Το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνει σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά οικογενειακά ζητήματα βρίσκουν επίλυση καθώς πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι και μας βγάζουν από το αδιέξοδο. Γεγονός είναι ότι θα εντυπωσιάσουμε με τις προτάσεις και τις επιλογές μας πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και σε ό,τι αφορά συνεργασίες και συμφωνίες. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσουμε το εισόδημά μας προχωρώντας σε επιλογές που δεν είχαμε φανταστεί. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε όποια επιλογή θεωρούμε ότι μας ταιριάζει αφού αφουγκραστούμε τη διορατικότητα και τη διαίσθηση μας.

Η Σελήνη κινείται στον Κριό μέχρι μετά το μεσημέρι δίνοντας μας την ευκαιρία να κλείσουμε ζητήματα που θα απασχολήσουν έντονα τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ερμή από τον Καρκίνο αυξάνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες κόντρες και αντιδικίες με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Οφείλουμε να μετριάσουμε τη νευρικότητα και την απερισκεψία που θα οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και συμπεριφορές γιατί αργότερα θα μετανιώσουμε όμως δε θα είναι εύκολο να επανορθώσουμε.

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι μετακινείται στον Ταύρο, το ζώδιο της έξαρσης της. Οικογενειακές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να νιώσουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σε αποφάσεις που θα δημιουργήσουν ένα σταθερό πλαίσιο στη ζωή μας. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε στο πείσμα και την αδιαλλαξία που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια στους γύρω μας.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο εγείρει φόβους και ανασφάλειες καθώς τραύματα και απωθημένα δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε λογισμένα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στις προσωπικές σχέσεις καθώς είναι εύκολο να οδηγηθούμε σε παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

 

ΚΡΙΟΣ

Βγες, διασκέδασε, ταξίδεψε, συνάντησε φίλους αλλά κάνε και νέες γνωριμίες, αλλά επωφελήσου και από σημαντικές συμφωνίες. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο, σου χαρίζει εξωστρέφεια και σε κάνει πιο κοινωνικό από ποτέ! Αρκετές ειδήσεις θα σου χαρίσουν ικανοποίηση, ενώ θα υπάρξει κινητικότητα στις επικοινωνίες, στις προτάσεις αλλά και στις μετακινήσεις σου! Είναι μία καλή ευκαιρία για να αλλάξεις μεταφορικό μέσο / κινητό / υπολογιστή, ή ακόμα και για να κλείσεις μία πολύ καλή επαγγελματική συμφωνία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο, βρίσκεις τη «χρυσή τομή» προκειμένου να επαναφέρεις στη ζωή σου την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη σιγουριά. Αξιοποίησε τις ιδέες αλλά και τις προτάσεις που θα έχεις αυτό το διάστημα, οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σου! Σκέψου πιο ανοιχτά, εφάρμοσε νέες τακτικές και «ΝΑΙ» μπορείς να βγεις κερδισμένος αυτή την περίοδο, οργανώνοντας και εκπληρώνοντας κάποια σημαντικά προσωπικά σου σχέδια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο σου χαρίζει τα καλούδια του και θα μπορείς να δεις πλέον κάποιες καταστάσεις πιο ξεκάθαρα! Συζήτησε, επικοινώνησε, άφησε την εξωστρέφειά σου να σε βοηθήσει στα πλάνα σου, κάνε νέες γνωριμίες, νέες συμφωνίες, ταξίδεψε και επωφελήσου από τον κύκλο γνωριμιών σου! Αυτή την περίοδο βρίσκεσαι στο προσκήνιο και ευνοείσαι πολύ σε κάθε ζήτημα που σχετίζεται με την επικοινωνία. Αν είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να δεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο και να δώσεις τελεσίγραφα σε όσους νομίζουν ότι σε δουλεύουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο, έχει φτάσει η ώρα με τη διεισδυτική σου σκέψη να βρεις σημαντικές λύσεις για φλέγοντα προβλήματα της ζωής σου, ιδιαίτερα για αυτά που σχετίζονται με την εργασία σου! Τώρα είναι που θα κατανοήσεις ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και ότι εσύ πρέπει να τον διαθέσεις μόνο εκεί που αξίζει. Νέες σκέψεις, νέες ιδέες και μία καινούργια κοσμοθεωρία για τα γεγονότα γύρω σου, θα σε βοηθήσουν και πάλι να σταθείς στα πόδια σου, αντιμετωπίζοντας τη ζωή με έναν τρόπο διαφορετικό αλλά και πιο σοφό.

 

ΛΕΩΝ

Μήπως είχες παραμελήσει για λίγο καιρό τους φίλους σου; Τώρα ήρθε η ώρα να επανορθώσεις και να αναθερμάνεις και πάλι την κοινωνική σου ζωή! Με το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο, εσύ δε θα κάτσεις ούτε στιγμή στα αβγά σου. Θα είσαι όλο εξόδους και οι επικοινωνίες σου με πρόσωπα που αγαπάς θα είναι πιο έντονες! Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να δικτυωθείς, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να αποκαταστήσεις σχέσεις αλλά και να βρεις τις ιδέες που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου και κάθε του μετακίνηση σε επηρεάζει πάντα άμεσα. Αυτή τη φορά το εξάγωνο που σχηματίζει από τον Καρκίνο, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου και στους προσωπικούς σου στόχους! Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, μία νέα επαγγελματική συμφωνία, ή θα έχεις τις ιδέες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις την καριέρα σου σε μία νέα τροχιά. Παράλληλα είναι ένα θετικό διάστημα για να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και για να θέσεις ένα δραστικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να εξυπηρετήσεις τα προσωπικά σου συμφέροντα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγεις το μυαλό σου σε νέες ιδέες, αποδέχεσαι τις καταστάσεις και βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα, φιλοσοφώντας τις καταστάσεις και ακολουθώντας νέα τακτική. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο, στρέφει το ενδιαφέρον σου στη μελέτη, στη γνώση, στις επικοινωνίες και στις επαφές που σχετίζονται με το εξωτερικό! Οι φοιτητές Ζυγοί τώρα μπορούν να σημειώσουν επιτυχία στις σπουδές τους, ενώ αν έχεις εγκαταλείψει εδώ και χρόνια τα θρανία, τώρα θα σου μπει η ιδέα να επιστρέψεις και πάλι σε αυτά, μπορεί και μέσω κάποιου σεμιναρίου ή κάποιας εξειδίκευσης. Αυτή την περίοδο ευνοείσαι για την πραγματοποίηση κάποιου μακρινού ταξιδιού, αλλά και για συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να βάλεις τα οικονομικά σου σε μία σειρά, να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το νόμο, με δικαστήρια, τράπεζες, νομικά, κληρονομικά και ζητήματα μισθοδοσίας. Με το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο, θα έχεις εξελίξεις στους παραπάνω τομείς, θα δεχτείς έγγραφα για τα οποία θα πρέπει να μεριμνήσεις! Παράλληλα είναι μία καλή ευκαιρία για να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου και να αναγνωρίσεις τα βαθύτερα «θέλω» σου! Κάποιες «ειδήσεις» θα σε πυρπολήσουν με πόθο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο, σου βρίσκει τις λύσεις για να καταφέρεις να σταθεροποιήσεις σχέσεις και συνεργασίες σου. Ο Δίας από την άλλη, σου χαρίζει το διπλωματικό ταλέντο της επικοινωνίας, το οποίο σε βοηθά να βρεις λύσεις στα ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει αυτό το διάστημα. Ο σύντροφος, ο σύζυγος, ή οι σταθεροί επαγγελματικοί σου συνεργάτες, κρέμονται από τα χείλη σου αυτό τον καιρό και εσύ μπορείς πραγματικά να τους φέρεις πιο κοντά σου και να βγεις κερδισμένος!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα μπορείς να βρεις τους τρόπους για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και για να διαπραγματευτείς με πιο σωστό τρόπο τα ζητήματα που άπτονται την εργασία σου αλλά και για να βάλεις σε μία σειρά τις καθημερινές σου υποχρεώσεις! Με το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο, έχεις τις νέες ιδέες που μπορούν να συμβάλουν στην ανανέωση της ζωής σου! Επιπλέον, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεώσεις με κάθε τρόπο την καθημερινότητά σου, βελτιώνοντας αισθητά το ημερήσιο πρόγραμμά σου, δίνοντας ευκαιρίες στον εαυτό σου για δικτύωση που θα διώξει μακριά το στρες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο, ανανεώνει την αισθηματική σου ζωή και σε κάνει αγαπητέ μου Υδροχόε να είσαι περιζήτητος και αρεστός σε πρόσωπα που υπάρχουν στο παρόν σου, που υπήρξαν στο παρελθόν σου αλλά και σε νέα άτομα που θα μπουν τώρα στην καρδιά σου! Ο Ουρανός σε κάνε δυναμικό και φέρνει νέα φλερτ, νέες γνωριμίες ή ακόμα και έναν πλατωνικό έρωτα, που θα κάνει τις ημέρες σου ευχάριστες και αισιόδοξες!

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένο μου Ψαράκι, ήρθε η ώρα να βρεις λύσεις για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Με το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο, η εποχή είναι κατάλληλη για να κουβεντιάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, για να βρεις λύσεις και για να κάνεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το χώρο σου αλλά και τις σχέσεις σου! Αυτό το διάστημα μπορεί να έχεις μία συνάντηση ή επικοινωνία, με ένα άτομο που λείπει μακριά!

 

Πηγή: Myastro