Ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, διπλωματία, κοινωνικότητα. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα και αμοιβαιότητα, στα ζευγάρια ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, στόχος θα είναι η αρμονική συνύπαρξη, η ισορροπία και η συναισθηματική ασφάλεια.

 

KΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα είναι κατάλληλη για να αφήσεις πίσω ότι σε προβληματίζει και να προσπαθήσεις να χαρείς τις στιγμές. Έλα σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θέλεις να δεις και φρόντισε να απολαύσεις στιγμές πνευματικών αναζητήσεων που μπορεί να σε χαλαρώσουν στον απόλυτο βαθμό. Αφήνεις πίσω τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να σε ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου για να περάσετε μοναδικά βλέποντας το κοινό σας μέλλον με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον και να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αφιέρωσε την ημέρα σε πνευματικές αναζητήσεις που πιθανά σε καλύπτουν και ανοίγουν μπροστά σου νέα μονοπάτια γνώσης. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον έρχονται με αιφνιδιαστικές προτάσεις για εξόδους, φρόντισε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που είναι αχρείαστες σε συζητήσεις που θα βρεθείς. Η καλή σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο να ξεφύγετε εσύ και το ταίρι σου από πιθανές εντάσεις. Μία ευχάριστη έκπληξη ή θα ανανεώσει τη σχέση σας για αυτό φρόντισε να τη δημιουργήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει, προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να σας απομακρύνουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ανασφάλεια αυξάνεται καθώς φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια χαλώντας στη διάθεσή σου. Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να σε βάλουν σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου, πρόσεχε γιατί οι συγκρούσεις θα φέρουν στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες. Απόλαυσε ένα βράδυ έντονο πάθος και ρομαντισμού με το ταίρι σου μακριά από αντιπαραθέσεις και προστριβές που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα και νευρικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις στο φιλικό σου περιβάλλον με ευκολία όλα αυτά που σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι. Εντυπωσιάζεις με τις απόψεις σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε στηρίξουν σε πιθανά σχέδια που έχεις. Εκφράζεις την ανάγκη για ανεξαρτησία χωρίς να δημιουργείς ανασφάλειες στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην πορεία της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον κεντρικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με τις πρωτοποριακές σκέψεις σου

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα εκτοξεύει την ψυχολογία και το κέφι σου στα ύψη. Προτάσεις από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πιθανές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Η επικοινωνία και η σύμπνοια κυριαρχεί στη σχέση σου. Είναι γεγονός ότι μπορείς να αντιληφθείς τι ζητάει το ταίρι σου από σένα, όπως με ευκολία συμβαίνει και το αντίστροφο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς φαίνεται να σου κεντρίζει την προσοχή με τις πρωτότυπες σκέψεις και αντιλήψεις της.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, αφιέρωσε χρόνο με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικός και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα οποία ζητήματα έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση θα λειτουργήσουν ευεργετικά και θα δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου. Δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου τον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις που μπορεί να έχουν προβληματίσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και θα αγγίξει με τα συναισθήματά του.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Οι συζητήσεις για φιλοσοφικές αναζητήσεις και πνευματικά ζητήματα απογειώνουν τη διάθεσή σου. Η αισιοδοξία κυριαρχεί και κατακλύζει τη σχέση σου δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να λυθούν πιθανές παρεξηγήσεις που έχουν ταλαιπωρήσει εσένα και το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον επιστρέφει για να χαρίσει και πάλι την χαρά, τη θετική διάθεση και την περιπέτεια στην προσωπική σου ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, έντονα συναισθήματα και αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια καθώς οι συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα μονοπωλούν την ημέρα. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκδηλώσεις ότι νιώθει σε βαθύτερο επίπεδο και να αλλάξεις ριζικά σχέσεις που μπορεί να σε είχαν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ευαισθησίες το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξει ειλικρίνεια και τρυφερότητα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή σου αλλάζοντας τα δεδομένα με δραματικό τρόπο. Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου, φρόντισε να μην είσαι αμετακίνητος στις απόψεις σου. Ο αισθησιασμός λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου εκφράζοντας έντονα συναισθήματα και ανησυχίες που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία από την δουλειά που θα σε αναστατώσει και θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνικές συμπεριφορές και υπερβολές που θα απογοητεύσουν τους γύρω σου. Πρόσεξε την διάθεσή σου σε δημόσιους χώρους καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκτεθείς λόγω της νευρικότητας που σε διακατέχει. Η περίεργη συμπεριφορά σου θα προβληματίσει έντονα το ταίρι σου και θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε πρόσωπο που έρχεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον καθώς νιώθεις απογοήτευση και ανασφάλεια για τον εαυτό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς και να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Οι χαλαρές στιγμές μαζί τους θα σε γεμίσουν ξενοιασιά και θα αναδείξουν το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο στο μέγιστο βαθμό. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκφράσεις στο ταίρι σου σκέψεις και απόψεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της σχέσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σου κάνει εντύπωση λόγω της θετικής διάθεσης και της γρήγορης αντίληψης που δείχνει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δημιουργεί την ανάγκη για να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Στρέφεσαι μέσα σου για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν και να επηρεάζουν τις οικογενειακές σχέσεις. Σου δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να κλείσεις τις όποιες υποθέσεις αναστατώνουν τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που θα εντείνουν το ρομαντισμό και το πάθος.