Η ανάγκη επικοινωνίας με τα πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος θα είναι έντονη. Θα θελήσουμε να εκφράσουμε πρωτοποριακές ιδέες που πιθανόν μπορεί να γίνουν κοινοί στόχοι. Παράλληλα, μπορούμε να στραφούμε σε όνειρα που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Είναι η καλύτερη ευκαιρία που μας δίνεται για να δρομολογήσουμε νέα σχέδια ως προς την επίτευξή τους. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ό, τι αφορά αλαζονικές συμπεριφορές που δε θα συγχωρεθούν. Είναι αυτές που θα ενοχλήσουν τους γύρω μας ιδιαίτερα τα φιλικά πρόσωπα που θέλουμε να μας στηρίξουν.

 

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο, φίλε Κριέ. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και ο σύντροφος δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων ατόμων.

 

Ταύρος

Μην αμελείς βασικά θέματα μέσα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Δε φταίει ο σύντροφός σου σε τίποτα, αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί τη μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή έστω για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, μίλησε στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μη δημιουργείς σκηνές, χωρίς να λες τι σου φταίει. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς μόνιμο δεσμό, άνοιξε την αγκαλιά σου κι ετοιμάσου, γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου.

 

Καρκίνος

Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου και γι’ αυτό, πριν επιστρέψεις στο σπίτι, φρόντισε ν’ αφήσεις έξω τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Όσο για εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, η σημερινή μέρα σε βοηθά να πλησιάσεις τον στόχο σου αποτελεσματικά.

 

Λέων

Σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου και να συζητήσετε πού μπορεί να οδηγήσει η σχέση σας. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και προσπάθησε να ακούσεις προσεκτικά όλα όσα έχει να σου πει. Για εσένα που η μοναξιά ακόμη σου κάνει παρέα, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μέσω διαδικτύου και να οδηγήσει σε ένα καινούργιο ρομαντικό μονοπάτι.

 

Παρθένος

Σήμερα θα περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν περνώντας μία χαλαρή μέρα. Για εσένα που κάνεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά σου, είναι μία καλή εποχή για να τα βρεις με τον εαυτό σου και να είσαι έτοιμος όταν ο έρωτας σου χτυπήσει και πάλι την πόρτα.

 

Ζυγός

Τα πράγματα στη σχέση σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα φίλε Ζυγέ αλλά προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, άδραξε το αποψινό βράδυ για να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο έστω και μέσω των social media!

 

Σκορπιός

Όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό σου, για να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου, που σε ξέρουν καλά και μπορεί να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα!

 

Τοξότης

Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν μερικές καταστάσεις ιδανικές. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, δραστηριοποιήσου αναλόγως για να την διώξεις άμεσα από κοντά σου και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

 

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά, φίλε Αιγόκερε, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου το κατάλληλο ταίρι που θα σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, μήπως ήρθε ο καιρός να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να συμβιβαστείς στο πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό τώρα;

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά και όπως θα ήθελες με την παρέα του συντρόφου σου. Κι αν η μοναξιά δε λέει να φύγει από τη ζωή σου, απόλαυσε το βράδυ σου κάνοντας τ’ αγαπημένα σου πράγματα!

 

Ιχθύς 

Σήμερα δε θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αλλά εσύ συνέχισε να έχεις αυτή την καλή συμπεριφορά στον σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ανακαλύπτοντας την ηρεμία που σας λείπει από το άγχος της επαγγελματικής σας καθημερινότητας που σας βασανίζει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και να ανοιχτείς περισσότερο στα άτομα που γνωρίζεις ώστε να δουν όλα σου τα προσόντα και να γοητευτούν.

 

Πηγή