Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό ενισχύοντας τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η Σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο ενισχύει την ανάγκη για συντροφικότητα και επικοινωνία, καθώς απολαμβάνουμε την παρέα των σημαντικών προσώπων της ζωής μας. Η διάθεση να εξομαλύνουμε και να φέρουμε σε αρμονία σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στη μέρα.

 

Kριός

Τα άστρα και οι πλανήτες οξύνουν σήμερα τις καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, φίλε Κριέ, με αποτέλεσμα, αν δεν ηρεμήσεις, να προκληθούν έντονες εντάσεις και τσακωμοί. Σκέψου πρώτα αν αξίζει να χαλάσεις τη διάθεσή σου και μετά πράξε αναλόγως. Εσύ που έχεις παρέα τον εαυτό σου και δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς τις έννοιες σου, αναλογίσου μήπως είναι καλύτερα τελικά έτσι… από το να έχεις δίπλα σου κάποιον που δε σε κάνει ευτυχισμένο.

 

Ταύρος

Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, θα είναι πολύ καλή αν πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες για να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου. Χρειάζεται να προσπαθείς συνεχώς για να κάνεις και το σύντροφό σου αλλά και τον εαυτό σου ευχαριστημένο. Εσύ που είσαι μόνος σου θα κερδίσεις το παιχνίδι της αποπλάνησης, αρκεί να κάνεις μελετημένες κινήσεις.

 

Δίδυμος

Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο για να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου αλλά και για να το στηρίξεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου, η μέρα προσφέρεται για να περάσεις χρόνο με φιλικά σου άτομα που έχεις να δεις καιρό.

 

Καρκίνος

Θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Εάν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από τον ευρύτερο φιλικό σου χώρο και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

 

Λέων

Τον τελευταίο καιρό έχεις κάποιες μικροπροστριβές με το σύντροφό σου. Μην τις κάνεις μεγαλύτερες σήμερα, με τα νεύρα που θα έχεις. Καλύτερα να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα και να συγκεντρωθείς στην ουσία των πραγμάτων. Εσύ που επιδιώκεις να κάνεις ερωτική γνωριμία, καλό θα είναι να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση και να γίνεις πιο ελκυστικός.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις το σύντροφό σου και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί. Αν είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει σε σχέση.

 

Ζυγός

Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για υποθέσεις που αποτελούν παρελθόν. Αν βγάλεις τον ερωτισμό σου, είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστα. Εσύ που βαδίζεις μόνος σου, να περιμένεις μία πρόσκληση ή ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, κράτησε τα νεύρα και την κούραση μακριά από τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πέρασε μια ήρεμη μέρα παρέα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αξιοποίησε την γοητεία που σου χαρίζει η σημερινή θετική όψη, για να κάνεις γνωριμίες που θα φτιάξουν τη διάθεσή σου και θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου στα ύψη.

 

Τοξότης

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης θα πρέπει ίσως να είσαι πιο συνεπής απέναντι στη σχέση σου και τις υποχρεώσεις προς τον άνθρωπό σου για να περάσετε καλύτερα και οι δύο. Με το να αδιαφορείς ή να παραμελείς το σπίτι σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυξάνεις τα προβλήματα σου. Όσοι είστε μόνοι, διώξτε πρώτα την γκρίνια και μετά κυνηγήστε την τύχη σας.

 

Αιγόκερως

Αν αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, προτού τα βάψεις μαύρα, μίλησε με το σύντροφό σου και εξομολογήσου τις ανησυχίες σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα χειρότερα και να τον πλησιάσεις. Εσένα που η μοναξιά σε ταλαιπωρεί, φρόντισε να την πολεμήσεις με ευχάριστη και θετική διάθεση και μην επαναπαύεσαι στον καναπέ σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, μπορείς να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην δίνεις αναβολές και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις μια και καλή ώστε να ηρεμήσεις και εσύ, αλλά και ο σύντροφός σου. Αν ακόμη είσαι σε περίοδο μοναξιάς, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, αρκεί και εσύ να κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου.

 

Ιχθύς

Είναι μια πολύ καλή μέρα αυτή η Παρασκευή, για να διώξεις κάποια σύννεφα που υπάρχουν πάνω από τη σχέση σου. Με διάλογο και καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα. Αν είσαι μόνος σου, άνοιξε τα μάτια σου και κοίταξε γύρω σου για ευκαιρίες που μπορεί να μην έχεις προσέξει.

 

Πηγή