Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό δημιουργεί ιδιαίτερες εντάσεις σήμερα και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), ιδιαίτερα εκείνα του τρίτου δεκαημέρου. Ανάγκες κι επιθυμίες δεν είναι εύκολο να εναρμονιστούν και αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα, κυρίως σε προσωπικές και οικονομικές υποθέσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στην προσωπική μας ζωή, καθώς δεν έχουμε κατασταλάξει μέσα μας σε αυτά που μας ικανοποιούν και νιώθουμε εσωτερική ένταση. Από τη μία πλευρά, υπάρχει η ανάγκη για σταθερότητα, ασφάλεια και έντονο συναισθηματισμό. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει επιθυμία για πάθος, πρωτοβουλίες και ιδιαίτερο παρορμητισμό.

 

Κριός

Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να λύσεις αρκετά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Μην αναβάλεις άλλο την κουβέντα που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου, για να τα ξεκαθαρίσεις. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια μην κλειστείς και το σημερινό βράδυ στο σπίτι, γιατί σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Ταύρος

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αν αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και δείξεις με κάθε τρόπο τα έντονα συναισθήματά που έχεις για τον σύντροφό σου. Εσύ, που ζεις ερωτικές μοναξιές, η μέρα είναι καλή για να συναντήσεις ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να σου εκδηλώνει τον έρωτά του.

 

Δίδυμος

Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη τη σχέση σου. Εσύ, που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι σήμερα οι πιθανότητες να τον κατακτήσεις δεν είναι και τόσο πολλές, γι’ αυτό κάτσε στη θέση σου και μην εκτίθεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο. Από αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για το ζώδιο σου.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, η στάση του συντρόφου σου σήμερα θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα νιώσεις πολύ όμορφα μέσα στην ερωτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει. Εσύ, που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, είναι μια καλή μέρα για φλερτ. Αξιοποίησέ την!

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, αρκεί να ελέγξεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

 

Παρθένος

Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, κάτι που θα σε εκνευρίσει κάπως, αλλά μην πτοείσαι. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, κάνοντας τον σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσεις όμορφα και ιδανικά μαζί του. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.

 

Ζυγός

Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου, αγαπητέ Ζυγέ, και προσπάθησε να βρεις τρόπους να περάσεις αυτήν την Παρασκευή όσο πιο ανάλαφρα και διασκεδαστικά μπορείς. Αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά σου, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σου φέρνει στασιμότητα, αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις που θα κάνεις εσύ και όχι εκείνος. Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς.

 

Τοξότης

Στην προσωπική σου ζωή, απόφυγε την απομόνωση, στην οποία θα σε παρασύρει αυτή η Παρασκευή. Εκδηλώσου, επικοινώνησε και πέρασε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους, χαμογέλασε και γενικά νίκησε τη μιζέρια που σου χτυπάει κάθε τόσο την πόρτα. Αυτήν την φορά φρόντισε να μην της ανοίξεις!

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, ίσως σήμερα προκύψουν στιγμές έντασης στη σχέση σου και για να μην παρασυρθείς θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και διαλλακτικός για να μην αφήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν πάλι παραμένεις αδέσμευτος, είναι πιθανό να κάνεις σήμερα μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσα.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου για όλα τα προβλήματα της σχέσης σας. Μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την παρέα της μοναξιάς σου, βγες με καλούς φίλους και μην αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία πλησιάζει για εσένα και θα σε αποζημιώσει.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι ήρεμα και, για να μείνουν έτσι, καλό είναι να μετριάσεις το άγχος αλλά και τις ανασφάλειές σου, ώστε να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η σημερινή μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι έτοιμος να την αναγνωρίσεις!

 

Πηγή