Μέρα διασκέδασης, υπερβολής, έρωτα αλλά και γεγονότων που μας κάνουν να ζούμε στιγμές γεμάτες συναίσθημα! Οι εκπλήξεις δεν λείπουν, οι αποφάσεις για αλλαγές αλλά και  για … αγορές, μας προκαλούν ενθουσιασμό αλλά και μεγάλη προσμονή! Απολαύστε μία αρκετά χαρούμενη ημέρα και κρατήστε τα μάτια ανοιχτά γιατί δίνονται ευκαιρίες!

 

Κριός

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ταύρος

Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στη σχέση σου. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με διαλλακτικότητα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Δίδυμος

Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αρκεί να διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνεχώς. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο που είναι θετική, αισθηματικά, να κάνεις κινήσεις ώστε να έρθει και η καινούργια γνωριμία.

 

Καρκίνος

Σήμερα ασχολήσου λίγο περισσότερο με το ταίρι σου και άσε στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να υπάρξει απομάκρυνση μεταξύ σας… Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

 

Λέων

Συζητήστε με το ταίρι σου για κάποια κοινά θέματα εμβαθύνοντας στην ουσία τους και σκέψου το καλύτερο για τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη από σήμερα μπαίνει στον Υδροχόο και σε ευνοεί, αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Παρθένος

Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που θα σου επισημάνει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για τα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Ζυγός

Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να αποφύγεις τον ανταγωνισμό σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, ειδάλλως θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία, να ξέρεις ότι θα την κάνεις πολύ σύντομα.

 

Σκορπιός

Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο, θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη. Όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην ξέρει. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο η γοητεία σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που σίγουρα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις το ταίρι σου, ώστε να μην υπάρξουν προστριβές. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος θα φέρει ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να το φορτίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Ιχθύς

Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε εντάσεις. Αν δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Πηγή