Νέα pillowfighter η Ξανθή Αλετρά! Δες εδώ το πρώτο της άρθρο.

eliza6

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Δία στον Κριό επηρεάζει άμεσα τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η μέρα απαιτεί σύνεση και προσοχή σε ό,τι αφορά την επικοινωνία καθώς είναι εύκολο να εκτεθούμε λόγω της απερισκεψίας μας. Συναισθηματισμός και παρορμητικότητα δε μας επιτρέπουν να σκεφτούμε με ψυχραιμία και μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα λόγια και δεσμεύσεις. Σημαντικό είναι όμως να αναγνωρίσουμε πως δεν είναι εύκολο να είμαστε ακριβείς σε ό,τι δεσμευόμαστε κι αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω μας.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική σήμερα. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτησε βοήθεια από ανθρώπους που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου. Στα αισθηματικά σου ζητήματα, προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς μέσα στη σχέση σου. Αντί γι’ αυτό δείξε κατανόηση και καλή διάθεση για επικοινωνία. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική ευτυχία, θα πρέπει να κάνεις σωστές κι όχι επιπόλαιες κινήσεις. Η δουλειά σου χρειάζεται έξτρα προσπάθεια σήμερα και θα νιώσεις κάποια στιγμή ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Φρόντισε τον εαυτό σου πριν εξαντληθείς! Τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθούν να σε αγχώνουν, αλλά πραγματικά πρέπει να ηρεμήσεις πρώτα για να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα. Μπορείς να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή και λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ό,τι κι αν γίνει. Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος που θα προκαλέσει η μέρα. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Τα περιθώρια για λάθη μειώνονται σήμερα στη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να έχεις την κατανόησή του. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στη ζωή σου, μην είσαι ανυπόμονος και μη δεχτείς πρόσκληση ατόμου που δε σε ενθουσιάζει, γιατί στο τέλος της βραδιάς θα το μετανιώσεις.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σου αυτό το Σάββατο, με πολλών ειδών αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει και χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από τη μεριά σου για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και θα σου χαρίσουν τη δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται για να ανταπεξέλθεις. Φίλε Δίδυμε, η μέρα σε βρίσκει αρκετά κουρασμένο, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και το κεφάλι σου μονίμως απασχολημένο με κάτι. Ίσως να πρέπει να τολμήσεις κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Επίσης, υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση και προτίμησε να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαρέθηκες τη μοναξιά σου, επέλεξε για απόψε τους φίλους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και πέρασε μαζί τους όσο καλύτερα μπορείς.

 

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις τον δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις με λογική τακτική και πρόσεξε να μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο, παρασυρόμενος από την αισιοδοξία σου. Αγαπητέ Καρκίνε, μην αφήσεις τίποτα σήμερα να σε βγάλει από τα σχέδιά σου και μη δώσεις σημασία σε κάποια άτομα και στα σχόλια που μπορεί να κάνουν για τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα θα έρθουν όπως ακριβώς θέλεις. Ο σύντροφός σου έχει παράπονα από τη συμπεριφορά σου και καλό είναι να ακούσεις όσα έχει να σου πει και να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα. Αν δεν είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα, κοίταξε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται απόψε, με ανθρώπους που σε ευχαριστούν και να μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θέλεις.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις σιγά – σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, λύνονται με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Αγαπητέ Λέοντα, η μέρα θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Μπορείς να βάλεις πλάνο σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ώστε να μην πελαγοδρομήσεις μετά. Με σταθερά και καλώς μελετημένα βήματα, μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις θαύματα! Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βρεις την κατάλληλη παρέα για να πορευτείτε μαζί.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να την χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Απόφυγε κάθε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια, που μπορεί να σε εκθέσουν. Αγαπητέ Παρθένε, οι καταστάσεις είναι πολύ καλές αυτή τη μέρα για σένα και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα. Μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που θέλεις, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα σε δικά σου άτομα που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Επίσης, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί τις τελευταίες ημέρες για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Αν αυτή τη στιγμή είσαι μόνος, η ερωτική σου διάθεση είναι τόσο ισχυρή που θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις το άλλο σου μισό.

 

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει μέχρι το βράδυ σε εκνευρίζει αρκετά και θα σε ωθήσει να κάνεις ενέργειες, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με περισσότερο προγραμματισμό. Αγαπητέ Ζυγέ, θα είσαι συνεχώς σε κίνηση και σε έναν κύκλο επαφών, με σκοπό να τροποποιήσεις πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Μη χαλαρώνεις καθόλου και μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις αυθόρμητα, χωρίς να τις σκεφτείς. Κινήσου με προγραμματισμό χωρίς να κάνεις καμία λάθος κίνηση. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε κρατούν πίσω. Η μέρα σού χαρίζει τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Μίλησε για όσα σχεδιάζεις και θα έχεις τη συμπαράστασή του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί έναν νέο έρωτα που θα εισβάλλει στη ζωή σου και θα την κάνει άνω κάτω.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δε θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε η συγκέντρωση και η εξυπνάδα θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Ήρθε η ώρα, φίλε Σκορπιέ, να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές αυτό το Σάββατο για το ζώδιό σου, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να ξεκαθαρίσεις θέματα του παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και δες με αισιοδοξία το μέλλον που σου χαμογελά. Στα αισθηματικά σου, η μέρα θα σε κάνει να δεις με θετική ματιά τη σχέση σου και να βγάλεις πολύ συναισθηματισμό στο ταίρι. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη μόνος σου τα βράδια, αποδέξου τις προκλήσεις των φίλων για ένα προξενιό που θα σε αποζημιώσει στο έπακρο! Η δουλειά σου θα κινηθεί σε ένα τέτοιο κλίμα ανασφάλειας και κάθε σου απόφαση θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πράττεις το σωστό.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με τη λογική και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει, θα καταφέρεις σήμερα να φέρεις τα πράγματα στον ίσιο δρόμο. Καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να ρυθμίσεις τώρα πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Αγαπητέ Τοξότη, προσπάθησε να μην απαισιοδοξείς και να μη σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φτάσεις τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς να κάνεις επαφές για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μόνο που επιβάλλεται να το σκεφτείς πολύ καλά προτού μιλήσεις, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις που δεν περίμενες. Οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Προβλήματα που είχες στη σχέση σου αρχίζουν και ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που παλεύεις με τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό ευνοεί συναντήσεις, φλερτ και κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, θα έχεις πολλές καθυστερήσεις και αναβολές που θα φρενάρουν τις ενέργειές σου ή προγραμματισμένα σχέδια που είχες κατά νου. Αυτά όμως συμβαίνουν, γι’ αυτό μην αγχωθείς και προπάντων μη νευριάσεις. Δες τα πράγματα με αισιοδοξία και να ξέρεις ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα και τα πράγματα θα σου έρθουν ακόμη καλύτερα από ότι σήμερα. Φρόντισε συνεπώς να περάσεις αυτή την ημέρα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα. Σήμερα, ο σύντροφός σου θα είναι ανοιχτός σε συζητήσεις που θέλεις να κάνεις μαζί του αλλά να ξέρεις ότι κάποιες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας δε λύνονται δια μαγείας και χρειάζονται συγκαταβατικότητα και από τις δύο πλευρές για να ξεκαθαριστούν. Κάνοντας ο καθένας ένα βήμα πίσω, θα εξομαλυνθούν οι δυσάρεστες καταστάσεις πιο εύκολα. Εσύ που είσαι μόνος, πέρασε το βράδυ σου μακριά από άτομα που δε σε κάνουν να περνάς καλά.

 

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε εξέτασε όσα δεδομένα έχεις στα χέρια σου για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου και μην αυταπατάσαι με όλα όσα σου τάζουν τρίτα πρόσωπα για τα αποτελέσματα που ζητάς. Πρέπει να είσαι συνετός και ρεαλιστής και όχι ανυπόμονος και επιπόλαιος. Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και σου προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η ενέργειά σου στα ύψη. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου, τις συναντήσεις σου, τη ζωή σου γενικότερα και να ξέρεις ότι σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσετε μία σχέση και αν όχι αυτό, τουλάχιστον να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που έχετε ερωτευτεί με θετική ανταπόκριση από μεριάς του.

 

Ιχθύς

Αυτό το Σάββατο αγαπητέ Ιχθύ προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου και τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους. Αγαπητέ Ιχθύ, το σημερινό Σάββατο σε θέλει σε εγρήγορση, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι στιγμή και μην αφήνεις να περνούν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Οργανώσου και θα δεις ότι είναι στο χέρι σου να γίνουν όλα. Σε κάθε περίπτωση, γίνε λίγο πιο ανοιχτός στις επαφές με τους γύρω σου και μην επιμένεις με πείσμα στις απόψεις σου. Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να περάσεις ένα ήσυχο βράδυ με το ταίρι σου. Άφησε το άγχος σου μακριά και θα δεις ότι μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, πρέπει να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση για να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους!

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!