Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η ανάγκη να αναδειχθούμε στην επαγγελματική μας ζωή γίνεται εντονότερη από ποτέ, καθώς θέλουμε την αποδοχή και την επιβράβευση για κινήσεις και επιλογές που έχουμε πραγματοποιήσει. Είναι δεδομένο ότι δείχνουμε την ανάλογη υπευθυνότητα και μεθοδικότητα που απαιτείται σε κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζουμε κερδίζοντας τον θαυμασμό των ανωτέρων μας.

 

Κριός

Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, γι’ αυτό καλύτερα να μη φέρεις στην επιφάνεια συζητήσεις και καταστάσεις, που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην πτοείσαι από τη στασιμότητα των ημερών και προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται. Άλλωστε, πολύ σύντομα θα εμφανιστεί κάποιο άτομο για εσένα από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες, οπότε μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δε σε καλύπτουν. Είναι ώρα να σταματήσεις τους συμβιβασμούς.

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου, ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική επανεμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σού χαλάει τη διάθεση μπορείς να την αποφύγεις, αλλά καλό θα είναι να του δώσεις τη δυνατότητα να σου εξομολογηθεί τα πιο βαθιά του συναισθήματα. Ποτέ δεν ξέρεις!

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή καλύτερα να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου στο παρελθόν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την εύνοια της θετικής όψης της ημέρας για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για νέες γνωριμίες.

 

Λέων

Στη σχέση σου πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, γιατί λόγω φόρτου εργασίας παραμελείς τις συντροφικές σου υποχρεώσεις και υπάρχουν παράπονα από το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να κάνετε μια εσωτερική ενδοσκόπηση.

 

Παρθένος

Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι άπραγος και κυνήγησε την ερωτική σου ευτυχία με κάθε δυνατό τρόπο. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να δεις θετικά αποτελέσματα και κυρίως αισιόδοξη διάθεση.

 

 

 

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, σήμερα η αισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει πορεία και να δεχτείς μία πρόσκληση από άτομο του παρελθόντος που έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς μαζί του. Πρόσεξε τι θα κάνεις.

 

Σκορπιός

Στην αισθηματική σου ζωή, η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και αυτό θα φανεί στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου. Ο ερωτισμός σου, άλλωστε, θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις το ταίρι σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Αν είσαι μόνος, τα πράγματα θα πάνε καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα κάνεις με κάποιους ανθρώπους, θα σε ενθουσιάσουν. Έχε το νου σου να αναγνωρίσεις το κατάλληλο άτομο.

 

Τοξότης

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να καλύψεις το κενό που σας χωρίζει. Αν είσαι μόνος, είναι στο χέρι σου να αποκαλύψεις την έντονη γοητεία σου, για να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερως

Θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου, θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από τον χώρο της δουλειάς σου και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

 

Υδροχόος

Για σένα που είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς, που θα σε κάνουν να νιώσεις γεμάτος από αγάπη και έρωτα για τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε έναν έρωτα, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αυτό θα είναι δύσκολο. Μη μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί όλο και κάποιος υπάρχει που θα σας γοητεύσει.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου σήμερα η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αν αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν οικογενειακά και οικονομικά θέματα. Αν ακόμη ψάχνεσαι, πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να μην επαναπαύεσαι αν θέλεις να δεις τις καταστάσεις να αλλάζουν στην αισθηματική σου ζωή.

 

 

Πηγή