Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω εντείνοντας την ανάγκη για σταθερότητα και σοβαρότητα στην προσωπική μας ζωή. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να επιλύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που ταλαιπωρούν τη σχέση μας. Πιθανό είναι να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που θα επιδιώξουν επανασύνδεση μαζί μας. Το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χαρίζει φαντασία και δημιουργικότητα. Ο σταθερός βηματισμός και η έμπνευση μπορούν να δώσουν λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε με θετικό τρόπο για εμάς.

 

Κριός

Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι και τόσο καλή και αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα, φίλε Κριέ. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δε θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου είναι αρκετά καλό και το γεγονός αυτό σε χαλαρώνει από όλα τα άλλα άγχη της καθημερινότητάς σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μη χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις λίγο την κατάσταση, που είναι έτοιμη να εκραγεί.

 

Ταύρος

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σου σήμερα. Πρέπει όμως να αποφύγεις τα βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Ταύρε, σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Κοίταξε να είσαι ρεαλιστής και να μην παρασυρθείς από καταστάσεις του παρελθόντος, που προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένεις και σε βάζουν σε μπελάδες. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί το μέλλον σου το «γράφεις» εσύ και κανένας άλλος!

 

Δίδυμος

Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα σήμερα, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ ό,τι είναι. Καλό θα είναι να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Στην αισθηματική σου ζωή, αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα της σχέσης σου και να την πας ένα βήμα παρακάτω. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Τακτοποίησε τώρα, που το πλανητικό σκηνικό είναι κατάλληλο, όσους ερωτικούς λογαριασμούς σου έχουν μείνει από το παρελθόν.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου σήμερα χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σύνεση. Πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις ό,τι σου λέει ο περίγυρός σου, γιατί κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Μείνε προσηλωμένος σε όσα πιστεύεις και ακολούθησε το ένστικτό σου, που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και δε θα σε διαψεύσει. Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου, θα απογειώσουν τη σχέση σου και θα σε ωθήσουν να εκδηλώσεις κι εσύ τα συναισθήματά σου. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για τη σχέση σου και αν φροντίσεις σήμερα να έχεις καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου, θα περάσεις πολύ όμορφα. Αν είσαι μόνος σου, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου κάποιο άτομο που σου ταιριάζει πραγματικά. Μη συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που δε σου κάνουν και το γνωρίζεις εκ των προτέρων. Κράτησε την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόβλημα.

 

 

Παρθένος

Σήμερα θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς, γιατί θα έρθουν πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δε σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά. Στα αισθηματικά σου σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα αν δεις πιο θετικά κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα και τη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, καλό θα είναι να αφήσεις κάποιες δραστηριότητες που σε απορροφούν στην καθημερινότητά σου, ώστε να αφιερωθείς και λίγο στον εαυτό σου.

 

Ζυγός

Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Αντίθετα είναι η κατάλληλη στιγμή που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και πρέπει να ασχολείσαι μόνο με αυτά. Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου και δεν το θέλεις. Για σένα αγαπημένε Ζυγέ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ελευθερία σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

 

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο σε αυτά που θέλεις και πρέπει να κάνεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφό σου. Φίλε Σκορπιέ το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα, σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το σύντροφό σου που πρέπει να προσέξεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και ν’ ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει και προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός σε αυτά που έχει να σου προτείνει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη τον έρωτα στη ζωή σου, θα δεχτείς προτάσεις, που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, αλλά χρειάζεται προσοχή για την αντέξεις.

 

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο, αγαπητέ Τοξότη. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι εις βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα άδραξε την ευκαιρία του ελεύθερου χρόνου που έχεις στη διάθεση σου, φίλε Τοξότη, για να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και τη σχέση σου και να περάσετε χρόνο μόνο οι δυο σας. Αν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο μια γνωριμία που θα κάνεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

 

Αιγόκερως

Σήμερα κάποια απρόσμενα γεγονότα θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό για διάφορα θέματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν το μέλλον. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα αισθανθείς κάπως απομονωμένος και προβληματισμένος σε σχέση με τον σύντροφό σου, ενώ οι ανασφάλειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, βγες και διασκέδασε! Αν είσαι και δείχνεις καλά, οι νέες γνωριμίες δε θα αργήσουν να έρθουν στη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι, θα σε κάνουν να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να κάνεις σχέδια, που θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Στα αισθηματικά σου η σχέση σου πάει αρκετά καλά και είναι μια καλή μέρα για να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσετε μαζί κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, ώστε να μπει η σχέση σας σε νέες, πιο γερές βάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου ανεβάσει το ηθικό. Θα περάσεις πολύ όμορφα αν απαλλαγείς από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, δείξε την τρυφερή σου πλευρά και θα δεις άμεση ανταπόκριση από τον ερωτικό σου στόχο.

 

Ιχθύς

Σήμερα ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και μην τον κουράσεις με πράγματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Είναι τώρα αναγκαίο για εσένα να δώσεις προτεραιότητα στις προσωπικές σου ανάγκες. Κατά τα άλλα σε αισθηματικό επίπεδο θα έχεις ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν για τα καλά τις μπαταρίες σου. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και εσύ θα έχεις πολύ καλή διάθεση να δώσεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου. Κι αν δεν μπορείς να δεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, μπορείς να τη διώξεις από τη ζωή σου αρκεί να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο που σε διεκδικεί καιρό να το γνωρίσεις καλύτερα.

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Πηγή