Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς είναι σημαντικό για εμάς να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που έχουμε καιρό να δούμε ή να ακούσουμε. Παράλληλα θέματα γνώσεων και μόρφωσης έρχονται στο τραπέζι αφού είναι σημαντικό για εμάς να εξελιχθούμε μέσα από αυτά. Πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεσή μας και ανοίγουν διάπλατα τους ορίζοντές μας.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η ιεράρχηση των υποχρεώσεών σου θα είναι απαραίτητη σήμερα, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα όσα πρέπει να κάνεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μην κάνεις τελικά τίποτα. Άλλωστε το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις τα πάντα τέλεια δε σημαίνει ότι πρέπει να τρελαίνεσαι κιόλας. Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να κάνεις μια νέα αρχή, αν θέλεις να μείνεις στη σχέση που έχεις, αλλιώς δώσε ένα τέλος και προχώρα μπροστά. Η μέρα είναι κατάλληλη για αποφάσεις αισθηματικού περιεχομένου. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε αυτή είναι και η γοητεία σου!

 

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα, που κωλυσιεργούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Το ταίρι σου θα σου κάνει παράπονα ότι δεν ασχολείσαι όσο θα έπρεπε μαζί του και εσύ θα νιώθεις, δεδομένης της συνολικής πίεσης που δέχεσαι και από άλλους τομείς της ζωής σου, σαν να σου έχουν βάλει θηλιά στο λαιμό. Κράτησε αποστάσεις, για να μην πεις κουβέντες που δεν πρέπει. Οι αδέσμευτοι Ταύροι επιβάλλεται να αλλάξετε τακτική, αν θέλετε να βρείτε έναν άνθρωπο να μοιραστείτε την ζωή σας.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. H αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχεται και σου φτιάχνει τη διάθεση. Το πρόγραμμά σου θα είναι γεμάτο από εξελίξεις, που θα σου δώσουν ικανοποίηση και επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν. Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι σε μια καλή μέρα και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν, θα συζητηθούν για να βρεθεί μια λύση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αξιοποίησε όσο μπορείς περισσότερο την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, δες σήμερα τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα; Yπάρχουν πράγματα που σε έχουν απογοητεύσει στη σχέση σου, όμως αντί να κρατάς «μουτράκια» και να περιμένεις να μυρίσει τα νύχια του το ταίρι σου για να καταλάβει τι έχεις, φρόντισε να του μιλήσεις ανοιχτά για όλα όσα σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που αναζητάς, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό σου ετοιμάζει πολλές ερωτικές εκπλήξεις, που θα σε ενθουσιάσουν!

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτήν την Τετάρτη θα μπορέσεις να δραστηριοποιηθείς σε χώρους, που μέχρι πρότινος δεν σου επέτρεπε το περιβάλλον σου. Οι προοπτικές για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου είναι πολλές και η επιτυχής αποπεράτωση των σχεδίων σου θεωρητικά είναι δεδομένη. Αρκεί να κουνήσεις κι εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου. Σήμερα, θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, και θα του δείξεις την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που κάνεις παρέα με τη μοναξιά, με την γλυκύτητα και τη γοητεία σου θα ελκύσεις όποιον και όποια επιθυμείς.

 

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να βάλεις νέα θεμέλια, προκειμένου να υπερβείς τα εμπόδια που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μη δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Φίλε Παρθένε, θα νιώσεις προβληματισμό στα αισθηματικά σου απόψε. Αν καταφέρεις να κουβεντιάσεις σε χαμηλούς τόνους όλα όσα σε προβληματίζουν, τότε θα βρεις μαζί με το ταίρι σου τις ιδανικές λύσεις. Αν δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένεις. Ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις, θα σου ομολογήσει τον έρωτα του.

 

Ζυγός

Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, μιας και ο σύντροφός σου ετοιμάζει μια έκπληξη, που θα σε ενθουσιάσει. Μη διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δε θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα προβληματικά, που έχουν σχέση με την οικογένεια. Σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου και ίσως ένα δώρο ή μία έκπληξη να αναθερμάνει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Να επιδείξεις θετική στάση και να μην είσαι καχύποπτος. Εσύ που είσαι μόνος σου, κάνε τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, όσο κι αν κάτι τέτοιο σου είναι βαρετό.

 

Τοξότης

Η έντονη διανοητική σου δραστηριοποίηση καλό θα ήταν σήμερα να κατευθυνθεί σε κάτι πρακτικό και αποδοτικό και όχι σε αφηρημένες έννοιες, όπως συνηθίζεις αγαπητέ Τοξότη. Η καλή συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ σήμερα, που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης. Εσύ που πορεύεσαι αγκαλιά με τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι, από την στιγμή που δε σου φέρνει τα αποτελέσματα που αναζητάς.

 

Αιγόκερως

Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου, αγαπητέ Αιγόκερε, ό,τι κι αν προκύψει. Αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στον δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά τη μοναξιά, υποδέξου ένα άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

 

Υδροχόος

Φρόντισε σήμερα, φίλε Υδροχόε, να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα σε δυσκολέψουν και ίσως ξεφύγεις από τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Σήμερα, φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τόσο τη διάθεση τη δική σου, όσο και τη δική του. Αν σου αρέσει κάθεσαι, αν όχι φεύγεις. Εσύ που δεν έχεις σχέση, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και πολύ γρήγορα θα σαγηνεύσεις το άτομο που θέλεις.

 

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου, γιατί θα καταφέρεις να συγκροτηθείς και θα οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου με μεθοδικότητα και ρεαλισμό. Κράτησε αυτήν την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα που έχουν προκύψει και σε έχουν αγχώσει και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια. Στα αισθηματικά σου, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Το αποψινό βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό και παθιασμένο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

 

Πηγή