Έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον που θα μας απελευθερώσουν από εντάσεις και πιθανά μπλοκαρίσματα σε καθημερινό επίπεδο. Η ανάγκη για επικοινωνία απογειώνεται και μπορεί να οδηγήσει σε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ας κινηθούμε με μέτρο λοιπόν για να κρατήσουμε την αξιοπιστία μας και να δώσουμε όλη μας την προσοχή σε ό, τι χρειάζεται να διεκπεραιώσουμε. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν προτάσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως είναι απαραίτητο να είμαστε εγκρατείς μέχρι την υλοποίησή τους.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα πάνε καλά εφόσον συγκρατήσεις και σε αυτόν τον τομέα τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς άδικα στον σύντροφό σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά και τις έννοιες σου. Κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια αξιόλογη ερωτική γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Ταύρος

Τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, σήμερα μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, θα σου προσθέσουν και άλλες σκοτούρες από αυτές που ήδη έχεις. Κι αν ακόμη σε τριγυρίζει η μοναξιά, αποφάσισε τι θέλεις και μη δέχεσαι τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου και την γκρίνια που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, κάποια γνωριμία που θα κάνεις αυτό το βράδυ, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου!

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη μέρα και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

 

Λέων

Η σχέση σου χρειάζεται μία μικρή ανανέωση και η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να την αναθερμάνεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα πείσεις τον σύντροφό σου να ακολουθήσει τις δικές σου επιθυμίες. Το ίδιο σκηνικό θα πρωταγωνιστήσει και στη ζωή των ελεύθερων του ζωδίου, μιας και η γοητεία σας θα είναι τονισμένη και θα προσελκύσετε τα άτομα που θέλετε.

 

Παρθένος

Από σήμερα και στο εξής θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο, φίλε Παρθένε. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά, αυτή την περίοδο η κατάσταση θα αλλάξει, γιατί θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Ζυγός

Στην προσωπική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, αν αφήσεις την γκρίνια και τα αβάσιμα παράπονα που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου και κοιτάξεις να περάσεις καλά, θα αισθανθείς μεγάλη συναισθηματική ολοκλήρωση σήμερα. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις την ευκαιρία να τον μοιραστείς με κάποιο άτομο που θα έρθει τώρα στην ζωή σου και θα φέρει τα πάνω κάτω.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα καταπλήξεις τον σύντροφό σου με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που σε διακατέχει, και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία θα βελτιώσει πολύ την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να ετοιμαστείς, γιατί αυτή την περίοδο θα βρεις το άλλο σου μισό.

 

Τοξότης

Τα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, είναι σε μια κρίσιμη μέρα και κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν προβληματάκια ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Φέρσου ώριμα, για να μη χαλάσεις τη μέρα σου. Αν είστε μόνοι, εμπιστευθείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και δε θα χάσετε.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν, αν δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου και σταματήσεις να είσαι εριστικός στις μεταξύ σας κουβέντες. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Για να του το ανταποδώσεις, δημιούργησε μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι και υποδέξου τον με ανοιχτή την αγκαλιά σου και με ερωτική διάθεση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει και ο σύντροφός σου θα νιώσει πιο ερωτευμένος από ποτέ με την προσωπικότητά σου. Μην αφήνεις την ημέρα αναξιοποίητη και πέρασε όμορφα και ρομαντικά μαζί του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε προσκλήσεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Μην τις αφήνετε να πάνε χαμένες!

 

 

Πηγή