Ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και θα απασχολήσει έντονα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η συγκεκριμένη σύνοδος είναι ιδανική για να επιλύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να εκκρεμούν ή να πραγματοποιήσουμε διορθώσεις σε οικονομικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν. Γεγονός είναι ότι μπορούμε να αντιληφθούμε αυτό που πραγματικά μας συμφέρει και έχουμε την διάθεση να το διεκδικήσουμε στον απόλυτο βαθμό.

 

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου καλό είναι σήμερα να δείξεις ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να κάνεις ό,τι μπορείς για να μην χαλάσεις το ευχάριστο κλίμα με γκρίνιες και ανασφάλειες για ανούσια πράγματα. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν. Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται με την αγαπημένη σου παρέα. Πολύ σύντομα θα γνωρίσεις αυτό που επιθυμείς.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια μην απογοητεύεσαι, σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βρεις αυτό που αναζητάς.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ ωραία με τον άνθρωπό σου και να ζήσετε πολύ ερωτικές στιγμές. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να την διώξεις από κοντά σου γνωρίζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή Κυριακή με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή Κυριακή για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να μιλήσεις για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Αν έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

 

Παρθένος

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, κινήσου ανάλογα για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις και μην κλείνεις την πόρτα στα άτομα που σε διεκδικούν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αυτή την Κυριακή και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, η παρουσία σου απόψε δε θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν χωρίς ενδοιασμούς.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς σήμερα να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν και να δώσεις οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε χαλάνε μέσα στη σχέση σου. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σου και αν είσαι αδέσμευτος, θα το δεις στην πράξη μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

 

Τοξότης

Στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία και αλληλοκατανόηση. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου και σε στηρίζει και αυτό στο δείχνει εμπράκτως, γεγονός που σε χαλαρώνει και σε φέρνει πιο κοντά του. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου, πρέπει να βρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάθε είδους ξεκινήματα, ξεκαθαρίσματα και πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε βγάλει από τη μοναξιά σου πολύ σύντομα.

 

Υδροχόος

Στην αισθηματική σου ζωή περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη, γεγονός που σε κάνει και αισθάνεσαι ήρεμος μέσα στη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο, να βγείτε και να κυνηγήσετε την τύχη σας στον ερωτικό τομέα, ώστε να διώξετε μια και καλή την μοναξιά από το πλάι σας.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, βγάλε την καλή διάθεσή σου και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

 

Πηγή