Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Το ενδιαφέρον μας έχει επικεντρωθεί σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Στα αισθηματικά μάς η δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον για δύο μέσα στο οποίο θα απολαύσουμε τη συντροφιά και το πάθος με το ταίρι μας. Προσοχή σε αδιαλλαξία και πείσμα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση μας. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο στις δικές μας ανάγκες δείχνοντας άκρατο εγωισμό.

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, έχεις μια πολύ θετική διάθεσή και μια δυναμική στάση που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Μη δώσεις έκταση σε κουβέντες που θα ειπωθούν στον οικογενειακό σου κύκλο, γιατί δε θα οδηγηθείς σε συμπεράσματα, οπότε τσάμπα κόπος σου! Στα αισθηματικά σου, το άγχος και η πίεση δε σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις στη σχέση σου. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, αρκετά γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα. Στην αισθηματική σου ζωή, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο πριν εκνευριστείς. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις και μην περιμένεις πάντα από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα. Άλλωστε δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα έχεις προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν τον καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες, καθώς θα ηρεμήσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα σου εξασφαλίσουν για απόψε μία μέρα ερωτικά ιδανική για σένα και τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Και αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω, γιατί με τη γοητεία σου είναι βέβαιο πως θα βρεις κάποιο άτομο που θα σε γοητεύσει και θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό για αυτές και άμεσα. Πάρε λοιπόν τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές για την πορεία των πραγμάτων. Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δε γίνεται τίποτα, ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου και να μην κολλάς στο παρελθόν. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση. Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου, γι’ αυτό προτού επιστρέψεις στο σπίτι φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Όσο για σένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, η σημερινή αστρολογική όψη σε ευνοεί για να πλησιάσεις τον στόχο σου αποτελεσματικά.

 

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Αν είσαι Παρθένος, σήμερα πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Αν πάλι σε έχει κουράσει η μοναξιά, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που περιμένεις δε θα αργήσει να εμφανιστεί!

 

 

Ζυγός

Οι πλανήτες είναι καλοί μαζί σου σήμερα!! Πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά τους και να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις που δε σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς τους αρμόζει. Μη γίνεσαι επίμονος και δες τα ζητήματά σου και από μια άλλη οπτική γωνία. Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται όλη σου την ενέργεια, γιατί κάποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στη σχέση σου και δεν κάνεις τίποτα για να τα λύσεις. Βρες τον χρόνο αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείς σοβαρά με όσα σε προβληματίζουν. Στη ζωή των αδέσμευτων Ζυγών έρχονται καλύτερες μέρες και η μοναξιά σας θα τελειώσει σύντομα.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ευνοείσαι να κάνεις δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα που σε προβλημάτιζαν από το παρελθόν. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτα. Μπορείς διπλωματικά να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα. Όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας πάλι ο σύντροφός σου θα τα πληρώσει και αυτό είναι άδικο για τη σχέση σου. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι και αυτός είναι άνθρωπος και έχει τα όριά του που οφείλεις να μην ξεπερνάς. Εσύ που θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό, μην αγχώνεσαι γιατί σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μέσα από τους ψυχαγωγικούς χώρους που κινείσαι.

 

Τοξότης

Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιους από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και έτσι να ασχοληθείς με καινούριες δραστηριότητες που έχεις κατά νου. Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτα με το σύντροφό σου και αν είναι εφικτό ξέκλεψε χρόνο για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή ανάμνηση που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από σένα. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Κοίτα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον. Το ταίρι σου, σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοι του ζωδίου, κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δε θα χάσετε.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες που θα σου φέρει το πλανητικό σκηνικό είναι πολλές και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με επιτυχία, αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις. Στα αισθηματικά σου θα δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για τον σύντροφό σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια. Εσύ που δεν έχεις συναντήσει ακόμη τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου, να ξέρεις ότι σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και μπορείς να τον εκδηλώσεις άφοβα για να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο μάτι!

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, ο εκνευρισμός θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας για εσένα. Μην ανησυχείς όμως, γιατί με λίγη παραπάνω προσπάθεια θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να κερδίσεις θετικές εντυπώσεις από τον περίγυρό σου. Από το απόγευμα και μετά, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Το βράδυ φρόντισε να ξεκουραστείς και να επιδοθείς σε ευχάριστες δραστηριότητες. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να εκνευριστείς στις συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου για κάποιες προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας και να μη δώσεις σημασία σε λεπτομέρειες που θα χαλάσουν διάθεση και των δυο σας. Εσύ που είσαι μόνος, έχεις λίγο μπερδευτεί με τα συναισθήματα σου, γι’ αυτό φρόντισε πρώτα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και μετά αναζήτησέ το.

 

Πηγή