Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη απογειώνοντας ψυχολογικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος). Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια και να αφιερώσουμε χρόνο σε ό,τι μας βοηθά να εξελιχθούμε σαν προσωπικότητες. Νέες γνώσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και δεν αποκλείεται να μας φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα που διευρύνουν τους ορίζοντές μας. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να επεκταθούμε σε αντικείμενα που μπορεί να φαίνονται άγνωστα, όμως θα μας προσφέρουν πολλά.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις ό,τι κι αν γίνει χάρη στις ικανότητες και το πείσμα σου, που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Η θετική όψη θα σου ανοίξει σήμερα τον δρόμο για να πετύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις την υποστήριξη και τη βοήθειά του. Όσο για σένα που η μοναξιά σού έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς μια και καλή.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η μέρα αναμένεται αρκετά θετική, αν και πρέπει να είσαι σε θέση να ελέγξεις τη βιασύνη που σε χαρακτηρίζει. Το συναίσθημα είναι πλούσιο και κυρίαρχη θα είναι η αισιοδοξία σου. Θα είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος και αυτό βοηθάει τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και επαγγελματικό, να χειριστείς πιο απαιτητικές καταστάσεις. Όπως καταλαβαίνεις, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις συζητήσεις, να λύσεις περίπλοκες καταστάσεις και γενικότερα να κάνεις βήματα προόδου, αρκεί να μη βιάζεσαι! Στα αισθηματικά, θα έχεις την ικανότητα να κατανοείς πράγματα που δεν είναι ορατά με την πρώτη ματιά. Έτσι, θα μπορέσεις να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνοντας τις σωστές κινήσεις.

 

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα κάνεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκες λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά ζητήματα, ευνοείσαι απόλυτα, γιατί η μέρα είναι κατάλληλη να τα διεκπεραιώσεις. Απόφυγε μόνο να εμπλακείς σε θέματα που είτε δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας είτε σχετίζονται με μελλοντικά σχέδια που είναι ασαφή, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις. Από το απόγευμα και μετά, θα εξωτερικευτείς περισσότερο, και θα δώσεις πολλά στον σύντροφό σου, περιμένοντας να νιώσει καλύτερα μαζί σου και να ανταποδώσει. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, να περιμένεις να συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που θα φέρουν την καινούρια γνωριμία που περίμενες.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η μέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου, που το τελευταίο διάστημα περνάνε αρκετές δυσκολίες. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα σε έχουν στεναχωρήσει και με ειλικρίνεια να καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις που σε έχουν προβληματίσει. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου. Μην μεταφέρεις εκεί το άγχος της δουλειάς, για να μην κάνει το ίδιο και ο σύντροφός σου. Για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, η μέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η γοητεία σου ιδιαιτέρως αυξημένη.

 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα νιώθεις ότι χάνεις την υπομονή σου με κάποια ζητήματα που παραμένουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μην εκνευρίζεσαι, γιατί θα δεις ότι όλα προχωράνε για δικό σου καλό, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε βοηθά ιδιαίτερα να πετύχεις όσα έχεις κατά νου. Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα θα κυλήσουν περίφημα. Μπορείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και θα δεις ότι θα υπάρχει και ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Όσοι είστε χωρίς σχέση, βγείτε με τις παρέες σας και διευρύνετε τον κύκλο σας. Είστε σε πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες!

 

Παρθένος

Η μέρα, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι γεμάτη και πολύ δημιουργική για εσένα, αφού το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει την ψυχική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να βάλεις σε σειρά τα σχέδιά σου και να τα πραγματοποιήσεις χωρίς πολύ κόπο. Οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για νέες προτάσεις. Ακόμα, η βραδιά είναι πολύ καλή για μια έξοδο με τον σύντροφό σου ή για ένα ρομαντικό ραντεβού, διαφορετικό από όσα συνηθίζατε ως τώρα. Οι συγκυρίες ευνοούν τόσο τους δεσμευμένους όσο και τους αδέσμευτους. Ιδιαίτερα οι δεύτεροι έχετε την τύχη στο πλευρό σας, για να ξεκινήσετε τώρα μία ερωτική σχέση με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, είσαι σε μια γενικότερη αναταραχή για να μπορέσεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας που πρέπει να αντιμετωπίσεις με λογική και προσεχτικούς χειρισμούς, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Προς το βράδυ όμως, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα καλυτερεύσουν τη διάθεσή σου. Μήπως έφτασε η ώρα να δώσεις λίγη παραπάνω προσοχή στο ταίρι σου και να κάνεις πράγματα μαζί του; Είναι κάτι που έχετε ανάγκη και οι δύο. Αν η μοναξιά σε έχει κουράσει, ευνοείσαι για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα είναι απίστευτα μεγάλη και αυτό σε βοηθά να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί ή σε προβληματίζει. Επίσης, θα νιώσεις ανεξάρτητος και αρκετά αυτάρκης και αυτό θα αποκαταστήσει τη σχέση σου με κάποιους ανθρώπους. Στην αισθηματική σου ζωή, είναι πολύ καλή μέρα για συζητήσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα σε κάνουν να περνάς καλύτερα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, το αποψινό βράδυ προμηνύεται αρκετά ελπιδοφόρο, με κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αυτή την περίοδο προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά και μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Μπορείς εύκολα να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε μόνο να ξεμπερδεύεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Από σήμερα και μετά γίνεται οριστική διαγραφή σε όσα προβλήματα στιγμάτιζαν μέχρι τώρα τη σχέση σου και κάνεις με το ταίρι σου ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! Όσο για τους ελεύθερους Τοξότες, έρχεται επιτέλους η στιγμή που θα δεσμευτούν ερωτικά και θα ξεπεράσουν τις κρίσεις ανεξαρτησίας τους!

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην ξεφεύγεις από τις ιδέες σου, όσο κι αν τρίτα άτομα προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη. Από τη στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα εισβάλλει ένα άτομο που μπορεί να ταράξει τις μεταξύ σας ισορροπίες. Σήμερα, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ώστε να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής και σίγουρος για την πορεία της. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις πράξεις σου. Θα συμβούν αρκετά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις. Τα αισθηματικά σου, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά και θα νιώθεις την αγάπη του συντρόφου σου σε έντονο βαθμό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μπορείτε να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις για να βρείτε το πρόσωπο που θέλετε για ταίρι.

 

Ιχθύς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα δημιουργούνται λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Καλό θα είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Το μυαλό σου θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην εμμένεις σε λεπτομέρειες. Ακόμα, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί η πίεση που έχετε και οι δύο στα επαγγελματικά σας σας έχει φορτίσει πολύ και υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσετε ο ένας στον άλλον. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να είσαι συνετός και να μην προκαλείς, χωρίς ουσιαστικά να σε ενδιαφέρει κάποιος. Άνοιξε τα πανιά σου για αλλού και μην παιδεύεις ανθρώπους, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

 

Πηγή