Και ναι, επίσημα ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο του Κριού και θα παραμείνει μέχρι 15 Μαΐου. Σε αυτή τη θέση ο φτερωτός αγγελιοφόρος θα ανοίξει δημιουργικούς δρόμους και θα μας φέρει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η γρήγορη σκέψη θα είναι παρούσα με σκοπό να φτάσουμε γρηγορότερα στον στόχο που έχουμε βάλει, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί η βιασύνη φέρνει και λάθη, ειδικά την περίοδο που θα κινηθεί ανάδρομος, στο ίδιο ζώδιο, μεταξύ 2/4 και 25/4. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι:

 

Για τους Κριούς

Ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 15/5 σας δίνει φτερά να κάνετε πράγματα για εσάς, παίρνοντας ακόμη ευκολότερα πρωτοβουλίες και να ανθίσετε στα ερωτικά σας, έχοντας αυτοπεποίθηση. Η ανάγκη να ακουστείτε και να περάσετε τα μηνύματά σας εμπνέοντας τους ανθρώπους σας είναι δυνατή και θα μονοπωλεί στις δράσεις σας το συγκεκριμένο διάστημα. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4 γιατί ίσως βρεθείτε στο κέντρο μικροπαρεξηγήσεων.

 

Για τους Ταύρους

Ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού μέχρι 15/5 θα αναμοχλεύει οτιδήποτε μέχρι τώρα έχει μπει στο «αθόρυβο» για τον οποιοδήποτε λόγο. Αν εντός μιας σχέσης αισθάνεστε πως έχετε βαλτώσει θα μπορούσε να σας βοηθήσει η όψη αυτή, ειδικά αν πρόκειται για την ψυχολογία σας, ώστε να βρεθούν δημιουργικές διέξοδοι έκφρασης. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4, καθώς θα αισθανθείτε αδικημένοι κι έτσι, ίσως κάνετε πράγματα με εκδικητικά κίνητρα.

 

Για τους Διδύμους

Μέχρι 15/5, ο Ερμής στον Κριό, θα προσθέτει γρηγοράδα στη σκέψη σας αλλά και στις κινήσεις σας, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι και νέες συνεργασίες μπορούν να βελτιώσουν και να επεκτείνουν την καθημερινή και εργασιακή σας ρουτίνα, πράγμα που θα σας φέρει και νέα πνοή στα ερωτικά σας. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4, όπου θα σας απασχολήσει μια μεγάλη προδοσία.

 

Για τους Καρκίνους

Ο Ερμής στον Κριό σας φορτίζει με την απαραίτητη τόλμη και το σθένος κυρίως σε εργασιακά και καριέρας θέματα. Μέχρι 15/5 μπορείτε να προχωρήσετε ιδέες και σκέψεις ακόμη και αν τα εμπόδια θα είναι υπαρκτά ιδιαίτερα κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4. Η όψη αυτή θα μπορούσε να αφορά επίσης μια προσωπική επανένταξη σε μια σχέση που ενδεχομένως να βιαστήκατε να απορρίψετε και τώρα μπαίνει στη ζωή σας με νέα δεδομένα.

 

Για τους Λέοντες

Έντονη παρόρμηση θα δώσει ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού μέχρι 15/5, σε εσάς και ό,τι πρεσβεύετε σχετικά με όνειρα και προσδοκίες. Μια μορφή πλαισίου θα είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να οριοθετήσετε τις καταστάσεις ώστε να προχωρήσουν πάνω σε ράγες και να αποδώσουν τους καρπούς τους, ειδικότερα κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4. Βρίσκεστε σε σταθερή άνοδο κι ερωτικά είναι η στιγμή να δοκιμάσετε μια σταθερή σχέση.

 

Για τους Παρθένους

Ο Ερμής στον Κριό φέρνει μαζί του κι ένα είδος προσωπικής αναγέννησης για εσάς σε βαθύτερα επίπεδα, επιθυμίες κι όνειρα. Μέχρι 15/5 ερωτηματικά και διλήμματα θα λυθούν ευκολότερα και θα μπορέσετε να σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Πραγμάτων που δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε παραπάνω, σπαταλώντας την πολύτιμη ενέργειά σας ειδικότερα κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4 που θα νιώσετε μια πίεση και θα θελήσετε τον χώρο σας.

 

Για τους Ζυγούς

Ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί από το ζώδιό σας μέχρι 15/5 βάζοντάς σας στη διαδικασία να δείτε με διαφορετικό μάτι σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις. Η επικοινωνία θα είναι ποικιλόμορφη και νέες ιδέες θα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε. Επίσης, θα είναι μία περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να κατανοήσετε ευκολότερα τα βαθύτερα κίνητρα των άλλων ιδιαίτερα κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4 που η διαίσθησή σας δε θα σας διαψεύσει ούτε μια στιγμή.

 

Για τους Σκορπιούς

Με τον Ερμή στον Κριό μέχρι 15/5 πολλές ιδέες και σκέψεις θα έρθουν, είτε από το εξωτερικό περιβάλλον, είτε από εσάς την/τον ίδια/ίδιο οι οποίες θα στοχεύουν στις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας, κυρίως. Νέες ιδέες οι οποίες θα σας βγάλουν από την όποια ρουτίνα ή κάτι το οποίο σας έχει κουράσει αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4 διότι θα δοκιμάσει την πίστη σας σε μια σχέση και θα σας φέρει μπροστά σε έναν πειρασμό που πιθανόν να ενδώσετε.

 

Για τους Τοξότες

Ευνοϊκή η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού μέχρι 15/5, δίνοντάς σας χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Θα δοθούν ευκαιρίες να έχετε στην καθημερινή σας ρουτίνα ευχάριστα διαλείμματα, τα οποία θα σας αναζωογονήσουν και θα σας ενεργοποιήσουν θετικά. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4 διότι ό,τι θεωρούσατε δεδομένο μπορεί μια για πάντα να ανατραπεί και να σας πληγώσει.

 

Για τους Αιγόκερους

Ο Ερμής στον Κριό θα κινητοποιήσει κυρίως ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται τόσο με τις βαθύτερες επιθυμίες σας, όσο και με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Μέχρι 15/5 θα υπάρξει αρκετή ενεργοποίηση στους συγκεκριμένους τομείς κι εσείς θα πρέπει να κινηθείτε χωρίς βιασύνη και γρήγορες αποφάσεις, ιδιαίτερα κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4 που θα έρθουν μπροστά σας λάθη που θα κληθείτε να διορθώσετε.

 

Για τους Υδροχόους

Με τον Ερμή στον Κριό έως 15/5 μηνύματα έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις με μοναδικό σκοπό να έρθουν νέα δεδομένα στη ζωή σας και να ζωντανέψει με κάποιον τρόπο η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Ωστόσο, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν συγγενείς και μετακινήσεις, ιδιαίτερα κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4 που θα ζητήσουν από εσάς περισσότερη προσοχή και φροντίδα.

 

Για τους Ιχθύες

Ιδέες και σκέψεις φέρνει ο Ερμής στον Κριό μέχρι 15/5 σχετικά με ζητήματα που σας δίνουν υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια. Οι αλλαγές θα είναι μέρος της διαδικασίας και οι αναπροσαρμογές δε θα λείψουν αλλά θα είναι για να αισθανθείτε πιο σταθερά στους συγκεκριμένους τομείς. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ 2/4 και 25/4 γιατί σε μεγάλο βαθμό θα σας βγάλει εκτός προγράμματος και θα σας πάει πίσω στις αποφάσεις σας.

 

Πηγή: astroguide.gr