Όλοι μας γνωρίζουμε πως το ζώδιό μας «λέει» πολλά σχετικά με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε αλλά και γενικότερα για την ερωτική μας ζωή. Με βάση τη θέση της Σελήνης που έχει να κάνει με τα συναισθήματα, τη θέση του Άρη που έχει να κάνει με την ερωτική επαφή και τον δυναμισμό, καθώς και τη θέση της Αφροδίτης που σχετίζεται με την αγάπη και την προσκόλληση φαίνεται και το αν ένα ζώδιο γεννήθηκε σε κατάλληλη ώρα με ένα άλλο κι αν ταιριάζουν ερωτικά.

 

Καρκίνος και Παρθένος

Ο καρκίνος δεν εμπιστεύεται εύκολα και ο Παρθένος αναζητά τη φροντίδα. Όταν όμως γίνει η σύνδεση δεν αφήνει ο ένας τον άλλο καθώς έχουν και οι δύο την αίσθηση ότι κανείς δεν τους αγαπάει. Έτσι δημιουργούν μια σχέση γεμάτη τρυφερότητα.

 

Υδροχόος και Ζυγός

Ο Ζυγός βρίσκει την παρέα του Υδροχόου πολύ όμορφη. Ο ένας βοηθάει τον άλλο στο να κάνουν πράγματα έξω από την κανονικότητά τους, με τον Ζυγό να παρασύρει τον Υδροχόο στην ανισορροπία του.

 

Αιγόκερως και Σκορπιός

Είναι φιλόδοξα ζώδια και παρόλο που δεν εμπιστεύονται εύκολα, ταιριάζουν μεταξύ τους και κάνουν ο ένας τον άλλο να νιώθει ασφάλεια. Ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί εντάσεις που μόνο ο Αιγόκερως μπορεί να αντέξει με τον Κρόνο στο ζώδιό του.

 

Τοξότης και Λέων

Έχουν και οι δύο μια παιδική ενέργεια και θέλουν να περνάνε ευχάριστες στιγμές μαζί. Μεταξύ τους δημιουργούν μια υποστηρικτική σχέση με αμοιβαία συναισθήματα.

 

Αιγόκερως και Ταύρος

Είναι μεταξύ τους σταθεροί και μπορούν να δημιουργήσουν μακροχρόνιες σχέσεις αγάπης. Είναι δύο ζώδια που αντέχουν τις δυσκολίες και θα παραμείνουν μαζί σε όλα.

 

Υδροχόος και Δίδυμος

Οι δίδυμοι προσφέρουν χιούμορ και λιτότητα στην ενέργεια του Υδροχόου και μεταξύ τους δημιουργούν μια περίεργη αλλά δυνατή σχέση. Λατρεύουν την εγκεφαλική σύνδεση.

 

Ιχθύς και Ζυγός

Ο ζυγός τους δίνει την αγάπη που τόσο πολύ αποζητούν. Ο ζυγός κατέχει την τέχνη της αποπλάνησης και με τις συνεχείς αλλαγές τους κάνουν τους Ιχθύες να μη φεύγουν από πάνω τους.

 

Πηγή: pronews.gr