Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι το μεσημέρι βοηθούν να περάσουμε με αρμονία και καλή διάθεση πιθανά εμπόδια που μπορεί να έχουν προκύψει σε επίπεδο συνεργασιών ή στην προσωπική μας ζωή. Σημαντικό είναι βέβαια να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να διευρύνουμε τον περίγυρό μας και να κοινωνικοποιηθούμε πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν χαρά και γαλήνη.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις και να το ευχαριστηθείς. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το βράδυ θα σου κάνει δώρο μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να μην την προσπεράσεις. Κάποιες απρόοπτες καταστάσεις που θα συμβούν, θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Φρόντισε να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς.

 

Ταύρος

Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Η γοητεία σου είναι αυξημένη και ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε ερωτεύεται από την αρχή. Κι αν ακόμη αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, οι οιωνοί είναι θετικοί για να το βρεις. Αν δεν κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση, τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

 

Δίδυμος

Έχεις αρχίσει να απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου και αυτό δεν είναι καλό, ούτε για την ψυχολογία σου, αλλά ούτε και για τη σχέση σου. Κάνε σήμερα κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά του και μην κινείσαι εγωιστικά, γιατί ο χωρισμός και η απομάκρυνση παραμονεύουν. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά σου, βγες από το σπίτι και απόλαυσε αυτό το βράδυ μαζί με τους φίλους σου. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και αν εσύ δεν τις βλέπεις, ζήτησε και τη γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι!

 

Καρκίνος

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα αλλά και ο ερωτισμός σου θα κάνουν τον σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά και συναισθηματικά και μη διστάζεις να του εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις. Και για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους τις έννοιες και τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ήρεμοι. Tακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου με τη βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες.

 

Λέων

Φρόντισε στη σχέση σου να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν σκεφτείς πολύ καλά και προπάντων μην εξωθείς με τη συμπεριφορά σου τον σύντροφό σου σε ακραίες ενέργειες. Είναι στο χέρι σου να ισορροπήσεις τα πράγματα, αρκεί να είσαι ήρεμος. Οι ελεύθεροι Λέοντες περάστε ένα όμορφο βράδυ παρέα με φίλους και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, να διασκεδάσει και να χαλαρώσει. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό κι αν νιώθεις ότι δεν προλαβαίνεις, ζήτα από τα δικά σου άτομα να σε βοηθήσουν.

 

 

Bρες εδώ αποκλειστικές κι ανέκδοτες πληροφορίες σχετικά με το ζώδιό σου!

 

Παρθένος

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και να αποκαλύψεις τον ερωτισμό που διαθέτεις. Για εσένα που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, αυτό το βράδυ θα είναι αρκετά τυχερό, μια και σε μία κοινωνική σου υποχρέωση θα συναντήσεις ένα πρόσωπο, που θα σε συγκινήσει ερωτικά. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Μην αγχώνεσαι, γιατί το μέλλον σου διαγράφεται αρκετά θετικό.

 

Ζυγός

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μην παρασυρθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου, γιατί θα πεις πράγματα που δε θα μπορείς να διορθώσεις μετά. Αν νομίζεις ότι δεν είσαι πολύ καλά ψυχολογικά, απόφυγε τις επαφές με άλλα άτομα. Αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτους. Καλύτερα να μείνεις σπίτι και να διαβάσεις ένα βιβλίο. Δε χρειάζεται να περιφέρεις τον εκνευρισμό σου γύρω-γύρω! Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις την τάση να ξεσπάς σε λάθος άτομα.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα αν αποφασίσεις να ηρεμήσεις κάνοντας μια χαλαρή βόλτα με τον σύντροφό σου, μακριά από τα προβλήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπο, που χρόνια ονειρεύεσαι. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με ηρεμία τι σε συμφέρει καλύτερα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Εν πάσει περιπτώσει, έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, στα αισθηματικά σου δε χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, καθώς η μέρα σε γεμίζει με αισιοδοξία και ερωτισμό. Κι αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, βγες από το σπίτι και άφησε τη γοητεία σου να λειτουργήσει ανεξέλεγκτα και να κατακτήσει ερωτικούς στόχους.  Μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να λύσεις διάφορα προβλήματα, με τη δική τους συμβουλή και συμβολή. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις τα πλάνα σου για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις μόνος και απογοητευμένος. Μην παραδίδεις τα όπλα και βρες τον τρόπο να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, πάρε την παρέα σου και βγες έξω να διασκεδάσεις. Δε θα το μετανιώσεις! Κάποιες ειδήσεις δε θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψεις για άτομα τα οποία εμπιστευόσουν. Ωστόσο, είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις σήμερα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις μέσα στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου για να φτιάξεις μια ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, κάνε μια βόλτα και δείξε άφοβα την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο σε φλερτ και γνωριμίες. Κι εσύ, η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα σε πείσμα των γύρω σου, που σε συμβούλευαν να τα παρατήσεις.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πέρασε καλά και απαλλαγμένος από το άγχος, κάνε όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη τόσο εσύ όσο και εκείνος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον. Το νου σας λοιπόν. Άλλωστε, η μέρα είναι γεμάτη από αναπάντεχες καταστάσεις, που θα βγάλουν κάθε Ιχθύ εκτός προγράμματος. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς, ώστε να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται τις ημέρες που ακολουθούν.

 

Πηγή