Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Βαθύτερες καταστάσεις αναδεικνύονται καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με απωθημένα και ενοχές. Δεν είναι εύκολο ν’ αντιμετωπίσουμε τα σκοτάδια μας αφού αντιλαμβανόμαστε ότι κουβαλάμε καταστάσεις και τραύματα που επηρεάζουν το παρόν μας. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από κάθε αναστάτωση και να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας αποφασίζοντας να βιώσουμε τις στιγμές όπως εμείς επιθυμούμε. Αισθηματικά ζητήματα, οικονομικές υποθέσεις, κληρονομικά ζητήματα κι επιχειρηματικές δράσεις είναι πιθανό να μάς απασχολήσουν καθώς προκύπτουν ευκαιρίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε.

Κριός

Τα αισθηματικά σου φίλε Κριέ θα πάρουν άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Τουλάχιστον αυτός ο τομέας της ζωής σου θα σε εμψυχώνει και θα είναι η κινητήριος δύναμη που έχεις ανάγκη, για ν’ ανταπεξέλθεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε ν’ αλλάξεις διάθεση κι εικόνα αν θέλεις να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα. Αγαπητέ Κριέ σήμερα η πίεση της καθημερινότητας σ’ έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, αρκεί να τα προγραμματίσεις σωστά και να τα οργανώσεις κατάλληλα. Συζήτησε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι κι ίσως οι προτάσεις τους να σού φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις απ’ τον σύντροφό σου, εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Προσπάθησε να είσαι πιο συζητήσιμος, για να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αγαπητέ Ταύρε σήμερα μη δείχνεις δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για ν’ αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σού πουν.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και το αποψινό βράδυ προμηνύεται ιδιαιτέρως καυτό, αν πραγματικά κι εσύ το θελήσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε έναν παραπάνω λόγο να χαίρεστε μιας κι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος θα έρθει τώρα στη ζωή σας και θα σας ξελογιάσει. Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις κάποιες αλλαγές σ’ όλα αυτά που σε προβληματίζουν και σ’ αγχώνουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις το μεταξύ σας κλίμα. Κάνε υπομονή κι όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε η επικοινωνία που θα έχεις αυτήν την Κυριακή με τον σύντροφό σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις την ένταση που σε καταβάλει, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν. Φρόντισε να περάσεις τον βράδυ σου όσο πιο ερωτικά γίνεται. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Καρκίνων να περιμένεις ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από άτομο απ’ το παρελθόν σου, που θα σε συγκινήσει. Αγαπητέ Καρκίνε η δυναμικότητα που έχεις σήμερα είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορες υποθέσεις που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου!

Λέων

Φίλε Λέοντα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει αρκετά τη σχέση σας. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, ξεδίπλωσε το φλογερό ταμπεραμέντο σου και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Αγαπητέ Λέοντα μπορείς σήμερα να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ότι καταπιαστείς, θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μη χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις γιατί οι ευκαιρίες που θα σού εμφανιστούν είναι πολλές και σημαντικές.

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται και την επόμενη περίοδο θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις. Αγαπητέ Παρθένε, σε καταστάσεις που θεωρούσες σχεδόν δεδομένες μέχρι τώρα, αυτήν την Κυριακή μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω! Ίσως, μάλιστα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να βρίσκεις λύσεις για τους υπολοίπους, αλλά όχι για σένα. Απλώς είναι λίγο περίεργες οι συνθήκες, διαφορετικά δε θα πελάγωνες έτσι εύκολα. Ανασκουμπώσου κι όλα θα πάνε καλά. Λίγη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χρειάζεται μόνο.

Ζυγός

Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται όλη σου την ενέργεια γιατί κάποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στη σχέση σου και δεν κάνεις τίποτα για να τα λύσεις. Βρες το χρόνο αλλά και τη διάθεση ν’ ασχοληθείς σοβαρά μ’ όσα σε προβληματίζουν. Στη ζωή των αδέσμευτων Ζυγών έρχονται καλύτερες μέρες και η μοναξιά σας θα τελειώσει σύντομα. Οι πλανήτες είναι καλοί μαζί σου σήμερα. Πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά τους και να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις που δε σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς τους αρμόζει. Μη γίνεσαι επίμονος και δες τα ζητήματά σου και από μια άλλη οπτική γωνία.

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να προσέξεις σήμερα τι λες, για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, γιατί θα οδηγήσεις τη σχέση σας στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις λίγο όλες αυτές τις ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητά σου. Αγαπητέ Σκορπιέ, προσπάθησε σήμερα να συγκεντρωθείς και μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές σου υποχρεώσεις. Συναντάς προβλήματα και εμπόδια, που προσπαθείς να τα λύσεις. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους, γιατί η περίοδος θα είναι πολύ εποικοδομητική κι οι καταστάσεις θα πηγαίνουν απ’ το καλό στο καλύτερο.

Τοξότης

Στα ερωτικά σου, μπορείς να περάσεις μία ρομαντική Κυριακή παρέα με το ταίρι σου και να φτιάξεις μια ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ σας που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, επέλεξε με μεγαλύτερη προσοχή τους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν, γιατί μην ξεχνάς, αγαπητέ Τοξότη, πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός κι ίσως απογοητευτείς πολύ όταν το ανακαλύψεις. Η μέρα φίλε Τοξότη, θα σε φέρει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που έχουν να σού πουν ενδιαφέροντα πράγματα. Άκουσέ τους προσεκτικά και μη βιαστείς να επιμείνεις στις δικές σου απόψεις γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξεις ρότα και να δεις ότι μπορείς να πλησιάσεις πιο γρήγορα τους στόχους σου ακολουθώντας νέους δρόμους.

Αιγόκερως

Μην αφήσεις τον εκνευρισμό από κάποιες καθυστερήσεις να σε κυριεύσει σήμερα και να σού δημιουργήσει πρόβλημα και στους τομείς που πηγαίνουν καλά. Δες τα πράγματα απ’ τη θετική τους πλευρά και μην παρασύρεσαι σε μελαγχολικές διαθέσεις. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά αν επιδιώξεις να ξεκουραστείς και λίγο, γιατί σού χρειάζεται. Στα αισθηματικά σου το καλύτερο είναι να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σου για τις ανασφάλειες που σ’ έχουν κυριεύσει. Αλλά προσοχή μην τα μπλέξεις περισσότερο με τα λόγια σου. Οι Αιγόκεροι που είστε ακόμη στο ψάξιμο σύντομα θα ενθουσιαστείτε από κάποια γνωριμία που θα κάνετε.

Υδροχόος

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα. Θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα απ’ τη θετική τους πλευρά και θα νιώσεις καλύτερα χάρη σε κάποια ευχάριστα γεγονότα. Το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορες ταχύτητες κι όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν τώρα υλοποιηθούν. Η δουλειά σου θα σού φέρει ικανοποίηση και κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να στρέψεις την προσοχή σου σήμερα στο σύντροφό σου και να μην αποφύγεις να λύσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Ιχθείς, μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα προκύψουν. Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε και με τις καλές επιρροές που σας στέλνει η μέρα, ίσως ο έρωτας σας πλησιάσει επικίνδυνα!

Ιχθείς

Η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει χωρίς ενέργεια, αγαπητέ Ιχθύ, με αποτέλεσμα να μην κάνεις όλες τις δουλειές που είχες υπολογίσει. Με αυτό τον τρόπο θα αφήσεις να μαζευτούν πολλές υποχρεώσεις και θα πιεστείς στο μέλλον. Καλό είναι να βρεις τη δυναμικότητά σου, γιατί κινδυνεύεις να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Στα αισθηματικά σου, αν δεν αποφασίσεις να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου, τα προβλήματα θα μεγαλώσουν και θα είναι εξ αιτίας της δικής σου αμέλειας. Όσοι πάλι είστε αδέσμευτοι, να είστε αισιόδοξοι και να μην αφήνετε τίποτα να σας ρίχνει. Η σχέση που επιθυμείτε δε θα αργήσει να έρθει στη ζωή σας, φίλοι Ιχθείς!

Πηγή: MyAstro