Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στους Διδύμους λειτουργώντας ευνοϊκά για τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η προσοχή μας επικεντρώνεται σήμερα στο κοντινό μας περιβάλλον και στα πρόσωπα με τα οποία θέλουμε να επικοινωνήσουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να ανταλλάξουμε πληροφορίες και απόψεις με ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε. Η κοινωνικότητα απογειώνεται και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές διασκέδασης που θα φέρουν χαρά. Κοινωνικές εκδηλώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά μας.

 

 

Κριός

Μερικές φορές τα πείσματα στη σχέση είναι καλά, αλλά όταν γίνονται συνέχεια θα κουράσουν. Φρόντισε σήμερα, φίλε Κριέ, να χαλαρώσεις περισσότερο και να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον σύντροφό σου, που το έχει ανάγκη. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος θα έχεις μία ευχάριστη είδηση από άτομο του παρελθόντος, που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σε βάλει σε σκέψεις επανασύνδεσης μαζί του.

 

Ταύρος

Πλησίασε περισσότερο τον άνθρωπό σου και πες αυτά που νιώθεις, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ, αλλά και εκείνος. Η ημέρα θα είναι άκρως ρομαντική. Εσύ που ακόμη σε ταλανίζει η μοναξιά, δεν πρέπει να σκέφτεσαι απαισιόδοξα, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και σε περιμένουν τα καλύτερα.

 

Δίδυμος

Εάν αισθάνεσαι ότι ζεις την ημέρα της μαρμότας στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις κοντά σου τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν φτιάχνεται χωρίς κόπο! Οι ελεύθεροι του ζωδίου, καλό θα ήταν να διαφοροποιήσετε λίγο την συμπεριφορά σας και να φαίνεστε πιο διαθέσιμοι και ανοιχτοί.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα προσπαθήσεις να πετύχεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου. Με τη διάθεση που θα έχεις, να ξέρεις πως ό, τι και να ζητήσεις από τον σύντροφό σου, αυτός θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει. Και αν η μοναξιά ακόμη δε λέει να φύγει από κοντά σου, να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο μπορούν να συμβούν τα καλύτερα στη ζωή σου, εντελώς ξαφνικά!

 

Λέων

Σήμερα, φίλε Λέοντα, μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με το σύντροφό σου. Απόφυγε ωστόσο να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα μαζί του, γιατί μπορεί να προκληθούν διαφωνίες, που θα χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος να περιμένεις μια γνωριμία μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε αισθηματικές περιπέτειες.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Ενδέχεται μάλιστα να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο και αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να γνωρίζεις ότι διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν. Σύντομα όμως, αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα προκύψουν προβλήματα και διαφωνίες.

 

Ζυγός

Στη σχέση σου θα ξεπεράσεις τα προβλήματα εκείνα που σε πηγαίνουν πίσω και θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις αυτό το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο πρόσωπο που ανήκει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

Σκορπιός

Κάποιες διαφωνίες ενδεχομένως να προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, εξαιτίας κάποιων κοινών οικονομικών υποχρεώσεών σας, που ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί. Μη γίνεσαι άδικος απέναντί του και βοήθησέ τον να βρείτε από κοινού τις λύσεις, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, βγείτε λίγο από το καβούκι σας και θα βρείτε το άτομο που αναζητάτε μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο.

 

Τοξότης

Η σχέση σου, φίλε Τοξότη, είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Πάρε μερικές καταστάσεις έτσι όπως έρχονται και χαλάρωσε, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στη ζωή σου, σταμάτα να γκρινιάζεις με το παραμικρό και δώσε την ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να σε πλησιάσει περισσότερο.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, προσπάθησε να δώσεις και εσύ περισσότερα συναισθήματα απέναντι στον σύντροφό σου, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην αφήσεις τρίτα άτομα να μπουν στη σχέση σας και φρόντισε να την προστατεύσεις με κάθε τρόπο. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε ευχάριστα νέα από ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε συντροφεύει η μοναξιά, σήμερα θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό, για να πλησιάσεις το πρόσωπό που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύς

Ο σύντροφός σου, φίλε Ιχθύ, είναι δίπλα σου για να σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές σου. Μην τον απομονώνεις, αλλά συζήτησε μαζί του όλα όσα σε αγχώνουν. Να είσαι σίγουρος ότι τα λόγια του θα σε ηρεμήσουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που θα σας ενθουσιάσει.

 

 

Πηγή