g96

Σίγουρα, οι περίοδοι του ανάδρομου Ερμή αποτελούν πάντα μια ευκαιρία για επανασύνδεση. Κατά την πορεία του Ερμή σε αναδρομή, αυξάνονται οι πιθανότητες επικοινωνίας με πρώην συντρόφους και κατά συνέπεια δημιουργούνται και περισσότερες πιθανότητες συνεύρεσης για επανασύνδεση. Το 2020 ο Ερμής θα βρεθεί σε αναδρομή τις παρακάτω περιόδους, δίνοντας ευκαιρίες για επανασύνδεση σε όλα τα ζώδια.

 

Πιο συγκεκριμένα οι ανάδρομες πορείες:

1. Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς (18/02/2020 – 04/03/2020),

2. Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο (05/03/2020 – 11/03/2020).

3. Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο (19/06/2020 – 13/07/2020).

4. Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό (15/10/2020 – 28/10/2020)

5. Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό (29/10/2020 – 4/11/2020).

 

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει επιστροφές πρώην συντρόφων.

Το διάστημα 13/05/2020–25/06/2020 που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη είναι μια πολύ ισχυρή περίοδος για επανασύνδεση. Οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που σας απασχόλησαν σε αισθηματικό επίπεδο είναι πολύ πιθανές, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αυτή τη σοβαρή απόφαση.

 

Πότε το 2020 ο ανάδρομος Άρης ευνοεί την επανασύνδεση σχέσεων.

Την περίοδο 09/09/2020–14/11/2020 οι πιθανότητες για να γυρίσει ένας πρώην είναι μεγάλες και ειδικά φέτος που συμπίπτει με τον ανάδρομο Ερμή. Πρόσωπα του παρελθόντος επανέρχονται και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν κύκλο της ζωής μας που δεν έχουμε κλείσει και μπορεί να μας έχει πληγώσει. Ωστόσο, η επανασύνδεση εκείνη την περίοδο μπορεί να μη γίνει και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, μια και ο Άρης στον Κριό δημιουργεί διενέξεις.

 

Ποια ζώδια έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες για επανασύνδεση το 2020:

 

 

Σκορπιός

Τα άστρα θα ωθήσουν τον Σκορπιό για να επιδιώξει μια επανασύνδεση το 2020. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού τείνουν να έχουν έντονα συναισθήματα. Στη σχέση του Σκορπιού, δεν υπάρχει χώρος για ημίμετρα. Είτε τα συναισθήματα είναι μεγάλα είτε απλά δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν. Εάν πέρυσι ήταν η χρονιά του τέλους μιας μεγάλης ιστορίας αγάπης, το 2020 σας επιτρέπει να δώσετε στη σχέση σας μια δεύτερη ευκαιρία. Αν χάσατε τον πρώην σας και θέλετε να επανασυνδεθείτε μαζί του το 2020, επικοινωνήστε μαζί του πριν είναι πολύ αργά. Και μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη σας τα μαθήματα που πήρατε από το παρελθόν!

 

Τοξότης

Το ζώδιο του Τοξότη δέχεται εξαιρετικά ευνοϊκές επιρροές για επανασύνδεση το 2020. Η ερωτική ζωή του Τοξότη υπόσχεται να είναι ενθαρρυντική όσον αφορά την επιστροφή κάποιου αγαπημένου πρώην συντρόφου. Ενώ το 2019 ήταν ένα έτος ρήξης, αυτή η χρονιά μπορεί να είναι εκείνη της συμφιλίωσης. Από τις αρχές του 2020 θα κάνετε απολογισμό της προηγούμενης σχέσης σας και θα σκεφτείτε τι μπορεί να έφταιξε και φτάσατε στον χωρισμό. Σας λείπει ο πρώην σας; Συνειδητοποιείτε ότι δεν διανοείστε τη ζωή σας χωρίς αυτό το άτομο; Μη διστάσετε να κάνετε το παν για να τα ξαναβρείτε με πρώην σας. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα με εσάς και να δείτε να επιστρέφει.

 

Παρθένος

Εάν σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, αν και πέρυσι ήταν ένα οδυνηρό έτος στα αισθηματικά σας, το 2020 θα αποδειχθεί πολύ ελπιδοφόρο για τον Παρθένο. Έχετε υποστεί έναν οδυνηρό χωρισμό, που σας πλήγωσε την καρδιά; Φαίνεται ότι η θλίψη και η απογοήτευση δίνουν τη θέση τους στη συμφιλίωση και την επανασύνδεση το 2020! Μόνο ένας τρόπος για να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας: να παραδεχτείτε ότι κι εσείς κάνατε λάθη, να διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας, να τον κάνετε ευτυχισμένο. Ο σύντροφός σας θα επιστρέψει και η σχέση σας θα έχει λαμπρό μέλλον!

 

Ιχθύς

Αν και είναι πολύ ήρεμοι από τη φύση τους, τα πισωγυρίσματα είναι στο πρόγραμμα και οι Ιχθείς αναμφίβολα το 2020 θα βιώσουν μια επανασύνδεση. Ενώ η ρομαντική σχέση σας τελείωσε με μεγάλη απογοήτευση πριν από κάποιο διάστημα, το 2020 θα μπορούσε να σας επιτρέψει να δώσετε στην ιστορία σας μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι επίσης απαραίτητο να δείξετε θάρρος και να τολμήσετε να επικοινωνήσετε με τον πρώην σας. Ακόμη κι αν δεν αντιδράσει αμέσως, το βέβαιο είναι πως η επικοινωνία σας θα του αγγίξει τα συναισθήματα και μέσα στη χρονιά θα επιστρέψει στην αγκαλιά σας. Προσέξτε, ωστόσο, να μην κάνετε τα ίδια λάθη όπως στο παρελθόν.

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Το λένε και τα άστρα εσείς οι δυο πρέπει να είστε μαζί!

Μην περιμένεις άλλο, σού έχουμε 100 μυστικά για να τα ξαναβρείτε και να μην ξαναχωρίσετε!