Αυτή την Κυριακή μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε τις σκέψεις μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές. Είναι σημαντικό για εμάς να συναναστραφούμε ή να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα που μπορούν να μας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες και να καλύψουν τις φιλοσοφικές μας αναζητήσεις. 

 

Κριός

Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί τη μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα μπορεί να γνωρίσεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνος σου, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από άτομο που είχες συναναστραφεί παλαιότερα ερωτικά.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, στα αισθηματικά σου τα πράγματα κυλάνε σε ήρεμους ρυθμούς. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου, για να περνάς ακόμα καλύτερα. Πάντως, αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, η μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει ευχάριστα!

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα και μην τους δίνεις περισσότερη σημασία από όση τους αναλογεί. Εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, προσπάθησε να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να βγεις ραντεβού και με άτομα που δε σου πολυ-γεμίζουν το μάτι, αλλά έχεις κοινά ενδιαφέροντα μαζί τους.

 

Λέων

Σήμερα, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν στη σχέση σου. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς ταίρι, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο από το παρελθόν σου να επανασυνδεθεί μαζί σου και να σου αποδείξει ότι τα λάθη που έκανε δε θα τα ξανακάνει. Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι λίγο από το χρόνο σου. Ξανασκέψου το!

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, θα σε προικίσει με περισσότερη διάθεση, που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην πέσετε αμέσως στα δίχτυα του έρωτά του και παιδέψτε τον λίγο, για να σας ποθήσει περισσότερο.

 

Ζυγός

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα μην παρασυρθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου γιατί θα πεις πράγματα που δεν θα μπορείς να διορθώσεις μετά. Αν νομίζεις ότι δεν είσαι πολύ καλά, απόφυγε τις πολλές επαφές. Αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτους. Καλύτερα μείνετε σπίτι και να διαβάσετε ένα βιβλίο. Δε χρειάζεται να περιφέρετε τον εκνευρισμό σας γύρω-γύρω!

 

Σκορπιός

Με την συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου, πιο ουσιαστικές και γερές. Στους αδέσμευτους η μέρα σας δίνει πολύ καλές επιρροές, για μια καινούργια γνωριμία.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό σου, να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου που σε ξέρουν καλά και μπορεί να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Ο ρομαντισμός και το πάθος σου σήμερα θα παρασύρουν και το ταίρι σου σε… ανομολόγητες καταστάσεις, που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτα σας. Αν είσαι μόνος σου, φίλε Αιγόκερε, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να γίνει το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό. Αν δεν είσαι ακόμη σε σχέση, μια κίνησή σου αρκεί για να ελκύσεις και να πιάσεις στα δίχτυα σου αυτόν που σου αρέσει. Η γοητεία και η έντονη ερωτική σου διάθεση, σε κάνουν να ακτινοβολείς.

 

Ιχθύς 

Φίλε Ιχθύ, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφό σου. Πλησίασε τον χωρίς φοβίες και ανασφάλειες και πες του ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές, αυτά που θέλεις. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η ημέρα θα σε ωθήσει να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα και θα συναντήσεις κάποιο άτομο που θα σε γοητεύσει.

 

 

Πηγή