Αυτό το διήμερο ενισχύει την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις. Τώρα είμαστε πιο διαλλακτικοί, ενώ μπορούμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα που υπάρχει στις σχέσεις μας, παραμερίζοντας το συναίσθημα για λίγο και αξιοποιώντας τη λογική μας αλλά και τη διάθεση να κάνουμε τις απαραίτητες υποχωρήσεις, προκειμένου να επικρατήσει το καλό κλίμα. Παράλληλα, το Σάββατο ευνοεί την επικοινωνία κι ενισχύει την κοινωνικότητα, κυρίως για τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Βεβαίως, οι όψεις της Κυριακής απαιτούν την προσοχή μας, καθώς ενισχύουν κακή διάθεση και μια γκρίνια, που δε μας αφήνει να δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις στα αισθηματικά μας. Μπορεί πολύ εύκολα να παραπλανηθούμε, καθώς επικρατεί μια ασάφεια, ενώ μπορεί κάποια μπερδέματα να μας απομακρύνουν από την πραγματικότητα, και να σαμποτάρουν τα πλάνα μας.

 

ΚΡΙΟΣ

Aγαπημένε μου Κριέ, αυτό το σαββατοκύριακο οι προσωπικές σχέσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Θέλεις να έχεις την αποδοχή των κοντινών σου προσώπων, είτε είναι φίλοι, είτε συγγενείς, και θα κάνεις τα πάντα για να την αποκτήσεις! Πρόσεξε όμως, γιατί έτσι μπορεί να παραμερίσεις, να βάλεις στην άκρη τα δικά σου θέλω και τις ανάγκες σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στον δεσμό σου, αν έχεις ήδη ένα ταίρι, καθώς θα το θεωρήσεις δεδομένο και δε θα του δώσεις τη σημασία που του αξίζει, ενώ αν είσαι μόνος/η μπορεί να αφήσεις τους άλλους να επηρεάσουν την κρίση σου σε σχέση με μια νέα γνωριμία!

Παράλληλα, το Σάββατο δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ένας έρωτας από το παρελθόν. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να σκεφτείς να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου καλύτερα να αποφύγεις κάθε επαφή μαζί του, για να αποφύγεις και τα προβλήματα. Αν τα καταφέρεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα μάλλον δύσκολο διήμερο σε περιμένει, αγαπημένε μου Ταύρε, καθώς παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, εσύ θα έχεις να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, επαγγελματικές εκκρεμότητες που πιέζουν για τακτοποίηση και γενικότερα με δουλειές που πρέπει να γίνουν… χτες! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αντιλαμβάνεσαι πως αυτό θα φέρει γκρίνιες κι εντάσεις μέσα στη σχέση σου, αφού το ταίρι σου θα ζητάει να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, και με το δίκιο του! Tο Σάββατο, αντιλαμβάνεσαι ότι θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, για να αποφύγεις τις ρήξεις στον δεσμό σου.

Τα πράγματα βεβαίως είναι κάπως πιο αισιόδοξα για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς εσύ μπορεί να συνδυάσεις δουλειά με διασκέδαση, αφού δε θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για φλερτ, ακόμα και την ώρα που θα ασχολείσαι με κάτι εντελώς πεζό! Και φυσικά, την Κυριακή, εκτός του ότι ενισχύει τον αισθησιασμό σου, μπορεί να φέρει και μια νέα γνωριμία, που έρχεται για να μείνει!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα άκρως κοινωνικό, επικοινωνιακό κι αισθησιακό σαββατοκύριακο σε περιμένει, αγαπημένε μου Δίδυμε! Νιώθεις αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση κι έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς μόνο με ό,τι σε ευχαριστεί, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Αυτό βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να είσαι σίγουρος/η ότι θα το ευχαριστηθεί και το ταίρι σου, αφού προβλέπεται ότι θα περάσετε μαζί ένα διασκεδαστικό, αλλά και παθιασμένο διήμερο, που θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα του πάθους μεταξύ σας.

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, σίγουρα δε θα πλήξεις καθόλου αυτές τις μέρες. Ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη, όπως και η θετική σου διάθεση, έτσι δε θα δυσκολευτείς καθόλου να φλερτάρεις και να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Άσε που είναι πολύ πιθανό να θελήσει να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο υπάρχουν ακόμα ανοιχτοί λογαριασμοί, γεγονός που θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, θα βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, όπου μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα. Ωστόσο, θα βρεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις βρίσκοντας τις καλύτερες λύσεις, ενώ θα έχεις σύμμαχό σου και το ταίρι σου, που θα σου συμπαρασταθεί και θα σε βοηθήσει. Αυτή η συμπεριφορά του θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα σας δέσει περισσότερο, αναζωπυρώνοντας την αγάπη μεταξύ σας. Ιδιαίτερα την Κυριακή, είναι βέβαιο ότι το πάθος θα κυριαρχήσει μεταξύ σας και το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά, ενώ και οι αμοιβαίες  ερωτικές εξομολογήσεις μεταξύ σας, θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στην αγκαλιά του!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου. Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, που θα βασίζεται όχι μόνο στην αμοιβαία εκτίμηση, αλλά και στο δυνατό πάθος! Γι’ αυτό λοιπόν, μην μείνεις κλεισμένος μέσα, αλλά βγες να συναντήσεις το άλλο σου μισό!

 

ΛΕΩΝ

Aγαπημένε μου Λέοντα, αυτό το σαββατοκύριακο δε σκοπεύεις να μείνεις λεπτό μέσα στο σπίτι! Η επικοινωνιακή σου διάθεση, αλλά κι η αισιοδοξία που αισθάνεσαι, θα σε ωθήσει να πάρεις τους δρόμους και να συναντήσεις φίλους και συγγενείς, να βγεις βόλτα στα μαγαζιά, να δεις κόσμο και να περάσεις καλά. Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, σε όλα αυτά θέλεις να έχεις μαζί σου και το ταίρι σου, που με τη γοητεία που σε χαρακτηρίζει, δεν πρόκειται να σου χαλάσει κανένα χατίρι, έτσι ένα άκρως διασκεδαστικό διήμερο προβλέπεται για εσάς, που θα σας κάνει να ερωτευτείτε από την αρχή!

Αλλά ούτε κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η έχεις σκοπό να περάσεις το διήμερό σου κλεισμένος/η στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου! Θα βγεις και θα κάνεις πολλές κι ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Και με τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, είναι σίγουρο ότι τα φλερτ θα είναι άφθονα. Αν μάλιστα υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να κάνεις μια κίνηση για να το πλησιάσεις, ιδιαίτερα την Κυριακή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι στο χέρι σου, αγαπημένε μου Παρθένε, να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο αισθησιακό και παθιασμένο! Μπορεί το Σάββατο να φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα που πιέζουν για επίλυση, όμως είναι δική σου επιλογή το αν θα τα αφήσεις να δημιουργήσουν ανασφάλεια και στον αισθηματικό σου τομέα. Τι εννοώ με αυτό; Ότι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να υιοθετήσει μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου ή ξαφνικά οι τσέπες σου να αποκτήσουν καβούρια και να αναγκάσεις τον/τη σύντροφό σου να μείνει μέσα, για να μη βγείτε και χαλάσετε λεφτά! Άσε λοιπόν το ταίρι σου έξω από τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και αξιοποίησε την Κυριακή σου.

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί να αποφασίσεις να παρατήσεις τους λογαριασμούς στο συρτάρι και να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με φίλους. Είναι σίγουρο πως τα φλερτ θα σε πολιορκούν, θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις λίγο από τις έγνοιες σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτό το σαββατοκύριακο, ποιος σε πιάνει! Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο ενώ και η επικοινωνιακή και παιχνιδιάρικη διάθεσή σου σε κάνει αξιολάτρευτο/η! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να σε χαρακτηρίζει και μια κυκλοθυμική διάθεση, που θα μπερδέψει τα πρόσωπα που σε περιβάλουν, όμως είναι στο χέρι σου να την ελέγξεις. Έτσι, μπορείς να περάσεις ένα τέλειο κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου που θα σας μείνει αξέχαστο, αν ανήκεις στους δεσμευμένους.

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο δε θα σε αφήσει παραπονεμένο/η! Τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν, ενώ δεν αποκλείεται να σε πλησιάσει κι ένα πρόσωπο από τα παλιά, με ανανεωμένες διαθέσεις, ζητώντας να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Όπως και να έχει, είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά αυτό το σαββατοκύριακο, αρκεί να μη δώσεις υποσχέσεις σε κάποιο άτομο, που δε σκοπεύεις να τηρήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, μάλλον δε θα είναι και το πιο αισθησιακό της ζωής σου. Το Σάββατο λοιπόν θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου κάποια γεγονότα που σε στενοχώρησαν στο παρελθόν και σου δημιούργησαν απωθημένα στη σχέση σου. Αν ανήκεις λοιπόν στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα πρέπει να βρεις τρόπο να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και την καχυποψία, αλλιώς, δε θα αποφύγεις τους καβγάδες και τις εντάσεις με το ταίρι σου.

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, σε μια ανάλογη φάση βρίσκεσαι και βλέπεις με καχυποψία όποιο άτομο σε πλησιάζει και σε φλερτάρει! Όμως, φρόντισε να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τα φλερτ, άσε τις νέες γνωριμίες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και δε θα χάσεις! Αρκεί βέβαια, να μη βιαστείς να δεσμευτείς και να μη δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, γιατί τη Δευτέρα μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προτεραιότητα στους φίλους σου θα δώσεις αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη! Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, φρόντισε να μην παραμελήσεις το ταίρι σου για χάρη τους, γιατί αλλιώς δε θα γλιτώσεις τις δικαιολογημένες γκρίνιες και τα παράπονα από τη μεριά του! Άσε που μια έξοδος με φίλους μόνο, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου και πειρασμούς, στους οποίους θα δυσκολευτείς να αντισταθείς. Επειδή όμως τίποτα δε μένει κρυφό, μη χαλάσεις τη σχέση σου για χάρη μιας εφήμερης περιπέτειας.

Εσύ όμως που είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν αφεθείς σε πρόσωπα που μπορεί να μη μείνουν για πολύ στη ζωή σου, όμως θα την κάνουν ενδιαφέρουσα, για όσο! Μπες δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ, όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τις προθέσεις σου στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, γιατί το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και να βρεθείς στο τέλος εκτεθειμένος/η.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρ’ όλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, εσένα θα σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και η καριέρα σου αυτό το διήμερο. Όμως, αν ασχοληθείς μόνο με αυτά, μην απορήσεις όταν το ταίρι σου θα αρχίσει να σου γκρινιάζει και να σου παραπονιέται, θα έχει απόλυτο δίκιο. Κράτα λοιπόν μια ισορροπία και μην ξεχνάς πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, χρειάζεσαι κι εσύ ξεκούραση αλλά και διασκέδαση. Και την ευκαιρία σου τη δίνει η Κυριακή, που ενισχύει τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό σου.

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου για φλερτ και νέες γνωριμίες ακόμα και στη δουλειά. Άλλωστε, πάντα το ματάκι σου παίζει και δε θα χάσεις τη δυνατότητα να κάνεις ευχάριστα διαλείμματα, φλερτάροντας! Πρόσεξε όμως, να μη σε αποσπάσουν από τις υποχρεώσεις σου και στο τέλος βρεθείς να χρειάζεται να απολογείσαι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, ποιος σε πιάνει. Επιτέλους ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και τη γοητεία σου, ενώ και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο θα σου δώσει την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο μάτι και μέχρι τώρα υπήρχε μόνο φιλία μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση που θα διαθέτει όλα τα φόντα να πετύχει και να αποδειχτεί σταθερή και μακροχρόνια.

Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου και να επισκεφτείτε φίλους και συγγενείς ή να οργανώσετε μια μικρή απόδραση, μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Βεβαίως, λίγη προσοχή χρειάζεται το Σάββατο διότι φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία και μια εκνευριστική ασάφεια. Όμως, είμαι σίγουρος πως είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι, με την ακτινοβολία σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτή τη μικρή σκόπελο αναίμακτα.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δε θα είναι και το πιο ανέμελο που έχεις περάσει, αγαπημένε μου Ιχθύ, αφού το Σάββατο φέρνει στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος, που μπορεί μεν να σχετίζονται περισσότερο με τα οικονομικά σου, δεν παύουν να επηρεάζουν όμως και τα αισθηματικά σου, με κάποιο τρόπο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους καλό θα είναι να προσέχεις τα λόγια σου, αλλά και τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου, γιατί μην ξεχνάς πως και η Κυριακή μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Αλλά και σ’ εσένα που είσαι μόνος/η, η Κυριακής σου υπόσχεται νέες γνωριμίες και φλερτ, αν αποφασίσεις να εγκαταλείψεις τον καναπέ σου και να βγεις με φίλους! Και δεν αποκλείεται με κάποια από αυτές τις γνωριμίες να ζήσεις και στιγμές έντονου και φλογερού πάθους, ακόμα κι αν δεν υπόσχεται μέλλον.

 

Πηγή: e-zwdia