Η Σελήνη τα ξημερώματα περνάει στον Καρκίνο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Επικεντρώνουμε όλη μας την προσοχή στην οικογένεια, καθώς είναι σημαντικό να έρθουμε σε επαφή με οικεία πρόσωπα που θα μας χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Ο συναισθηματισμός αυξάνεται σημαντικά, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον και μπορεί ακόμα να μας πληγώνουν. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε τις εντάσεις λόγω των συναισθηματικών μεταπτώσεων που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις μας.

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα που δε θα ήταν καλό και συμφέρον να παρεξηγηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το! Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις συνετή στάση στις κουβέντες που θα κάνεις με το ταίρι σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν που σε έχει σημαδεύσει, θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου με διαφορετικές προοπτικές.

 

Ταύρος

Αρχίζεις και ηρεμείς για πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Ταύρε. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν καλά και θα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις και τον τόσο ερωτισμό που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου. Εσένα που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη παρέα σου, τόλμησε να την διώξεις ξεκινώντας μία αισθηματική σχέση με ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί καιρό τώρα και δες και στην πράξη αν τελικά σου κάνει ή όχι.

 

Δίδυμος

Η ημέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει, αγαπητέ Δίδυμε. Βγάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν τοn δρόμο της υλοποίησης, μόνο που αυτά θα είναι σε αρκετά αργούς ρυθμούς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδό σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές. Στη σχέση σου θα ξεπεράσεις τα προβλήματά εκείνα που σε πηγαίνουν πίσω και θα έχεις την ευκαιρία για να βελτιώσεις αυτό το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένους και φιλικά σου πρόσωπα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο πρόσωπο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Καρκίνος

Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Σήμερα κοίτα να δείξεις μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μια μικρή έκπληξη θα έδινε ξεχωριστή νότα που θα χαροποιούσε και τους δύο σας. Κι αν ακόμη σε παιδεύει η μοναξιά σου, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις το πρόσωπο που έχεις ερωτευτεί.

 

Λέων

Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις αγαπητέ Λέοντα μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλώς δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες. Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί μην απογοητεύεσαι γιατί η μέρα θα ξυπνήσει παρελθοντικά πάθη και έρωτες που η αλήθεια είναι ότι θα σε βγάλουν από τον λήθαργο που έχεις μπει το τελευταίο διάστημα.

 

 

Παρθένος

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί στη ζωή σου αγαπητέ Παρθένε. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου που προβλέπεται μεγάλος. Φρόντισε σήμερα να μην εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, μπορείς να του μιλήσεις για τα αισθήματά σου και θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.

 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα καταφέρεις να συγκροτήσεις τη σκέψη σου και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σου συμβαίνουν. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα. Μη χάσεις όποια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σου και να έχεις τα μάτια σου και το μυαλό σου επίσης! Προσαρμόσου εύκολα στα νέα δεδομένα χωρίς να γκρινιάζεις. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι Ζυγοί, σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Η θετική όψη της μέρας σας επηρεάζει θετικά και μπορείτε εύκολα να γοητεύσετε τους συντρόφους σας ή τους επικείμενους στόχους σας. Το πάθος θα είναι διάχυτο και η ρομαντική ατμόσφαιρα θα σας φτιάξει τη διάθεση.

 

Σκορπιός

Σήμερα φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες, αγαπητέ Σκορπιέ, και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο, είτε θετικό είτε αρνητικό. Όλα μαθήματα ζωής είναι! Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες δραστηριότητες που θα σου χαρίσουν γνωριμίες με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου.

 

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να αμφιταλαντευτείς γύρω από κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός σε όσα σκέφτεσαι για το μέλλον. Αν δε στηρίξεις τις κινήσεις και τις ιδέες σου εσύ ο ίδιος, πώς θα πείσεις τους άλλους να σε υποστηρίξουν; Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, μόνο λίγη συναισθηματικότητα παραπάνω που πρέπει να κοντρολάρεις. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει ίσως να είσαι πιο συνεπής απέναντι στη σχέση σου και τις υποχρεώσεις προς τον άνθρωπό σου για να περάσετε καλύτερα και οι δύο. Με το να αδιαφορείς ή να παραμελείς το σπίτι σου το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυξάνεις τα προβλήματά σου. Όσοι είστε μόνοι, διώξτε πρώτα την γκρίνια και μετά κυνηγήστε την τύχη σας.

 

Αιγόκερως

Η ημέρα θα είναι δύσκολη και θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά, μόνο αν ακολουθήσεις το δρόμο που έχεις χαράξει και δεν παρεκκλίνεις. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά και μη σου ρίχνουν την ψυχολογία οι εφήμερες δυσκολίες. Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν τον σύντροφό σου σήμερα ευτυχισμένο. Αξιοποίησε τη φαντασία σου για να περάσεις πολύ καλά μαζί του ή ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η όψη της ημέρας σε ευνοεί για να βγεις και να διασκεδάσεις. Ίσως κάπου εκεί έξω γνωρίσεις και το άλλο σου μισό.

 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλον αέρα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου. Ο σύντροφός σου περνάει μία δύσκολη περίοδο και ίσως χρειαστεί τη συμπαράστασή σου σε οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματα του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, η σημερινή όψη θα βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας συναισθηματισμό και ερωτισμό. Όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες..

 

Ιχθύς

Για να μπορέσεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου θα πρέπει να βγεις από το καβούκι σου, να σταματήσεις να επαναπαύεσαι και να σκεφτείς λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα. Το θέμα είναι αν θα πάρεις το ρίσκο να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για τη βελτίωση που επιθυμείς. Είναι μια πολύ καλή μέρα το σημερινό Σάββατο για να διώξεις κάποια σύννεφα που υπάρχουν πάνω από τη σχέση σου. Με διάλογο και καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα. Αν είσαι μόνος σου, άνοιξε τα μάτια σου και κοίταξε γύρω σου για ευκαιρίες που μπορεί να μην έχεις προσέξει.

 

Πηγή