Το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει την ψυχολογία των ζωδίων της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να επιδιώξουμε τις καλύτερες δυνατές οικονομικές απολαβές στην επαγγελματική μας ζωή. Έχουμε επιμονή και υπομονή ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας καθώς αντιλαμβανόμαστε πως ήρθε η ώρα να ανταμειφθούμε για την προσφορά και τον επαγγελματισμό μας. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δείξουμε τις δυνατότητές μας και να διεκδικήσουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.

 

Κριός

Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις τον σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ετοιμάσου και φόρεσε τα καλά σου, γιατί αυτό το βράδυ σε περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Μην κάθεσαι σπίτι! Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν οι δικοί σου άνθρωποι. Καλό θα ήταν να βρεις λίγο χρόνο για να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και να για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει.

 
Ταύρος

Φίλε Ταύρε, μη σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου. Με τη συζήτηση που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου, θα τακτοποιηθούν πολλά θέματα που έχετε αφήσει να μπουν ανάμεσά σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι στη ζωή σου, πάρε την απόφαση να δεχτείς τις προσκλήσεις που σου κάνει το τελευταίο διάστημα ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Βγες έξω μαζί του να διασκεδάσεις, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να προλάβεις τις εξελίξεις που έρχονται. Η ημέρα είναι καλή για κάθε είδους τόλμημα ή εγχείρημα.

 
Δίδυμος

Αν είσαι Δίδυμος, υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση και προτίμησε να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαρέθηκες τη μοναξιά σου, επίλεξε για απόψε τους φίλους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και πέρασε μαζί τους όσο καλύτερα μπορείς. H σημερινή μέρα σε βρίσκει αρκετά κουρασμένο, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και το κεφάλι σου είναι μονίμως απασχολημένο με κάτι. Ίσως να πρέπει να τολμήσεις κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

 
Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα σήμερα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά και να τα λες. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνεις και την καινούργια γνωριμία που θέλεις. Περνάς πολλά προβλήματα και βιώνεις περίεργες καταστάσεις, που προσπαθείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις, είναι πολύ εποικοδομητική κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

 
Λέων

Έχεις τη δυνατότητα να συμπαρασταθείς στον σύντροφό σου και να τον στηρίξεις ψυχολογικά, στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Αυτή η στάση σου, θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στη ζωή σου, η ημέρα προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί. Μην έχεις την αυταπάτη ότι ο έρωτας θα σε βαρέσει κατακέφαλα, αλλά με αργά και σταθερά βήματα μπορείς να ερωτευτείς. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις, που σε αγχώνουν. Αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις επί του παρόντος.

 

 
Παρθένος

Φίλε Παρθένε, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί τις τελευταίες ημέρες για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Αν αυτή τη στιγμή είσαι μόνος σου, η ερωτική σου διάθεση είναι τόσο ισχυρή, που θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις το άλλο σου μισό. Οι καταστάσεις είναι πολύ καλές αυτήν τη Δευτέρα για σένα και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα. Μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που θέλεις, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται.

 
Ζυγός

Σήμερα θα γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, που δεν τα περίμενες και θα χαρείς και εσύ, αλλά περισσότερο ο σύντροφός σου. Όσο για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, έχεις τις θετικές επιρροές της ημέρας για να εξομολογήσεις τα αισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η αντιμετώπισή του θα σε καταπλήξει. Τόλμησέ το! Προετοιμάσου σήμερα για κάποιες καθυστερήσεις από εκεί που δεν τις περίμενες, όμως μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

 
Σκορπιός

Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου και προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα μες στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες. Η Δευτέρα φίλε Σκορπιέ έρχεται για να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση για τα καλά. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη.

 
Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Οι τελευταίες συζητήσεις που κάνατε, τον έχουν ταρακουνήσει και τώρα κάνει προσπάθειες για να διορθώσει κάποια από τα λάθη του. Μην τον αποτρέψεις, αλλά προσπάθησε να ενισχύσεις τις προσπάθειές του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πρέπει να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί αν θέλετε άμεσα να δεσμευτείτε. Σήμερα, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς θα το φέρεις εις πέρας.

 
Αιγόκερως

Η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στη ζωή σου, μην ανησυχείς γιατί με τη γοητεία που θα έχεις σήμερα, μπορείς να κατακτήσεις όποιον κι αν βάλεις στο μάτι. Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα και αυτό σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όσα τελικά αξίζει τον κόπο να το κάνεις. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις τα πάντα.

 
Υδροχόος

Σήμερα απόφυγε να κάνεις στη σχέση σου το δικό σου, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί θα έχεις εντάσεις με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μια είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί που θα σας βάλει σε σκοτούρες και προβληματισμούς. Μην αντιδράσετε αμέσως και σκεφτείτε πρώτα τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω της. Η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα.

 
Ιχθύς

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις τον σύντροφό σου για να μην έχεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, σήμερα οι πιθανότητες να το βρεις είναι πολύ μεγάλες. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω, απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή δε συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Στη δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!