Η μέρα είναι ιδανική μέχρι το μεσημέρι για να τακτοποιήσουμε ζητήματα που αφορούν φιλικά πρόσωπα και να αφοσιωθούμε στις παρέες μας. Η ανάγκη για επικοινωνία και συζήτηση αναδεικνύεται έντονα καθώς μέσα από αυτήν ανταλλάσσουμε πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, το μέλλον της ανθρωπότητας. Είναι απαραίτητο για εμάς να εμπλακούμε σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες καθώς νιώθουμε ότι προσφέρουμε σε έναν κοινό σκοπό που μας ενδιαφέρει.

 

Κριός

Θα πρέπει σήμερα να βρεις χρόνο για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου, διαφορετικά θα σε κατηγορήσει για αδιαφορία και αναισθησία, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις. Η κουβέντα που θα κάνετε, θα σου χαρίσει αίσθημα της ικανοποίησης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε καλά και με τους φίλους σας, γι’ αυτό μην τους κλείνετε την πόρτα! Σήμερα θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί θα κάνεις κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

 

Ταύρος

Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις την ενέργειά σου, προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τις καταστάσεις. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση και η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη για να παρασύρεις τον σύντροφό σου σε ένα άκρως ερωτικό και παθιασμένο βράδυ. Αλλά ακόμα κι αν είσαι ένας ελεύθερος Ταύρος, κανόνισε μια βόλτα με φίλους και άφησε τη γοητεία σου να αποκαλυφθεί!

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει αρκεί να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση. Η σημερινή μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

 

Καρκίνος

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα εμφανιστεί σήμερα στη ζωή σου και ίσως μπεις στον πειρασμό να συναντηθείς μαζί του. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου και μην αποκρύψεις την αλήθεια, γιατί σήμερα τίποτε δεν πρόκειται να μένει κρυφό. Ο ελεύθεροι πρέπει να κάνετε πιο δραστικές κινήσεις, αν θέλετε να δεσμευτείτε. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδιά σου και σου ανοίγει ενδιαφέροντες δρόμους, τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην πτοηθείς από οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί σήμερα στη ζωή σου.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου, θα απογειώσουν τη σχέση σου και θα σε ωθήσουν να εκδηλώσεις κι εσύ τα συναισθήματά σου. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για τη σχέση σου και αν φροντίσεις σήμερα να έχεις καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου, θα περάσεις πολύ όμορφα. Αν είσαι μόνος σου, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου κάποιο άτομο που σου ταιριάζει πραγματικά. Μη συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που δε σου κάνουν και το γνωρίζεις εκ των προτέρων. Κράτησε την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόβλημα.

 

 

Παρθένος

Σήμερα θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς, γιατί θα έρθουν πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δε σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά. Στα αισθηματικά σου σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα αν δεις πιο θετικά κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα και τη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, καλό θα είναι να αφήσεις κάποιες δραστηριότητες που σε απορροφούν στην καθημερινότητά σου, ώστε να αφιερωθείς και λίγο στον εαυτό σου.

 

Ζυγός

Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Αντίθετα είναι η κατάλληλη στιγμή που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και πρέπει να ασχολείσαι μόνο με αυτά. Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου και δεν το θέλεις. Για σένα αγαπημένε Ζυγέ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ελευθερία σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

 

Σκορπιός

Οι καλοί σου φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Εσύ από την μεριά σου, φρόντισε να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις την λύση του. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μία όμορφη μέρα με τον σύντροφό σας και θα μιλήσετε για τα όνειρα σας. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα νιώσετε ότι μία γνωριμία δεν έχει μέλλον και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το γοργόν και χάριν έχει… Καλύτερα τώρα που είναι αρχή, παρά μετά που θα έχετε έρθει και πιο κοντά και θα σας είναι πιο δύσκολο.

 

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο, αγαπητέ Τοξότη. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα.Αν ακόμη νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, μείνε λίγο μόνος σου και το μυαλό σου θα σου δείξει τον δρόμο. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι εις βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα άδραξε την ευκαιρία του ελεύθερου χρόνου που έχεις στη διάθεση σου, φίλε Τοξότη, για να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και τη σχέση σου και να περάσετε χρόνο μόνο οι δυο σας. Αν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο μια γνωριμία που θα κάνεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

 

Αιγόκερως

Σήμερα κάποια απρόσμενα γεγονότα θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό για διάφορα θέματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν το μέλλον. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα αισθανθείς κάπως απομονωμένος και προβληματισμένος σε σχέση με τον σύντροφό σου, ενώ οι ανασφάλειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, βγες και διασκέδασε! Αν είσαι και δείχνεις καλά, οι νέες γνωριμίες δε θα αργήσουν να έρθουν στη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι, θα σε κάνουν να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να κάνεις σχέδια, που θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Στα αισθηματικά σου η σχέση σου πάει αρκετά καλά και είναι μια καλή μέρα για να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσετε μαζί κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, ώστε να μπει η σχέση σας σε νέες, πιο γερές βάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου ανεβάσει το ηθικό. Θα περάσεις πολύ όμορφα αν απαλλαγείς από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, δείξε την τρυφερή σου πλευρά και θα δεις άμεση ανταπόκριση από τον ερωτικό σου στόχο.

 

Ιχθύς

Σήμερα ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και μην τον κουράσεις με πράγματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Είναι τώρα αναγκαίο για εσένα να δώσεις προτεραιότητα στις προσωπικές σου ανάγκες. Κατά τα άλλα σε αισθηματικό επίπεδο θα έχεις ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν για τα καλά τις μπαταρίες σου. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και εσύ θα έχεις πολύ καλή διάθεση να δώσεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου. Κι αν δεν μπορείς να δεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, μπορείς να τη διώξεις από τη ζωή σου αρκεί να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο που σε διεκδικεί καιρό να το γνωρίσεις καλύτερα.

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Πηγή