Ο Δίας και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, ανάδρομοι και οι δύο, συναντώνται σήμερα σε απόλυτη σύνοδο για δεύτερη φορά μέσα στο χρόνο. Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένα στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) βιώνουν ριζικές ανακατατάξεις σε θεμελιώδεις τομείς της ζωής τους. Η ημέρα προβλέπεται ιδανική για επαγγελματικά ανοίγματα, θέματα ακίνητης περιουσίας και συνεργασίες, καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Το απόγευμα η διευκολυμένη αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος στον Καρκίνο με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως στο προσκήνιο. Οι εντάσεις πρέπει να περιοριστούν και να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν σε ψυχρότητα. Είναι σημαντικό να αφήσουμε το συναίσθημα να κυριαρχήσει και να μην αφεθούμε στη σκληρότητα και τις αμφιβολίες. Η κατανόηση, η ζεστασιά και η τρυφερότητα θα εξομαλύνουν τις όποιες προστριβές και θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για λύσεις που θα εξομαλύνουν τις όποιες διαφωνίες.

Κριός

Το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου είναι αρκετά καλό και το γεγονός αυτό σε χαλαρώνει από όλα τα άλλα άγχη της καθημερινότητάς σου, αγαπητέ Κριέ. Σήμερα μην αφήσεις άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε το βράδυ μόνοι σας. Η ερωτική ζωή των ελεύθερων του ζωδίου θα τονωθεί από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε όλο σου τον ερωτισμό και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με άτομα που θα σε πλησιάσουν.

Δίδυμος

Στη σχέση σου σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφος σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις και να πάψεις να στεναχωριέσαι άδικα. Αν δεν έχεις σύντροφο, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Καρκίνος

Στη σχέση σου αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στο σύντροφό σου αγαπητέ Καρκίνε προτιμάς να αντεπιτίθεσαι. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική; Με το να προκαλείς, μόνο καλά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, η μέρα είναι καλή για να κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίσεις κόσμο.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου λοιπόν τα προβλήματα και πέρασε όσο καλύτερα και αγαπησιάρικά γίνεται με τον σύντροφο σου. Εσείς οι Λέοντες που μιλάτε ακόμη με την μοναξιά σας, κάντε παρέα με αγαπημένα σας άτομα και μην παρασυρθείτε απόψε σε γνωριμίες που δεν είστε σίγουροι ότι σας γεμίζουν.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και γίνεσαι απόμακρος στη σχέση σου, γιατί ο σύντροφός σου θα το παρεξηγήσει και από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι ακολουθήστε έναν πιο τολμηρό δρόμο για να φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή και θα έχετε πολλές πιθανότητες για να το πετύχετε.

Ζυγός

Στην αισθηματική σου ζωή επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλησε για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να σου φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Σκορπιός

Χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις το σύντροφό σου και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει ανάμεσα σας και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί φίλε Σκορπιέ. Εσύ που είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει στη σχέση που το πολύ αναζητάς.

Τοξότης

Στην αισθηματική σου ζωή απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή ημέρα, απαλλαγμένη από κάθε άγχος και ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την γοητευτική σου προσωπικότητα, που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Αιγόκερως

Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει, αρκεί να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση.

Υδροχόος

Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να δώσεις απαντήσεις σε κάποια ζητήματα που απασχολούν το σύντροφό σου. Μην κάνεις πράγματα εν βρασμώ ψυχής και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και έρωτες. Η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιό σου.

Ιχθύς

Στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά αν είσαι ένας δεσμευμένος Ιχθύς. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς και περνάς τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν υπάρξει μεταξύ σας. Εσύ που κάνεις παρέα μόνιμα με την μοναξιά σου, πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες για να βρεις κάποιον σύντροφο.

Πηγή