Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Έντονα δραστήριο θα είναι αυτό το διήμερο καθώς το Σάββατο ανεβάζει την ένταση, την ενέργεια, τη διάθεση για δράση, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να αυξηθεί κι η νευρικότητα, να υπάρξουν συγκρούσεις και να γίνουμε άκρως εγωκεντρικοί προκαλώντας προβλήματα στην προσωπική μας ζωή.

Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικό κλίμα στις σχέσεις για διασκέδαση, ξεφάντωμα και μία διάθεση για να δούμε τον έρωτα μέσα από την περιπετειώδη μορφή του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας, καθώς θα μας εφοδιάσουν με αισιοδοξία και όρεξη να αλλάξουμε την προσωπική μας κοσμοθεωρία. Προσοχή, όμως, γιατί αργότερα το βράδυ ανεβάζει τον εκνευρισμό και δε θα είναι δύσκολο να μπούμε σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εναλλαγές της διάθεσής μας και η διαχείρισή της θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πορεία της ημέρας.

 

ΚΡΙΟΣ

Τα φώτα αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πάνω σου και σε καθιστά πρωταγωνιστή. Το Σάββατο απογειώνει το κέφι και τη θετική διάθεση όμως το βράδυ εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν και μπορεί το πρωί της Κυριακής να υπάρξουν συγκρούσεις και να γίνει σκληρό, αργότερα σε ωθεί να αφήσεις τα πάντα πίσω σου και να βρείτε μια χρυσή τομή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο οι πιθανότητες να υπάρξει νέα γνωριμία είναι πολύ σημαντικές, πρόσεξε όμως αργότερα το βράδυ γιατί θα σε κάνει άκρως συγκρουσιακό κι αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Την Κυριακή το πρωί σκέψου καλά πριν μιλήσεις καθώς μπορεί να γίνεις απόλυτος, ξεπέρασε τα όλα και ζήσε μοναδικές στιγμές με πιθανή νέα γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη η ανάγκη μπορεί να δείξεις αυτό το Σαββατοκύριακο να βρεθείς μόνο με τον σύντροφό σου μακριά από όλους και όλα. Το Σάββατο απογειώνει το πάθος και τον ερωτισμό, πρόσεξε μόνο το βράδυ γιατί μπορεί να εντείνει το θυμό και τη θλίψη. Την Κυριακή το πρωί μπορεί να γίνεις άκρως αυστηρός όμως έχεις την ευκαιρία να αφήσεις τα πάντα πίσω σου αργότερα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν αυτό το διήμερο. Το Σάββατο απογειώνει το έντονο πάθος. Το βράδυ εντείνει τη νευρικότητα και τις αναμνήσεις που σε θυμώνουν γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία. Την Κυριακή το πρωί σκέψου καλά πριν εκφραστείς, καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός και απόλυτος, αφέσου αργότερα σε έντονο ερωτικό πάθος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφο και τους φίλους σου, ιδιαίτερα το Σάββατο που απογειώνει την καλή διάθεση και τον ερωτισμό. Πρόσεχε μόνο το Σάββατο το βράδυ γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικότητα και να ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Την Κυριακή απόφυγε το πρωί τις εντάσεις και τις λογομαχίες γιατί μπορεί να αδικήσεις πολύ κόσμο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το διήμερο αυτό σε ωθεί σε φιλικές παρέες που μπορεί να «δώσουν» νέες γνωριμίες. Το Σάββατο σου φτιάχνει την ψυχολογία και δημιουργεί έντονα ερωτική ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανή νευρικότητα το βράδυ. Την Κυριακή προβλέπεται να περάσεις μοναδικά με νέο πρόσωπο που θα λειτουργήσει καταλυτικά στην προσωπική σου ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανά επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν το Σαββατοκύριακο αυτό, όμως έχεις την ευκαιρία το Σάββατο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Την Κυριακή το πρωί προσπάθησε να δρομολογήσεις τη λύση ζητημάτων που μπορεί να σας απασχολούν σε ζητήματα συγκατοίκησης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό και κοινωνικό περίγυρο μπορεί να προκύψουν αυτό το διήμερο. Το Σάββατο ενισχύει την καλή ψυχολογία σου. Αργότερα μπορεί να σε κάνει άκρως ερωτικό, οπότε δώσε πόνο κι αφέσου στον ερωτισμό σου. Η Κυριακή λειτουργεί μοναδικά και μπορεί να φέρει υπέροχες νέες γνωριμίες που να δημιουργούν εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον.

 

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας και η διασκέδαση είναι κυρίαρχα στοιχεία του διημέρου αυτού και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για εσένα και τον σύντροφό σου. Ιδιαίτερη προσοχή έδειξε το βράδυ διότι μπορεί να σου βγάλει μια ζήλια που θα οδηγήσει σε καθόλου ώριμες αποφάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, χρυσές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα δώσει το Σαββατοκύριακο για σένα διότι απογειώνει τον ερωτισμό για τη διάθεση για φλερτ. Μπορεί να σε ωθήσει σε νευρικότητα γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μην δημιουργήσεις προβλήματα σε πιθανή εξέλιξη με νέο πρόσωπο. Την Κυριακή ξεπέρασε πιθανή απαισιοδοξία και αφέσου στη χαρά, την αισιοδοξία και τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στη ζήλια και την καχυποψία αυτό το Σαββατοκύριακο να εντείνει τις ανασφάλειες. Το Σάββατο δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για στιγμές πάθους με το σύντροφό σου, πρόσεχε όμως γιατί αργότερα μπορεί να ενισχύσει ανασφάλειες και απωθημένα προκαλώντας προβλήματα. Την Κυριακή το πρωί θα περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η καχυποψία και πιθανά απωθημένα που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με τη Σελήνη στον Κριό αυτό το Σαββατοκύριακο και να επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις σε πιθανή νέα γνωριμία. Το Σάββατο με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία για νέα γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα και θα νιώσεις οικειότητα. Την Κυριακή απέφυγε απαισιόδοξες σκέψεις και νιώσε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εντυπωσιάσεις πιθανό νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου πού θα λειτουργήσουν ανανεωτικά. Πρόσεχε μόνο γιατί αργότερα μπορεί να σου δημιουργήσει ανταγωνιστική διάθεση και κτητικότητα. Την Κυριακή απέφυγε λεκτικές διαμάχες καθώς η πιθανότητα να ειπωθούν σκληρά λόγια είναι μεγάλη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πρόσωπο που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, μόνο που αργότερα πιθανά να φέρει στο προσκήνιο νευρικότητα που θα δημιουργήσει εντάσεις. Την Κυριακή δείξε με ώριμη σκέψη και όχι απαισιοδοξία και το απόγευμα θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχικά και να είσαι άκρως αισιόδοξος σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, τα ζητήματα καθημερινότητας μπορεί να σε απασχολήσουν. Το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία να τα διευθετήσεις ιδανικά με το σύντροφό σου και να μιλήσετε για το μέλλον σας. Την Κυριακή ιδιαίτερη προσοχή ειδικά το πρωί στην επικοινωνία και αργότερα αφέσου στην καλή διάθεση και στην ασφάλεια που σου παρέχει η σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η καθημερινότητα εντείνεται και η διάθεση για να αφιερωθεί στην προσωπική σου ζωή δεν είναι στα πάνω της. Το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία για έξοδο με φίλους μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα ανεβάσουν το κέφι σου, προσοχή μόνο μην μπλέξεις με άτομο από τη δουλειά, γιατί δε θα πάει καλά η σχέση σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας και η σχέση σου κυριαρχούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο ενισχύει το κέφι και τη διάθεση για ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Η Κυριακή θα απογειώσει τη σχέση σου θα ενισχύσει την αισιοδοξία, θα οδηγήσει σε υπέροχες στιγμές για να κλείσεις αυτό το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το Σάββατο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και τη διάθεση για να κυνηγήσεις πρόσωπο που πιθανά σε ενδιαφέρει. Η Κυριακή εκτοξεύει τη διάθεσή σου στα ύψη, δημιουργεί συνθήκες χαράς κι αισιοδοξίας και νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που πιθανά να προτιμάς είναι να είσαι σπίτι με το σύντροφό σου. Το Σάββατο εντείνει το συναισθηματισμό και την ανάγκη για τρυφερότητα. Η Κυριακή μπορεί να σου δημιουργήσει συγκρούσεις με το σύντροφο που δε θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός και να αφήσεις τις δύσκολες στιγμές να περάσουν, επιλέγοντας κυρίως χαλαρά θέματα συζήτησης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η ανάγκη για ασφάλεια και τρυφερότητα είναι έντονη αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία για νέα γνωριμία ή επιστροφή προσώπου από το παρελθόν. Η Κυριακή μπορεί να σε κάνει εξαιρετικά σκληρό γι’ αυτό δείξε κατανόηση και σκέψου πώς εκφράζεις αυτά που νιώθεις για να μη δημιουργηθούν ζητήματα με νέο πρόσωπο που μπορεί να προκύψει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη για διασκέδαση με την παρέα, με τα κοντινά σου πρόσωπα και το σύντροφό σου είναι έντονη και το Σάββατο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Η Κυριακή απογειώνει το κέφι και δίνει στη σχέση σου ανάσες φρεσκάδας καθώς έχεις τη διάθεση να περάσεις υπέροχα αυτές τις τελευταίες στιγμές του διημέρου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο υπάρχουν πολλές πιθανότητες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει το κέφι σου. Η Κυριακή ενισχύει το κέφι, τη χαρά και πιθανή νέα γνωριμία μπορεί να είναι άκρως σημαντική για την εξέλιξη της προσωπικής του ζωής.

 

ΙΧΘΥΣ

Ένα ήσυχο διήμερο επιθυμείς να περάσεις με τον σύντροφό σου. Το Σάββατο ενισχύει τον ερωτισμό και την ανάγκη για ασφάλεια. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να εκδηλωθεί νευρικότητα αργότερα το βράδυ του Σαββάτου και να προκληθούν αντιπαραθέσεις. Την Κυριακή αφέσου στην αισιοδοξία και στην παιδικότητα που θα έχει άμεσα θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, γνωριμίες μέσα από δικούς σου ανθρώπους και ήρεμες βραδιές με λίγα άτομα μπορεί να υπάρξουν αυτό το διήμερο. Το Σάββατο ενισχύει την καλή σου διάθεση και μπορείς να προσεγγίσεις νέο πρόσωπο που πιθανά σε ενδιαφέρει, μόνο προσπάθησε να ελέγξεις την τάση σου να προχωράς πολύ γρήγορα σε κάτι πιο σοβαρό. Την Κυριακή αν αποφύγεις εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις το πρωί μπορείς να ζήσεις μοναδικές στιγμές με νέα γνωριμία.