Η εβδομάδα έχει έντονη αστρολογική δραστηριότητα για αυτό είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Στις 15/3 το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορεί να προκαλέσει σύγχυση καθώς δε μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε ορθολογικά. Ιδιαίτερα επηρεάζονται οι εμπορικές κι επικοινωνιακές συμφωνίες καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε συνεργασίες που δε μας ταιριάζουν.

 

Κριός

Μπορείς να ξεπεράσεις ενδεχόμενες δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Κριέ, αν έχεις υπολογίσει καλά τις ενέργειές σου αλλά και τις επιπτώσεις τους. Λάθη του παρελθόντος, αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν είχες αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης, δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις που αφορούν μακροπρόθεσμα πράγματα. Στη σχέση σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Μπορείς να διώξεις το άγχος που έχεις για άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να πετύχεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Μην εκνευριστείς με κάποια ασήμαντα θέματα. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείς κάποιες ειδήσεις που θα σε ανακουφίσουν. Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά και μπορείς να κάνεις όνειρα και σχέδια με τον σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, μπορείς να ξεκινήσεις μία πολύ όμορφη σχέση, αρκεί να μην τα δώσεις όλα από την πρώτη στιγμή.  Κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σου θα σου ζητήσει να το βοηθήσεις. Μην του το αρνηθείς, όσο περιορισμένος και αν είναι ο ελεύθερος χρόνος σου. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, κοίτα να θέσεις στόχους για το μέλλον, γιατί μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρ’ όλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ καλό θα ήταν να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα. Η αισθηματική σου ζωή θα πάει αρκετά καλά. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Όσο για σένα που παιδεύεσαι από τη μοναξιά, το βράδυ είναι καλό για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με ευχάριστα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα εξακολουθούν να είναι πολλά.

 

Καρκίνος

Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει ήρθε η ώρα να ευοδωθούν. Θα αντιμετωπίσεις ανταγωνισμό, γι’ αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς θα μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα περάσετε ρομαντικά και ερωτικά, ενώ μπορεί να διορθώσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μεταξύ σας. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, η περίοδος αυτή θα σου φέρει το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και ουσιαστικά δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή είναι η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις τον σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν την καριέρα σου. Ο έρωτας σήμερα ευνοείται! Εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό ίσως πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα με μια επισημοποίηση ή ακόμη και έναν γάμο. Η αλληλοκατανόηση που θα υπάρχει και το τρυφερό κλίμα θα σε κάνει ευτυχισμένο. Αν είσαι μόνος, να γνωρίζεις ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να έρθουν κοντά σου, αλλά η ψυχρή σου συμπεριφορά τους απωθεί. Άλλαξέ την!

 

Παρθένος

Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Η συναισθηματικότητά σου είναι αυξημένη και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα δεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που αγαπάς και μπορούν σε βοηθήσουν. Είναι καιρός να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άσε το άγχος που σε έχει καταβάλει και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, καθόλου απίθανο ένα ενδιαφέρον πρόσωπο να εμφανιστεί στον δρόμο σου.

 

 

Ζυγός

Απόψε, αγαπητέ Ζυγέ, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσεις να νιώσεις καλά, θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα ανανεωθείς. Προσοχή όμως στις κινήσεις παρορμητικότητας. Στα αισθηματικά σου σήμερα μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική ημέρα με τον σύντροφό σου και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με καλή διάθεση. Αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα δεις ότι η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι θετική. Η σημερινή Τετάρτη είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις.

 

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα, αγαπητέ Σκορπιέ, και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από αμφιβολίες. Ζητήματα οικογενειακά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορούν να τακτοποιηθούν σήμερα. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σας. Θα βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, μην κάθεσαι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα διαθέτεις, τι άλλο απομένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει η καινούρια γνωριμία;

 

Τοξότης

Η ημέρα απαιτεί από εσένα αργά και σταθερά βήματα, αγαπητέ Τοξότη, καθώς και πολύ υπομονή. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Σήμερα προσπάθησε να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Πάνω από όλα, αν γίνει κάτι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει. Φρόντισε να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τρίτα άτομα που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν δεν έχεις ακόμη σύντροφο, αυτή την περίοδο θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα σε ευνοεί. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σου για να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μη φοβάσαι να ριψοκινδυνεύεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω ό,τι κι αν σου πουν και οργανώσου για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να διώξεις όποιες ενοχές σού χαλούν τη διάθεση σχετικά με τον λιγοστό χρόνο που αφιερώνεις στη σχέση σου και άλλαξε άμεσα τη συμπεριφορά σου απέναντι στην οικογένειά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη διστάσεις να πλησιάσεις ένα άτομο που γνωρίζεις τώρα, γιατί και οι δικές του προθέσεις μπορεί να είναι παρόμοιες με τις δικές σου. Τα εμπόδια που υπάρχουν στο χώρο της δουλειάς σου απαιτούν μια πιο ψύχραιμη συμπεριφορά από την πλευρά σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να ασχοληθείς με τα παιδιά και τον σύντροφό σου. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για μικρές εξόδους που θα σε ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν, αν θέλετε να φτιάξετε τη ζωή σας. Η ευστροφία σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα χτυπήσει κόκκινο και θα προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, δυστυχώς η μέρα έχει αρκετό εκνευρισμό και ένταση, καθώς οι υποχρεώσεις σου δεν προχωρούν με τίποτα και νιώθεις πως όλα μένουν πίσω. Μην τα χάσεις και μην αφήσεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για ό,τι δεν περνάει από το χέρι σου είναι να αποστασιοποιηθείς και να ασχοληθείς με κάτι άλλο, πιο εποικοδομητικό, όπως να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου ή με άτομα που έχεις πολύ καιρό να δεις. Τα αισθηματικά σου είναι σε καλή μέρα και κανείς δε θα μπορεί να σου αντισταθεί σήμερα. Ούτε ο σύντροφός σου, ο οποίος είναι έτοιμος να σου κάνει όλα τα χατίρια. Όπως και να ‘χει, το αποψινό βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Αν πάλι η μοναξιά δε λέει με τίποτα να φύγει από τη ζωή σου, πολύ πιθανό κάποιο άτομο από το παρελθόν να επανέλθει στο προσκήνιο και να σε προσεγγίσει ερωτικά.