Αυτό το σαββατοκύριακο θα επηρεάσει άμεσα τα αισθηματικά μας. Η όψη του Σαββάτου θα μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν στον αισθηματικό τομέα, ενώ εντείνει τη διαίσθησή μας, προκειμένου να κάνουμε τις σωστές επιλογές όταν βρισκόμαστε μπροστά από κάποιο δίλημμα. Παράλληλα, ενισχύει την εξωστρέφεια, την ανεκτικότητα, τον αισθησιασμό, την αυτοπεποίθηση αλλά και την αίσθηση ασφάλειας μέσα στις σχέσεις! Βεβαίως, ας μην παραλείψουμε να πούμε ότι η όψη θα ευνοήσει κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού! Κατά τ’ άλλα, το Σάββατο θα μας κάνει θαρραλέους, εξωστρεφείς κι αποφασιστικούς, ενώ και το συναίσθημά μας θα ενισχυθεί και θα αποκτήσει βάθος.

Η Κυριακή, ενισχύει την εξωστρέφεια και τη διάθεση για περιπέτεια, ενώ επιθυμούμε ν’ αποκτήσουμε νέες εμπειρίες. Το βράδυ της Κυριακής ενδεχομένως να μας προκαλέσει μια συναισθηματική αναστάτωση, αλλά θα μπορέσουμε να την ξεπεράσουμε ανώδυνα, αν διοχετεύσουμε την ένταση σε ευχάριστες και δημιουργικές ασχολίες!

 

Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι λίγο περίεργο για σένα, αγαπημένο μου Κριαράκι, καθώς από τη μια θα σε χαρακτηρίζει μια ασυνήθιστη εσωστρέφεια, το Σάββατο, η libido σου θα είναι στα ύψη! Αν είσαι δεσμευμένος λοιπόν, έχεις δυο επιλογές: Ή θα αφεθείς στις δύσκολες σκέψεις σου και τα απωθημένα του παρελθόντος, που θα προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου, ή θα εκτονώσεις όλα αυτά που νοιώθεις στην κρεβατοκάμαρα, περνώντας τέλεια!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να προσέξεις τις επιλογές σου αυτό το διήμερο. Αν αποφασίσεις να βγεις από το σπίτι, είναι σίγουρο πως θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα σε πολιορκούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα από τα πρόσωπα που τώρα θα γνωρίσεις, να ξεσηκώσει το πάθος σου και να σ’ ενθουσιάσει, όμως φρόντισε να το προσεγγίσεις με διακριτικότητα και να μην αφήσεις το έντονο συναίσθημά σου να το τρομάξει!

 

Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Ταυράκι, θα χαρακτηρίζεται από το έντονο συναίσθημα, που μπορεί όμως και να σε δυσκολέψει. Έτσι, ενώ θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις, μπορεί να νοιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν μπορεί ή δε θέλει να σ’ ακολουθήσει, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Αν όμως αφήσεις τη λογική σου να υπερισχύσει, θα καταλάβεις πως οι αρνητικές σκέψεις που κάνεις, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως και να έχει, μην κρατήσεις μια πιεστική στάση και μη βγάλεις κτητικότητα απέναντί του, ιδιαίτερα την Κυριακή που θα σε αναστατώσει ψυχολογικά.

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, ξέρεις πως η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και πως κάνεις εντύπωση όπου κι αν βρεθείς! Γι’ αυτό λοιπόν, βγες και φλέρταρε, αλλά απόφυγε τις υπερβολές και πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο θα πλησιάσεις κάποιο άτομο που θα σε ενθουσιάσει, γιατί αλλιώς, με μια πιο επιθετική προσέγγιση, μπορεί να το τρομάξεις και να φέρεις αντίθετα αποτελέσματα.

 

Δίδυμος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Δίδυμε, μπορεί να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου, καθώς θα σ’ απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια επαγγελματικά θέματα μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους όμως, αυτό μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το ταίρι σου, που θα νιώσει ότι το αγνοείς και δεν του δίνεις τη σημασία που του αξίζει! Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να κρατήσεις μια ισορροπία και ιδιαίτερα την Κυριακή, αφιέρωσέ του όσο περισσότερο μπορείς από τον χρόνο σου, για να το αποζημιώσεις!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, καλό θα είναι να προσέξεις αυτό το διήμερο και καλύτερα το Σάββατο να μείνεις μέσα να ξεκουραστείς ή να συναντήσεις λίγους φίλους και καλούς, που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Την Κυριακή μπορείς να επιδοθείς με περισσότερη άνεση στο φλερτ, αλλά και πάλι, πρόσεξε να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις στο άτομο που θα σε ξεσηκώσει.

 

 

Καρκίνος

Αυτό το Σάββατο, αγαπημένε μου Καρκίνε, έχεις τα φόντα να περάσεις τέλεια στα αισθηματικά σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Η ακτινοβολία σου κι ο μαγνητισμός σου θα είναι στα ύψη, όλα τα βλέμματα θα στρέφονται επάνω σου όπου κι αν βρεθείς και τα φλερτ θα σε πολιορκούν! Κι αυτό είναι τέλειο αν είσαι αδέσμευτος, καθώς θα κάνεις νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται κάποια απ’ αυτές να σε ενθουσιάσει! Όπως και να έχει, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια και κυρίως ερωτικά.

Από την άλλη όμως, το ίδιο θα συμβεί και σ’ εσένα που είσαι δεσμευμένος/η! Όμως, εσύ μην υποκύψεις στους πειρασμούς, αλλά εκτόνωσε τον ερωτισμό σου με το ταίρι σου. Και καλά θα περάσεις, και θα κάνεις τη σχέση σου πιο δυνατή! Από το μεσημέρι της Κυριακής είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε ελεύθερος/η, μάλλον θα σε απασχολήσουν η οργάνωση της εβδομάδας που έρχεται, αλλά και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Καλύτερα λοιπόν να αφήσεις τις αισθηματικές προσεγγίσεις για άλλη μέρα, αφού ο εκνευρισμός που θα νιώθεις, δε θα σε βοηθήσει και πολύ.

 

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Λιονταράκι, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικό στον αισθηματικό σου τομέα! Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου σε θέματα του σπιτιού, και δε θα είναι καθόλου δύσκολο να τα βάλεις με το ταίρι σου άνευ λόγου κι αιτίας, λόγω του εκνευρισμού που θα νιώθεις! Η Κυριακή ενισχύει την κοινωνικότητά σου. Θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, όμως πρόσεξε πώς θα του το ζητήσεις, γιατί μπορεί να μην κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δε θα δυσκολευτείς να κάνεις νέες γνωριμίες. Μάλιστα, κάποια από αυτές θα σε ενθουσιάσει τόσο, που θα νιώσεις πως επιτέλους γνώρισες το άλλο σου μισό! Μη βιαστείς όμως να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς μπορεί πολύ σύντομα να αλλάξεις γνώμη και να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

 

Παρθένος

Ιδιαίτερα θετικό θα είναι αυτό το σαββατοκύριακο για τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Παρθένε! Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και μαζί με αυτήν κι η γοητεία σου! Αν είσαι αδέσμευτος/η, δε θα δυσκολευτείς καθόλου να κάνεις νέες γνωριμίες και να σαγηνέψεις όποιο άτομο επιθυμείς. Ωστόσο πρόσεξε, γιατί αν το φλερτ σου είναι άγαρμπο, μπορεί να ξενερώσεις το αντικείμενο του πόθου σου! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, καλό θα είναι να μην εκδηλώσεις και πολύ την επικοινωνιακή σου διάθεση, γιατί μπορεί να κάνεις το ταίρι σου να ζηλέψει.

Το μεσημέρι της Κυριακής ίσως να νιώθεις πως δεν ξέρεις τι θέλεις, ενώ και η επικοινωνία σου θα γίνεται μετ’ εμποδίων, πράγμα που δεν προωθεί και πολύ καλά τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οι αμφιβολίες κι οι ανασφάλειες εξαφανίζονται, ξαναβρίσκεις τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου, ενώ η libido σου ανεβαίνει στα ύψη. Όσο για σένα που είσαι μόνος, μη διστάσεις να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, καθώς με την ακαταμάχητη γοητεία σου καθόλου δε θα δυσκολευτείς να το κατακτήσεις!

 

 

Ζυγός

Προσοχή χρειάζεται ο τομέας των αισθηματικών σου αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ. Καταρχάς το Σάββατο, κάποια οικονομικά θέματα θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια, την οποία μπορεί να μεταφέρεις και στα αισθηματικά σου και να κατηγορήσεις το ταίρι σου ή να είσαι πιεστικός/ή και καχύποπτος/η απέναντί του, χωρίς να σου έχει δώσει καμία αφορμή! Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό μπορεί να φέρει καβγάδες μεταξύ σας, που θα συνεχιστούν και την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι. Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί αλλιώς θα το μετανιώσεις!

Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να προσέξεις πώς θα πλησιάσεις το πρόσωπο που ήδη σ’ ενδιαφέρει ή μια νέα γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει! Καλό θα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις και τις εξομολογήσεις· κράτα μια διακριτική στάση και κινήσου με προγραμματισμό, για να μην εκτεθείς! Όλ’ αυτά βεβαίως την Κυριακή, γιατί το Σάββατο μάλλον τα οικονομικά θέματα που θα σε απασχολούν, δε θα σου επιτρέψουν τις αισθηματικές προσεγγίσεις και τα φλερτ.

 

Σκορπιός

Κάπως περίεργο θα είναι το σαββατοκύριακο αυτό για τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Σκορπιέ! Μπορεί το Σάββατο να σου δημιουργεί μια κυκλοθυμική διάθεση, ενώ ενισχύει και τον εγωισμό σου, ενώ την Κυριακή, σου δημιουργεί οικονομικές ανασφάλειες, που εύκολα θα μεταφερθούν και στα προσωπικά σου! Παράλληλα, το μεσημέρι της Κυριακής σε κάνει να μην ξέρεις τι θέλεις, ενώ τα συναισθήματά σου είναι κάπως αλλοπρόσαλλα!

Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μη γίνεσαι εμμονικός ή απόλυτος στις απόψεις σου, γιατί δε θα αποφύγεις τους καβγάδες και τις εντάσεις. Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος, με την κυκλοθυμία σου δε θα μπορέσεις να πλησιάσεις με τον κατάλληλο τρόπο το πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει! Βεβαίως, ας μην ξεχνάμε πως όλες οι δυσκολίες που συναντάς μπορούν να ξεπεραστούν, αν αξιοποιήσεις την πρωτοτυπία και την ευρηματικότητα της σκέψης σου, αλλά και τον αισθησιασμό σου!

 

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Τοξοτάκι, η επικοινωνιακή δεινότητα δε θα είναι η ιδιότητα που θα σε χαρακτηρίζει στα αισθηματικά σου! Το Σάββατο σου προκαλεί μια ασάφεια, ενώ θολώνει και το κριτήριό σου και μπορεί να σε μπερδέψει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις τον παιδικό ενθουσιασμό αλλά και το χιούμορ σου να πάρουν το πάνω χέρι και να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, που μπορεί να οδηγηθούν σε καβγά, λόγω ασυνεννοησίας!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο καλό θα είναι να μη λειτουργήσεις παρορμητικά απέναντι στο άτομο που σ’ ενδιαφέρει ή σε μια νέα γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει, γιατί μπορεί αργότερα να το μετανιώσεις! Το πλανητικό σκηνικό σε συμβουλεύει να μη βιαστείς να δεσμευτείς και βεβαίως να μην τάξεις λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο, γιατί στο μέλλον μπορεί είτε ν’ αλλάξεις γνώμη, είτε να μην μπορέσεις να κρατήσεις τις υποσχέσεις σου, με αποτέλεσμα να εκτεθείς!

 

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη, όπως και η διάθεσή σου να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις απροκάλυπτα! Κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που είσαι ελεύθερος/η κι ωραίος/α, αφού οι νέες γνωριμίες θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Όμως εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να προσέξεις, γιατί οι πειρασμοί θα είναι πολλοί. Και βεβαίως, είτε έχεις σχέση είτε όχι, να θυμάσαι πως το Σάββατο καλό θα είναι να προσέξεις τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος μικροπαρεξηγήσεων!

Η Κυριακή, ενισχύει την ανασφάλειά σου, ενώ θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια. Μπορεί να νιώθεις ότι δεν ξέρεις τι θες, γεγονός που αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να σε οδηγήσει να παρεξηγηθείς με το ταίρι σου, αφού η στάση σου θα είναι μάλλον πιεστική και κτητική. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με μια νέα γνωριμία αν είσαι αδέσμευτος, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα πολλά-πολλά

 

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, μάλλον χρειάζεται λίγη προσοχή από τη μεριά σου, αν έχεις σχέση! Καταρχήν, το Σάββατο το πιο πιθανό είναι να σε απορροφήσουν τα επαγγελματικά σου, όπου θα καταφέρεις να πετύχεις στόχους με το δυναμισμό σου. Όμως, η μέρα προμηνύει εντάσεις με το ταίρι σου, αφού θα το παραμελήσεις και με τη στάση σου θα το κάνεις να νιώσει αμελητέο! Αλλά και την Κυριακή, μπορεί να δώσεις προτεραιότητα στους φίλους σου και όπως αντιλαμβάνεσαι, αν αγνοήσεις το ταίρι σου δυο μέρες στη σειρά, μάλλον θα έχεις κρεβατομουρμούρα, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, κι εσύ το Σάββατο θα ασχοληθείς με τα θέματα της καριέρας σου, αλλά το ματάκι σου θα παίζει! Αν δε θες να εκτεθείς όμως, καλύτερα ν’ αποφύγεις τα φλερτ στον χώρο της δουλειάς. Άλλωστε, την Κυριακή θα μπορέσεις να το ρίξεις έξω με τους φίλους σου και σίγουρα κάτι ενδιαφέρον θα προκύψει. Ωστόσο, αν κάποιο άτομο σε ξεσηκώσει καλό θα είναι να το προσεγγίσεις μεθοδικά κι όχι αυθόρμητα, για να μην του δώσεις λανθασμένα μηνύματα.

 

Ιχθύς

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πολύ όμορφα κι ερωτικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου σου! Ιδιαίτερα το Σάββατο, έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι το διαφορετικό με το ταίρι σου, να διασκεδάσετε μαζί, ακόμα και να κάνετε μια κοντινή εκδρομή στη θάλασσα, που θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να βγεις και να φλερτάρεις. Καθώς μάλιστα θα μπορέσεις να διεκδικήσεις με δυναμισμό αλλά και πρωτοτυπία όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρο, και να το κατακτήσεις! Βεβαίως, κι από εσένα απαιτείται μια προσοχή, καθώς μπορεί να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα και να παρασυρθείς σε μια σχέση που στην πορεία θα συνειδητοποιήσεις ότι δε σε καλύπτει.

 

Πηγή, συγγραφέας: Ορφέας Δούκας

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!