Στα 3 eBook το 1 δώρο με το εκπτωτικό κουπόνι 3for2! Ανακάλυψέ τα!

dfgg

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Η συναισθηματική φόρτιση είναι εμφανής, καθώς επικεντρωνόμαστε σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας οδηγούν στην εσωστρέφεια. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που έχουν προκαλέσει ρήγματα στην ψυχή μας. Η συγκεκριμένη διάθεση θα επηρεάσει σημαντικά την καθημερινή μας δραστηριότητα, αφού δεν είναι εύκολο να επικεντρωθούμε σε ζητήματα που τρέχουν και απαιτούν την απόλυτη προσοχή μας.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου ζητήματα, προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς μέσα στη σχέση σου. Αντί γι’ αυτό δείξε κατανόηση και καλή διάθεση για επικοινωνία. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική ευτυχία, θα πρέπει να κάνεις σωστές και όχι επιπόλαιες κινήσεις.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολλοί θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στη ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν. Εσύ που είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, σε βαθμό να μην ξέρεις ποιόν ή ποια να πρωτοδιαλέξεις.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Καρκίνε θα έχεις τη δυνατότητα να ηρεμήσεις τους τόνους των τελευταίων ημερών και να περάσεις ένα χαλαρό και συντροφικό βράδυ με το ταίρι σου. Οργάνωσε κάτι ιδιαίτερο για εσένα και το ταίρι σου και ανανέωσε τη σχέση σου όσο περισσότερο μπορείς. Το έχετε και οι δύο ανάγκη και θα σας κάνει καλό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένεις τον έρωτα να έρθει να σε βρει– κάνε κάτι να τον βρεις πρώτος εσύ!

 

Λέων

Σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Εσύ που βαδίζεις ακόμη σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου για τον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου και να αλλάξεις την τακτική που ακολουθείς.

 

Παρθένος

Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες απόψε με φίλους και άφησε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Θα εντυπωσιαστείς με τις τόσες πολλές κατακτήσεις που θα έχεις!

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αισθάνεσαι ότι κάτι στη σχέση σου δεν πάει καλά και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για το διορθώσεις. Μίλησε με το σύντροφό σου και ξεκαθάρισε το τοπίο με τον καλύτερο τρόπο. Και αν μιλάς ακόμα με τη μοναξιά, μην κάτσεις λεπτό στο σπίτι, γιατί έρχεται η καινούργια γνωριμία που περιμένεις και πολύ γρήγορα θα δεσμευτείς.

 

Σκορπιός

Στην αισθηματική σου ζωή, αρκετά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα. Μη δημιουργείς και φανταστικά μέσα στη σχέση σου. Φέρσου ήρεμα και διώξε τις αβάσιμες υποψίες σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάνετε την αυτοκριτική σας. Μπροστά σας θα το βρείτε.

 

Τοξότης

Στη σχέση σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στο σύντροφό σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων και ωραίων Τοξοτών, αυτό το Σάββατο φαίνεται να είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό, ώστε να κάνεις καινούργια γνωριμία που θα είναι στα μέτρα και τα γούστα σου.

 

Αιγόκερως

Η μέρα αυξάνει την επικοινωνία με το σύντροφό σου και μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτά που θέλεις να κάνεις για τη σχέση σου, αγαπημένε Αιγόκερε. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, βγες έξω και φλέρταρε δυναμικά κάποιον που θα σου αρέσει. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσουν.

 

Υδροχόος

Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να κάνεις το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό. Αν δεν είσαι ακόμη σε σχέση, μια κίνηση σου αρκεί για να ελκύσεις και να πιάσεις στα δίχτυα σου αυτόν που σου αρέσει. Η γοητεία και η έντονη ερωτική σου διάθεση σε κάνει να ακτινοβολείς.

 

Ιχθύς

Αγαπημένε Ιχθύ φρόντισε ότι έχεις να πεις στον σύντροφό σου να το πεις με ήρεμο τρόπο και με απόλυτη ειλικρίνεια γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να σε κατανοήσει και να σε βοηθήσει. Με μισόλογα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και θα απομακρυνθείτε. Εσένα που σε συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να κάνεις κάτι δημιουργικό που να σε ευχαριστεί, όπως ένα χόμπι ή μία καλλιτεχνική δραστηριότητα και έτσι να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα που θα σε γοητεύσουν.

 

Πηγή