε βαρέσει αλλά καλό θα σου κάνει γιατί στην προσπάθειά σου να το εντυπωσιάσεις, θα ανέβεις και μερικά σκαλιά στην ιεραρχία. Με έναν σμπάρο, δύο τρυγόνια.

Pillowfight: Σκορπιός για καυτές στιγμές στο γραφείο.

Goodnight: Μη μου άπτου ο Ζυγός.

 

 

Υδροχόος
Υδροχοάκι μου, αυτή η βδομάδα σε βρίσκει να έχεις τις ευαισθησίες σου και να μην ξέρεις πώς να τις εκφράσεις κι επειδή είσαι ένα άτομο δημιουργικό γενικά, μάλλον θα καταπλήξεις τους πάντες με τις δημιουργίες σου. Ό,τι νιώσεις να βγει έξω με μεγαλύτερη ευκολία αν το γράψεις ή το ζωγραφίσεις τέλος πάντων κι ένα είναι σίγουρο. Κάθε άτομο που θες να εντυπωσιάσεις, δε θα μείνει ανεπηρέαστο από τον τρόπο σου να δείχνεις τι θες και τι αισθάνεσαι. Φτάνει βέβαια μη σε πιάσει ο εγωισμός σου και θελήσεις να συνεχίσεις να δείχνεις και καλά, cool κι άνετος. Εσύ θα χάσεις.
Μπορεί να νιώθεις πως έχεις απομακρυνθεί από το άλλο σου μισό, αλλά εγώ θα σου κάνω μια σοβαρή ερώτηση. Ποιος φταίει γι’ αυτό; Θα σου δώσω και την απάντηση για να μην πονοκεφαλιάσεις. Εσύ βέβαια. Εσύ που ασχολείσαι με τα πάντα εκτός από το ταίρι σου. Καιρός είναι να επικεντρωθείς πάνω του αν θέλεις να έρθετε ξανά πιο κοντά. Διότι άνθρωπος παραμελημένος, δε μένει για πολύ σε μία σχέση που τον αγνοεί. Ελπίζω να λάβεις μέτρα γιατί εγώ μετά δε σε παρηγορώ. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου, μπράβο σου, καλά κάνεις. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για φλερτ κι αναζήτηση ενός συντρόφου που θα σου ταιριάζει απόλυτα. Έχεις κάποια στάνταρτ που θες να φτάνει το άτομο που θα είναι στο πλευρό σου κι είναι απόλυτα κατανοητό, αλλά να ξέρεις πως όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα, γι’ αυτό ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και μην περιμένεις ο άλλος να προσαρμοστεί εντελώς στα θέλω σου. Ίσως πρέπει να προσαρμοστείς μία στάλα κι εσύ στα δικά του.

Pillowfight: Λέων. Δεν περιγράφω άλλο!

Goodnight: Απερίγραπτος ο Καρκίνος. Δεν τον αντέχεις όσο κι αν προσπαθείς.

 

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου, η βδομάδα σου δε θα είναι και η καλύτερη που έχεις διανύσει αφού το μυαλό σου για κάποιον λόγο γυρίζει στα παλιά, κολλάει εκεί και φέρνει ρήξεις ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές και γενικά τα κάνει άνω κάτω όλα στη ζωή σου. Έτσι όπως καταρρέουν τα πάντα εσύ στέκεσαι στη μέση και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να το σταματήσεις. Μήπως, λέω εγώ τώρα, να ξεκολλήσεις από ανούσια πράγματα που κάνουν τη ζωή σου δύσκολη; Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις, που λέει και το τραγούδι, να έρθεις ακόμα πιο κοντά με το άλλο σου μισό αυτή την εβδομάδα. Και τι κάνεις εσύ γι’ αυτό; Τίποτα βέβαια. Κρατάς αποστάσεις χαμένος στον κόσμο σου χωρίς λόγο κι αιτία. Δεν είναι κατάσταση αυτή, μην αφήσεις την ευκαιρία που σου δίνεται να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου να φύγει ανεκμετάλλευτη. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου να ευχαριστηθείτε και οι δύο τον έρωτά σας, πριν το μετανιώσεις. Νέες γνωριμίες έχει το μενού για σένα που είσαι μόνος, αλλά μόνο μία από αυτές θα έχει ό,τι αναζητάς από ένα πιθανό ταίρι. Και σε ρωτώ εγώ, είσαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό; Μήπως να δώσεις ευκαιρία σε μία έλξη με κάποιο άτομο που μπορεί με την πρώτη ματιά να μη σου ταιριάζει, αντί να αναζητήσεις κάτι ασφαλές που θα βαρεθείς σύντομα; Διότι είναι γνωστό πως αν χάσεις το ενδιαφέρον σου πας παρακάτω γιατί βαριέσαι να φτιάχνεις τα σπασμένα. Για σκέψου το!

Pillowfight: Ο Δίδυμος θα σε κρατήσει σε επιφυλακή και πολύ σου αρέσει αυτό.

Goodnight: Βαριέσαι φοβερά με τον Αιγόκερω.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη