Στις 08.03 ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα θολώνοντας περαιτέρω το τοπίο. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από αυταπάτες και έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης κι αυτό είναι αρκετό για να μας κοστίσει σε επιλογές και αποφάσεις, κάνοντας τις σχέσεις μας να κρέμονται από ένα λεπτό σκοινί. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές κινήσεις που μπορεί να μας δεσμεύσουν δίνοντας στον εαυτό μας το περιθώριο να δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερη καθαρότητα.

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, έχεις θετική διάθεσή και δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Μη δώσεις έκταση σε κουβέντες που θα ειπωθούν στον οικογενειακό κύκλο, γιατί δε θα οδηγηθείς σε συμπεράσματα, οπότε άδικος κόπος! Το άγχος και η πίεση δε σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις στη σχέση σου. Ηρέμησε, λοιπόν, και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για σένα και τον σύντροφό σου. Εσύ, που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

 

Ταύρος

Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις την ενέργειά σου, προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει. Αγαπητέ Ταύρε, αρκετά γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Στην αισθηματική σου ζωή, θα ακούσεις παράπονα από τον σύντροφό σου που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο πριν εκνευριστείς. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις και μην περιμένεις πάντα από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα προσέγγισης. Άλλωστε, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που σου στέλνει η μέρα για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Η σημερινή μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου. Η στάση που θα έχεις απέναντι στον σύντροφό σου θα είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις το ταίρι. Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις με ένα νέο πρόσωπο που θα μπει αιφνίδια σε αυτή.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να δείξεις περισσότερο πώς νιώθεις και να μην επαναπαύεσαι, κάνοντας πως δε βλέπεις τα προβλήματα. Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις και να επαναφέρεις τον ερωτισμό ανάμεσά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε και διασκεδάστε. Κάπου κοντά σας βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδιά σου και σου ανοίγει ενδιαφέροντες δρόμους

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά να κινηθείς με τη δέουσα υπομονή. Οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου. Καλό είναι να διατηρήσεις ξεκάθαρη τη σκέψη σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις καλύτερες επιλογές για την άνοδο σου. Στα αισθηματικά σου, συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα δεις ότι σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη μέρα όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται, παρέα με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα θα τονώσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να ανοιχτείς σε άτομα που θέλεις να κάνετε σχέση.

 

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να υλοποιήσεις ό,τι έχεις στο νου σου και γενικά να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, αφού η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, αν δεις ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις. Καλύτερα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου. Στην προσωπική σου ζωή, απόφυγε τις εντάσεις και τις άνευ λόγου διαφωνίες με το ταίρι και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται αισθητά. Εσύ που ακόμα αναζητάς το κατάλληλο πρόσωπο, φρόντισε να ανοίξεις τα μάτια σου γιατί γύρω σου μπορεί να βρίσκεται η γνωριμία που επιθυμείς, αλλά λόγω πίεσης και άγχους να μην τη βλέπεις. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, τα κοντινά σου άτομα απαιτούν από σένα πολλά κι αυτό σε προβληματίζει και σε μπερδεύει κάπως. Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες και μη χολοσκάς με το παραμικρό. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μη δημιουργείς έδαφος για καινούριες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους και για άλλη μια φορά θα νιώσεις ικανοποιημένος από τις εξελίξεις και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις καταστάσεις που χαλάνε τη σχέση σου και περιορίζουν τον ερωτισμό. Όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνος, η μέρα σε παροτρύνει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση.

 

Σκορπιός

Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να στρέψεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις προς όφελός σου. Οι καλοί σου φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Πέφτουν πολλές υποχρεώσεις, οικογενειακές δυσκολίες και έκτακτες καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Μην το βάζεις κάτω με τίποτα. Ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια από μέρους σου, αλλά η απογοήτευση δε θα σε βοηθήσει. Αυτό είναι σίγουρο! Στην αισθηματική σου ζωή μπορεί να προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις, αν είσαι δεσμευμένος. Φρόντισε να μη δώσεις συνέχεια για να μπορέσεις να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ και να ξεκουραστείς όσο μπορείς. Σου χρειάζεται! Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε μια είδηση που αφορά άτομο του παρελθόντος. Η ικανοποίηση που θα πάρετε, θα σας φτιάξει το κέφι!

 

Τοξότης

Αυτή η Παρασκευή είναι μια καλή ημέρα για περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Οι αποκαλύψεις και οι ειδήσεις που θα μάθεις μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά ταυτόχρονα θα σε κάνουν να δώσεις απαντήσεις και να δεις ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι, λοιπόν, και προχώρα με θάρρος. Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί να σταθείς σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άσε την γκρίνια στην άκρη! Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στν ζωή σου, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις! Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα πάρεις μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν και απαντήσεις, ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.  Άσε την γκρίνια, λοιπόν, και δες με σοβαρότητα τι δεν σου κάνει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην περιμένεις όλα να γίνουν με μαγικό τρόπο. Στα αισθηματικά σου, μη γίνεσαι ανταγωνιστικός με τον άνθρωπό σου και μη βλέπεις τη σχέση σου αρνητικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Εσύ που κοιμάσαι μόνος τα βράδια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία!

 

Υδροχόος

Καλό είναι σήμερα να μην πιέζεσαι και να μη φορτώνεσαι με περισσότερες ευθύνες, από αυτές που μπορείς να αντέξεις, γιατί υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες που δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει. Βάλε κάποιο πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν προλαβαίνεις. Απ’ τη μία σού δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλησε με δικούς σου ανθρώπους για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν παιδεύεσαι από τη μοναξιά σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να του δώσεις περισσότερη σημασία.

 

Ιχθύς

Σήμερα θα πρέπει να σταθείς δίπλα στους δικούς σου ανθρώπους. Σε χρειάζονται και ίσως είναι τα προβλήματά τους μεγαλύτερα από τα δικά σου, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι απέναντι τους όσο πιο φιλικός και στοργικός γίνεται. Αγαπητέ Ιχθύ, οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν το περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με τη μοναξιά, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις το άγχος και την πίεση που έχεις για τον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου.

 

Πηγή: MyAstro