Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας τον εκνευρισμό των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η ανάγκη να βρεθούμε με το φιλικό περιβάλλον είναι έντονη καθώς είναι σημαντικό για εμάς να συναναστραφούμε πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις απόψεις μας και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Απαραίτητο είναι να έρθουμε σε επαφή με ομοϊδεάτες θέλοντας έτσι να κινηθούμε σε μία κοινή γραμμή πλεύσης που μας εκφράζει και μας ενώνει με το περιβάλλον που βρισκόμαστε.

 

Κριός

Η σημερινή Τρίτη είναι μέρα έντασης για σένα, αγαπητέ Κριέ, την οποία θα βιώσεις πιο πολύ σε συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Λάθη του παρελθόντος, αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν είχες αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης, δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις που αφορούν μακροπρόθεσμα πράγματα. Στη σχέση σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Μπορείς να διώξεις το άγχος που έχεις για άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να πετύχεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα οδηγηθείς σε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείς κάποιες ειδήσεις που θα σε ανακουφίσουν. Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά και μπορείς να κάνεις όνειρα και σχέδια με τον σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, μπορείς να ξεκινήσεις μία πολύ όμορφη σχέση, αρκεί να μην τα δώσεις όλα από την πρώτη στιγμή.

 

Δίδυμος

Τη σημερινή Τρίτη θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρ’ όλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ καλό θα ήταν να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα. Η αισθηματική σου ζωή θα πάει αρκετά καλά. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Όσο για σένα που παιδεύεσαι από τη μοναξιά, το βράδυ είναι καλό για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με ευχάριστα αποτελέσματα.

 

Καρκίνος

Σήμερα, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Θα αντιμετωπίσεις ανταγωνισμό, γι’ αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς θα μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα περάσετε ρομαντικά και ερωτικά, ενώ μπορεί να διορθώσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μεταξύ σας. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, η περίοδος αυτή θα σου φέρει το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

 

Λέων

Η μέρα απαιτεί από σένα αργά και σταθερά βήματα, καθώς και πολλή υπομονή, αγαπητέ Λέοντα. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή είναι η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις τον σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν την καριέρα σου. Ο έρωτας σήμερα ευνοείται! Εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό ίσως πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα με μια επισημοποίηση ή ακόμη και έναν γάμο. Η αλληλοκατανόηση που θα υπάρχει και το τρυφερό κλίμα θα σε κάνει ευτυχισμένο. Αν είσαι μόνος, να γνωρίζεις ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να έρθουν κοντά σου, αλλά η ψυχρή σου συμπεριφορά τους απωθεί. Άλλαξέ την!

 

Παρθένος

Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μη δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν πίσω από την πλάτη σου. Η συναισθηματικότητά σου είναι αυξημένη και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα δεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που αγαπάς και μπορούν σε βοηθήσουν. Είναι καιρός να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άσε το άγχος που σε έχει καταβάλει και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, καθόλου απίθανο ένα ενδιαφέρον πρόσωπο να εμφανιστεί στον δρόμο σου.

 

 

Ζυγός

Η μέρα ευνοεί τη δημιουργικότητά σου και σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά πράγματα που σου αρέσουν. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσεις να νιώσεις καλά, θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα ανανεωθείς. Προσοχή όμως στις κινήσεις παρορμητικότητας. Στα αισθηματικά σου σήμερα μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική ημέρα με τον σύντροφό σου και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με καλή διάθεση. Αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα δεις ότι η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι θετική.

 

Σκορπιός

Αυτή την Τρίτη φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από αμφιβολίες. Ζητήματα οικογενειακά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορούν να τακτοποιηθούν σήμερα. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σας. Θα βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, μην κάθεσαι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα διαθέτεις, τι άλλο απομένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει η καινούρια γνωριμία;

 

Τοξότης

Μπορεί αυτό το διάστημα να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν, ενώ εσύ συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες. Σήμερα προσπάθησε να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Πάνω από όλα, αν γίνει κάτι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει. Φρόντισε να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τρίτα άτομα που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν δεν έχεις ακόμη σύντροφο, αυτή την περίοδο θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, φίλε Αιγόκερε, και οι πλανήτες είπαν να βάλουν το χεράκι τους για να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μη φοβάσαι να ριψοκινδυνεύεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω ό,τι κι αν σου πουν και οργανώσου για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να διώξεις όποιες ενοχές σού χαλούν τη διάθεση σχετικά με τον λιγοστό χρόνο που αφιερώνεις στη σχέση σου και άλλαξε άμεσα τη συμπεριφορά σου απέναντι στην οικογένειά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη διστάσεις να πλησιάσεις ένα άτομο που γνωρίζεις τώρα, γιατί και οι δικές του προθέσεις μπορεί να είναι παρόμοιες με τις δικές σου.

 

Υδροχόος

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία, φίλε Υδροχόε. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να ασχοληθείς με τα παιδιά και τον σύντροφό σου. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για μικρές εξόδους που θα σε ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν, αν θέλετε να φτιάξετε τη ζωή σας.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, δυστυχώς η μέρα έχει αρκετό εκνευρισμό και ένταση, καθώς οι υποχρεώσεις σου δεν προχωρούν με τίποτα και νιώθεις πως όλα μένουν πίσω. Μην τα χάσεις και μην αφήσεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για ό,τι δεν περνάει από το χέρι σου είναι να αποστασιοποιηθείς και να ασχοληθείς με κάτι άλλο, πιο εποικοδομητικό, όπως να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου ή με άτομα που έχεις πολύ καιρό να δεις. Τα αισθηματικά σου είναι σε καλή μέρα και κανείς δε θα μπορεί να σου αντισταθεί σήμερα. Ούτε ο σύντροφός σου, ο οποίος είναι έτοιμος να σου κάνει όλα τα χατίρια. Όπως και να ‘χει, το αποψινό βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Αν πάλι η μοναξιά δε λέει με τίποτα να φύγει από τη ζωή σου, πολύ πιθανό κάποιο άτομο από το παρελθόν να επανέλθει στο προσκήνιο και να σε προσεγγίσει ερωτικά.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Πηγή