Στις 29 Αυγούστου 2023 το τετράγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Ουρανού είναι μια όψη που δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια.Μπορεί να είμαστε νευρικοί, απόλυτοι και να δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις σε ερωτικές σχέσεις ή συνεργασίες. Ποια ζώδια θα ταράξει περισσότερο η επιρροή του Ουρανού;

 

Κριός

Αυτά τα χρόνια έχετε δει τα οικονομικά σας να ανατρέπονται και να μην μπορείτε να προγραμματίσετε τίποτα. Και πάλι θα έχετε ανατροπές (και ξαφνικά έξοδα) οι οποίες παγιώνονται, οπότε προσέξτε την τάση που θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα αλόγιστα για να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, ώστε το ταμείο να μη βρεθεί στο μείον! Παράλληλα όμως, μπορείτε να σκεφτείτε νέους και ρηξικέλευθους τρόπους, τελείως πρωτοποριακούς και αντισυμβατικούς για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Η περίοδος αυτή προσφέρεται για έρευνα πάνω σε αυτές τις ιδέες σας.

 

Ταύρος

Εσείς είδατε τη ζωή σας όλη να ανατρέπεται και να καταρρέει σαν ένας πύργος από τραπουλόχαρτα και πλέον σπαταλάτε τον χρόνο σας στο να σκέφτεστε τι μπορούσατε να κάνετε για να το αποφύγετε. Η αλήθεια όμως είναι πως παραμένετε κολλημένοι στον τρόπο σκέψης σας κι απόλυτοι στις θέσεις σας. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να δείτε τι θέλετε να αλλάξετε στον εαυτό σας, ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σας θέλετε να ενισχύσετε, πού είναι τα πιο εκκεντρικά και αντισυμβατικά σας στοιχεία και ποια να αλλάξετε και να αφήσετε πίσω σας.

 

Δίδυμοι

Η διαίσθησή σας έχει ξυπνήσει για τα καλά και δεν είναι πλέον αόριστη, αλλά σας δίνει εικόνες κι οράματα με εξαιρετική διαύγεια, ενώ η σύνδεση που έχετε αποκτήσει με το συλλογικό ασυνείδητο, σας ηλεκτρίζει και δε σας αφήνει να ησυχάσετε. Η αλήθεια είναι πως δεν κοιμάστε και πολύ καλά, ακριβώς επειδή το υποσυνείδητό σας είναι αναστατωμένο και προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια για να σας αποκαλύψει πράγματα. Θα σας πρότεινα, ειδικά αυτήν την περίοδο, να προσπαθήσετε να το εκτονώσετε μέσω της Τέχνης, όσο εκκεντρικά κι αν φαίνονται τα δημιουργήματά σας!

 

Καρκίνος

Εσείς τα τελευταία χρόνια έχετε κυριολεκτικά οργώσει όλους τους συλλόγους και τις εθελοντικές οργανώσεις που ασχολούνται με δράσεις για το περιβάλλον, τη διατροφή και την καλλιέργεια. Ταυτόχρονα, όμως, σας έλκουν κι οργανώσεις που ασχολούνται με το μυστικό, το παραφυσικό και το εκκεντρικό, ενώ οι φίλοι μπαίνουν και βγαίνουν από τη ζωή σας με ταχύτατο ρυθμό! Ιδανική αυτή η αναδρομή για να ξεκαθαρίσετε σε ποιους χώρους θέλετε να παραμείνετε και ποιους ανθρώπους θέλετε τελικά για φίλους και συνοδοιπόρους.

 

Λέων

Εσείς τα τελευταία χρόνια επαναπροσδιορίσατε τον προσανατολισμό της καριέρας και της ζωής σας κι όχι επειδή το θέλατε, αναγκαστικά το κάνατε! Η διέλευση αυτή σας έχει κάνει πολύ φιλόδοξους, αλλά με έναν αντισυμβατικό τρόπο: θέλετε να ηγηθείτε, αλλά χωρίς να «παίξετε» με τους ισχύοντες κανόνες, θέλετε να τους σπάσετε και να βάλετε δικούς σας και ταυτόχρονα να διαλύσετε και την κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας. Η περίοδος της αναδρομής θα σας βοηθήσει να βάλετε τα σχέδιά σας σε τάξη και να ιεραρχήσετε τις φιλοδοξίες σας, ώστε να ξέρετε πού να συγκεντρώσετε την ενέργεια σας για να δράσετε στοχευμένα και με επιτυχία.

 

Παρθένος

Εσείς τα τελευταία χρόνια έχετε «αποκαθηλώσει» όλα αυτά στα οποία πιστεύατε: θρησκευτικές πεποιθήσεις, μεταφυσικές αντιλήψεις, πνευματικές αναζητήσεις, προσωπική φιλοσοφία και σχέση με το «άλλο». Αισθάνεστε ότι δε σας καλύπτουν, καθώς αναζητάτε κάτι πολύ νεωτεριστικό και πρωτοποριακό. Κατά τη διάρκεια αυτής της αναδρομής μπορείτε να αναλογιστείτε τους λόγους που σας οδήγησαν σε αυτούς τους χώρους, καθώς και τον φανατισμό με τον οποίο λειτουργείτε. Επίσης, μπορείτε να κάνετε επιτέλους εκείνη τη λίστα με τα μέρη του Κόσμου που θέλετε να επισκεφθείτε!

 

Ζυγός

Εσείς τα τελευταία χρόνια έχετε επιδοθεί σε ένα σαφάρι συλλογής πληροφοριών γύρω από το σ3ξ, ενώ εξερευνείτε την ανθρώπινη (και πιο συγκεκριμένα τη δική σας) σεξουαλικότητα, κάτω από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα, που έχει εκπλήξει ακόμα κι εσάς! Παράλληλα, ερευνάτε διαφορετικές μορφές επενδύσεων και τι χρήματα θα μπορούσαν να σας αποφέρουν. Χρησιμοποιήστε το διάστημα αυτής της αναδρομής για να δείτε αν οι καινούργιες σας απόψεις για τις σχέσεις είναι αποτέλεσμα σκέψης, ή αν απλώς αντιδράτε σε αυτά που σας έχουν συμβεί. Καλύτερα να μην επενδύσετε χρήματα αυτό το διάστημα γιατί θα έχετε απώλειες.

 

Σκορπιός

Εσείς τα τελευταία χρόνια αισθάνεστε ότι στον τομέα των σχέσεων βρίσκεστε σε κινούμενη άμμο. Είστε σταθερό ζώδιο (έως αμετακίνητο) και η διέλευση αυτή έχει αναστατώσει τη σχέση ή τον έγγαμο βίο σας, καθώς έχει φέρει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα και τις διαφορές που είχατε επιμελώς θάψει στα βάθη της ψυχής σας και στο τρίτο υπόγειο του σπιτιού σας. Μην επιχειρείτε να τα «κουκουλώσετε» όπως-όπως. Απαιτείται απόλυτη ειλικρίνεια για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Χρησιμοποιήστε το διάστημα της αναδρομής για να κάνετε τον απολογισμό σας και σκεφτείτε ότι είναι καλύτερα να έχετε μια αντικομφορμιστική σχέση, ή μια σχέση που ο καθένας έχει τον προσωπικό του χώρο και χρόνο, παρά μια ψεύτικη σχέση, ή έναν χωρισμό γιατί ο εγωισμός σας δεν μπόρεσε να αντέξει την ανεξαρτησία του συντρόφου σας.

 

Τοξότης

Εσείς τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζετε έναν καταιγισμό αλλαγών στη δουλειά και την καθημερινότητά σας. Ενώ το πνεύμα της αλλαγής σας αρέσει πολύ, οι αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον και κυρίως στις σχέσεις με τους συναδέλφους, σας έχουν δυσκολέψει πολύ. Η ειλικρίνειά σας εδώ δε βοηθάει, καθώς έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τυχόν ρήξεις. Χρησιμοποιήστε το διάστημα της αναδρομής για να δείτε πού μπορείτε να ζητήσετε μετάθεση, ή να ξεκινήσετε σε μια άλλη δουλειά που να είναι αρκετά πρωτοποριακή, ώστε να σας απορροφά όλη σας την ενέργεια. Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας ο Δίας έχει πλησιάσει σε απόσταση συνόδου τον Ουρανό δείχνει ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις διαδικασίες για τη μεγάλη αλλαγή στον επαγγελματικό σας χώρο, η οποία όμως θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2024.

 

Αιγόκερως

Εσείς τα τελευταία χρόνια έχετε κυριολεκτικά «χάσει την μπάλα» στον τομέα της δημιουργικότητας. Σας έρχονται οι πλέον «τρελές», για τα δικά σας συντηρητικά δεδομένα, ιδέες, οι οποίες όμως αποδίδουν και καρποφορούν και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται! Επίσης, έχετε καταλάβει πια, πως για να πάτε καλά δε χρειάζεστε την έγκριση και επιδοκιμασία των άλλων. Παράλληλα η ερωτική σας ζωή έχει γίνει αρκετά ενδιαφέρουσα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε το διάστημα της αναδρομής για να δείτε τι καινούργιες ιδέες μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή. Ακόμα, όσοι θέλετε να κάνετε παιδί, αλλά έχετε αντικειμενικές δυσκολίες, τώρα είναι κατάλληλος ο χρόνος για να ψάξετε για την ιατρική βοήθεια που μπορείτε να λάβετε, αλλά και να ενημερωθείτε για τις τεχνικές υποβοηθούμενης σύλληψης.

 

Υδροχόος

Δε θα πω για εσάς ότι τα τελευταία χρόνια έχει αναστατωθεί η ζωή σας, γιατί μονίμως αναστατωμένη είναι! Ο σύγχρονος Κυβερνήτης σας στο πιο άκαμπτο και ξεροκέφαλο ζώδιο δεν έχει κάνει την οικογενειακή ζωή σας εύκολη! Πάντα ήσασταν «διαφορετικοί» από την υπόλοιπη οικογένειά σας, τώρα όμως η διαφορετικότητα έχει κορυφωθεί, πράγμα που έχει επιφέρει ανατροπή και ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Σκέπτεστε από το να μετακομίσετε, μέχρι και το να μεταναστεύσετε! Χρησιμοποιήστε το διάστημα της αναδρομής για να δείτε πώς θα χειριστείτε καλύτερα την κατάσταση. Μπορείτε να την εκτονώσετε κάνοντας μια μεγάλη ανακαίνιση στο σπίτι σας, ή απλώς αλλάζοντας σπίτι. Για τη μετανάστευση σε άλλη χώρα χρειάζονται κι άλλες προϋποθέσεις και τώρα που θα ψάξετε, θα ανακαλύψετε πως το «όπου γης και πατρίς» δεν ισχύει, νομικά τουλάχιστον!

 

Ιχθύες

Εσείς τα τελευταία χρόνια έχετε έναν κατακλυσμό ιδεών και εξωπραγματικών (για τα δικά σας δεδομένα) σκέψεων. Έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέπτεστε και που επικοινωνείτε κυρίως με τους στενούς συγγενείς σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Το θέμα είναι πώς θα καταφέρετε να συγκεντρωθείτε, ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλες αυτές τις πρωτοποριακές ιδέες πράξη. Θεωρώ ότι θα σας βοηθήσει η σύνοδος του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Δία με τον Ουρανό, να τις θέσετε σε εφαρμογή. Μέχρι τότε, χρησιμοποιήστε το διάστημα της αναδρομής για να τις ψάξετε λίγο περισσότερο. Κι επειδή εσείς λειτουργείτε καλά όταν «φεύγετε» εκτός των ορίων του κόσμου μας, φύγετε και τώρα καμιά εκδρομή, αλλά κάντε το χωρίς πρόγραμμα, σαν απελευθέρωση από όλα αυτά που οι άλλοι ζητούν από εσάς!

 

Πηγή