Η Τζένιφερ Άνιστον είναι ξανά ερωτευμένη και αυτή τη φορά δεν έχει κανέναν λόγο να το κρύψει. Μετά από μήνες φημολογίας, η σταρ από τα «Φιλαράκια» επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον 50χρονο υπνωτιστή και life coach του Χόλιγουντ, Τζιμ Κέρτις, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους στο Instagram. «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Αγαπημένη», έγραψε στη λεζάντα, με ένα κόκκινο emoji καρδιάς. Εκείνος απάντησε με ένα φιλί κι αυτό ήταν αρκετό για να αναστατώσει το διαδίκτυο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Στη φωτογραφία, οι δυο τους φαίνονται χαλαροί και χαμογελαστοί, από νυχτερινή τους έξοδο για τα γενέθλια του Κέρτις, ο οποίος έγινε 50 ετών. Η Άνιστον, που υπήρξε παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ (2000–2005) και τον Τζάστιν Θερού (2011–2017), πυροδότησε πρώτη φορά φήμες για τον νέο της έρωτα όταν εθεάθη με τον Κέρτις σε διακοπές στη Μαγιόρκα, τον περασμένο Ιούλιο. Ο Κέρτις βρέθηκε πρόσφατα και στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του The Morning Show, στηρίζοντάς τη διακριτικά.

Οι φίλοι και οι θαυμαστές της γέμισαν τα σχόλια με ευχές: «Αυτή η εκδοχή σου είναι η αγαπημένη μου! Υγιής, ευτυχισμένη, επιτυχημένη και ερωτευμένη! Πραγματικά σου αξίζει αυτό, Τζεν!» έγραψε ένας ακόλουθος, ενώ η Έιμι Σούμερ σχολίασε «Όμορφο ζευγάρι. Θεραπευτικοί ευγενικοί άγγελοι».

Ο Κέρτις, γνωστός ως «γκουρού του έρωτα» στο Λος Άντζελες, περιγράφει τον εαυτό του ως «μεταμορφωτικό coach και υπνοθεραπευτή». Πρόσφατα, σε μια online συζήτηση, όταν ένας θαυμαστής τον ρώτησε πώς βρίσκει κανείς την αγάπη στα 42, απάντησε: «Όπως τη βρίσκεις στα 22 και στα 32 — με περισσότερη αυτοπεποίθηση, εμπειρία και αυθεντικότητα».

Η Άνιστον, που έχει μιλήσει ανοιχτά για την εικοσαετή μάχη της να αποκτήσει παιδί, φαίνεται να διανύει μια πιο γαλήνια περίοδο της ζωής της. Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι η παιδική της εμπειρία με το διαζύγιο των γονιών της την έκανε επιφυλακτική στις σχέσεις, ενώ αποκάλυψε πως πέρασε χρόνια προσπαθειών για να μείνει έγκυος, χωρίς αποτέλεσμα. «Αυτό που έχω μάθει είναι να αγαπώ τον εαυτό μου και να μην απολογούμαι», είχε πει χαρακτηριστικά.

Κάπου ανάμεσα σε πράσινους χυμούς, pilates και σκυλάκια με ονόματα που τελειώνουν σε ie, η Άνιστον δείχνει πια μια γυναίκα που δεν κυνηγά τον “τέλειο άντρα”, αλλά την ηρεμία της. Δεν έκανε καμία δήλωση, καμία φωτογράφιση, κανένα “exclusive”. Ένα απλό post αρκούσε για να δείξει πως είναι καλά — και αυτό ίσως είναι το πιο όμορφο μέρος της ιστορίας.

Γιατί, στην τελική, το σημαντικό δεν είναι ότι βρήκε κάποιον. Είναι ότι βρήκε ξανά τη γαλήνη της, και το θάρρος να το μοιραστεί χωρίς φίλτρα. Και αυτό, για μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει κάτω από το πιο σκληρό φως της δημοσιότητας, είναι μια αληθινή ιστορία αγάπης.

Συντάκτης: Ράνια Λιάσκου
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελική Θεοχαρίδη