Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η παρορμητική μας διάθεση μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε ό,τι αφορά επαγγελματικές επιλογές και προσωπικές σχέσεις, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα να εξελιχθούμε μέσα από αυτές. Καλό είναι να επικεντρωθούμε σε πρωτοβουλίες και κινήσεις που μπορεί να αφορούν επαγγελματικά μας, καθώς μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα λόγω του δυναμισμού και της αποφασιστικότητάς μας.

 

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα στον σύντροφό σου και να σταματήσεις να θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου. Προσπάθησε να σκεφτείς και τις δικές του ανάγκες και μην του ζητάς πάντα να ικανοποιεί μόνο τις δικές σου, διαφορετικά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην τρελαίνεσαι και πέρνα καλά με όσους έχεις αυτήν τη στιγμή στη ζωή σου. Προπάντων μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και ευχαριστήσου τη ζωή σου.

 

Ταύρος

Σήμερα η καλοσύνη, η ευγένεια και η συνέπειά σου επαινούνται, αγαπητέ Ταύρε, αλλά ταυτόχρονα γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μην αφήνεις τον εαυτό σου απροστάτευτο στα χέρια των άλλων, αντιθέτως κράτα αποστάσεις και απαίτησε σεβασμό. Η εκτίμησή τους θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να ξεσπάς στο ταίρι σου για ασήμαντους λόγους που μπορεί να σου προκαλούν εκνευρισμό. Αν είσαι μόνος, σήμερα καλύτερα να αποφύγεις το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης.

 

Δίδυμος

Σταμάτα, φίλε Δίδυμε, να είσαι εγωιστής και απόλυτος απέναντι στον σύντροφό σου και προσπάθησε να αντιληφθείς και τη δική του οπτική στα πράγματα. Όσο έχεις εσύ προβλήματα και έννοιες, άλλο τόσο έχει και εκείνος. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να ρίξετε λίγο τους τόνους με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε λίγο πιο τρυφεροί και γλυκομίλητοι μαζί του, ώστε να το φέρετε κοντά σας. Θα υπάρξουν επίσης κάποιες εντάσεις σήμερα σε συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σε αγχώσουν.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Αυτήν την Πέμπτη, μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με τον σύντροφό σου, ώστε να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα τον παρασύρεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου μη στεναχωριέσαι, γιατί σήμερα μια πρόκληση από έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο θα σου φτιάξει το βράδυ και θα επαναφέρει την αισιοδοξία στη ζωή σου.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είσαι σε μια εγρήγορση, καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις οι οποίες καθυστερούν. Μη χάνεις την υπομονή σου, γιατί όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Στα αισθηματικά σου, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες, που θα αλλάξουν σύντομα τη ζωή σου. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

 

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σε καταστάσεις που θεωρούσες σχεδόν αμετάβλητες μέχρι τώρα, αυτήν τη Δευτέρα μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω. Ενδεχομένως να αρχίσεις να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να βρίσκεις λύσεις για τους υπολοίπους, αλλά όχι για σένα. Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά σου φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται και την επόμενη περίοδο, θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

 

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή Δευτέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις μια αυτοκριτική και να αναρωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός για να φτάσεις εκεί που θέλεις και να μην κάνεις πίσω. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η σημερινή Δευτέρα ευνοεί την ερωτική σας ζωή και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Ζυγών.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, προσπάθησε σήμερα να συγκεντρωθείς και μη σπαταλάς το χρόνο σου, σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές σου υποχρεώσεις. Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να προσέξεις σήμερα τι λες, για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, γιατί θα φτάσει η σχέση σας στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα βρεις ένα πολύ σύντομα, αρκεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις λίγο όλες αυτές τις ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητά σου.

 

Τοξότης

Ικανοποίηση και δώρα επιφυλάσσει τώρα το πλανητικό σκηνικό στο ζώδιό σου και η συγκίνηση θα είναι πολύ μεγάλη. Μια αναδρομή σε όσα πέρασες ίσως σε μελαγχολήσει, αλλά σύντομα θα πάρεις το δρόμο σου και θα προχωρήσεις με επιτυχία. Αισθηματικά, με τη στάση που έχεις αυτήν τη στιγμή απέναντι στο ταίρι σου και σε ερωτηματικά το βάζεις, αλλά και την καλή πορεία της σχέσης σου υπονομεύεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα βγες με φίλους που σε κάνουν να περνάς καλά και η γοητεία σου σίγουρα θα κάνει το θαύμα της!

 

Αιγόκερως

Πάρε μια βαθιά ανάσα, αγαπητέ Αιγόκερε, και σκέψου πως όσα πέρασες θα τελειώσουν σύντομα. Τώρα μπορείς να νιώσεις ανακούφιση και να ξεκουραστείς. Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Και εξυπνάδα όμως έχεις και μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, ώστε να μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι αδέσμευτος.

 

Υδροχόος

Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς, για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Η μέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σε προικίζουν με την εύνοιά τους, αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Το κλίμα βελτιώνεται σήμερα στη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από πριν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στη ζωή σου, η μέρα ανεβάζει τη γοητεία σου, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ιχθύς

Σήμερα, οι σκέψεις που θα κάνεις θα είναι υπερβολικές και άδικες. Όλοι μπορούν ετεροχρονισμένα να νιώσουν πως σε έχουν αδικήσει. Αργότερα θα βεβαιωθείς για την αγνότητα των προθέσεών τους. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως η σχέση που ψάχνεις να είναι πολύ πιο κοντά σου από ό,τι νόμιζες.

 

Πηγή