Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Αρχικά το Σάββατο, η αισιοδοξία και η ευεξία που νιώθουμε θα είναι διάχυτη στο περιβάλλον που θα βρεθούμε και μπορούμε να αποτελέσουμε πηγή χαράς για τους γύρω μας. Μπορούμε επίσης να ασχοληθούμε και με τη διακόσμηση του σπιτιού μας, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό κλίμα για να υποδεχτούμε τους δικούς μας ανθρώπους ή έναν νέο έρωτα που θα έρθει στον χώρο μας.

Η Κυριακή δημιουργεί συναισθήματα χαράς κι έντονης ανάγκης για φλερτ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπα που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή στο παρελθόν. Παρέες από τα παλιά μπορούν να μας χαρίσουν στιγμές μοναδικές, γι’ αυτό ας μη χάσουμε την ευκαιρία και ας προσπαθήσουμε να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

 

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, το διήμερο αυτό αισθάνεσαι παιδί στη σχέση σου. Θες να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θες να βγεις βόλτες, να πας ένα ταξίδι να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου, που μπορεί να μην έχουν πάθος ή μυστήριο αλλά είναι πιο ξεκάθαρα και για τους δυο σας τα πράγματα.

Για εσένα Κριέ μου το διήμερο αυτό διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος κι έχεις την ευκαιρία να δεις με άλλο μάτι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μόλις γνώρισες. Μπορείς ακόμη να έρθεις πολύ-πολύ κοντά με ένα άτομο που σας ενώνουν πολλά κοινά. H διάθεσή σου για χιούμορ και φλερτ θα είναι τα δυνατά σου όπλα για το διήμερο αυτό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχουμε και λέμε Ταύρε μου, αυτό το διήμερο φέρνει αυτό που λέμε την απόλυτη κατανόηση από το ταίρι σου, την τρυφερότητα και την αληθινή αγάπη, κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο να μοιάζει ξεχωριστό κι αξέχαστο.

Ενώ για εσένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση το διήμερο αυτό είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον! Με λίγα λόγια αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεις το ταίρι που έψαχνες εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα η γνωριμία ή η επαφή σας θα γίνει με πολύ μοιραίο τρόπο. Μήπως στολίσετε μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος;

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο Δίδυμέ μου, σου ζητά να προσέχεις. Να δώσεις προσοχή σε αυτά που ακούς από το ταίρι σου ή να φιλτράρεις τα λεγόμενα «καλοθελητών» που ίσως εκφράσουν την άποψή τους για τον-την σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις σε κανέναν και σε τίποτε με ασάφειες να χαλάσουν τη διάθεσή σου. Επίσης, αυτό που ίσως να συμβεί το διήμερο αυτό είναι πως οι ιδέες σας θα έρθουν σε κόντρα με του ατόμου που αγαπάτε, αφού θα έχει διαφορετική άποψη για τις προθέσεις σας ή άλλες επιθυμίες.

Για εσένα Δίδυμέ μου, που δεν έχεις σχέση, θα σου έλεγα να το αναβάλεις το θέμα των ερωτικών σου. Το Σαββατοκύριακο δε θα έλεγα ότι σε ευνοεί και πολύ στο να βρεις το σωστό άτομο για σένα και το μέλλον σου. Η αλήθεια είναι πως θα έχετε πολύ διαφορετικά θέλω και γενικά οι απόψεις θα είναι αντίθετες. Να χαρείς για λίγο ακόμη την εργένικη ζωή γιατί σημασία δεν έχει να κάνεις μια σχέση αλλά να είναι και σωστή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσένα Καρκίνε μου που διαθέτεις μια σχέση, καταφτάνει ένα από τα καλύτερα διήμερα της ζωής σου. Θα δεις λοιπόν το διήμερο αυτό τη σχέση σου να ξεχειλίζει από αγάπη, τρυφερότητα και πολύ όμορφα συναισθήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια. Η αλήθεια είναι πως αν η σχέση που διαθέτεις είναι πρόσφατη θα δεις να γίνεται ακόμη πιο σοβαρή.

Ενώ για εσένα Καρκίνε μου που δεν έχεις μια σχέση, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό θέλει μεγάλη προσοχή. Αν πραγματικά θες να κάνεις μια αξιόλογη σχέση, το Σάββατο όχι απλά σε ευνοεί, σου φέρνει με τον πιο μοιραίο τρόπο, το κατάλληλο άτομο στη ζωή σου.

 

ΛΕΩΝ

Για εσένα Λέοντά μου, έρχεται ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο με χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου ενώ θα αισθανθείς τη ζεστασιά και την οικειότητα να γίνονται συνδετικός κρίκος. Το χιούμορ και η αισιοδοξία θα γίνουν η καλύτερη αφορμή για να ζεστάνεις το χριστουγεννιάτικο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στον άνθρωπό σου.

Για εσένα Λέοντά μου που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό δειλά-δειλά βγαίνεις από το καβούκι σου. Η εξωστρέφεια, η κοινωνικότητα και το χιούμορ σου μπορούν να σου φέρουν μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η γνωριμία αυτή που θα γίνει με έναν ιδιαίτερα ανάλαφρο τρόπο, μπορείς, αν θες, να τη μετατρέψεις και σε σοβαρή σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερο κι άκρως αντιφατικό. Τα θέλω και οι επιθυμίες σου, έρχονται σε κόντρα με του προσώπου που αγαπάς. Το διήμερο αυτό νιώθεις πως άλλα θες εσύ κι άλλα το ταίρι σου. Χρειάζεται μια πιο διπλωματική στάση, μια πιο διαλλακτική συμπεριφορά διότι δεν υπάρχει λόγος να έρθετε σε σύγκρουση γιατί εσύ θες να πας στο αγαπημένο σου μπαράκι ενώ το ταίρι σου σινεμά.

Μοναχικέ μου Παρθένε, το διήμερο αυτό για εσένα δε θα το χαρακτήριζα και το ιδανικό για να κάνεις μια σχέση ή μια νέα γνωριμία. Το Σάββατο ενδέχεται να σου φέρει γνωριμίες κι επαφές που δεν ταιριάζουν στην δική σου προσωπικότητα. Να είναι ένα πρόσωπο που έχει εντελώς διαφορετικές απόψεις από σένα. Ίσως να κάνεις μια γνωριμία και στην αρχή να νιώσεις πως έχετε πολλά να πείτε, όμως στη συνέχεια θα διαπιστώσεις πως σας χωρίζουν ακόμη πιο πολλά.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτό το Σάββατο θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, θα σου κλέψει λίγη από τη γνωστή σου εξωστρέφεια και θα σε κάνει σπιτόγατο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς θα βρεις τρόπο να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και ν’ αποκαλύψεις τη φαντασία σου, αλλά και τον αισθησιασμό σου. Άλλωστε, την Κυριακή, η διάθεσή σου θα ανέβει ενώ θα σου δοθεί κι η δυνατότητα να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία, με την οποία από την αρχή θα νοιώσεις μια πρωτόγνωρη οικειότητα. Πρόσεξε όμως, γιατί το Σάββατο, το κλίμα μπορεί να είναι παραπλανητικό. Καλύτερα να μην ανοιχτείς περισσότερο από όσο πρέπει και να μην αποκαλύψεις προσωπικά θέματα, που μπορεί να σε εκθέσουν! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή, που τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτό το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον από αισθηματικής απόψεως! Η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα βελτιώσει τη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος ή θα φέρει στο δρόμο σου πολλές νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Ωστόσο, η μέρα του Σαββάτου απαιτεί μια προσοχή, καθώς μπορεί να θολώσει κάπως την κρίση σου. Γι’ αυτό, μην αφήσεις τρίτα άτομα ν’ ανακατευτούν στα προσωπικά σου, γιατί μπορεί να σου πουν πράγματα για το ταίρι σου ή για το άτομο που σε ενδιαφέρει, που απέχουν παρασάγγας από την αλήθεια!

Την Κυριακή αν έχεις σχέση θα βγεις με το ταίρι σου και θα διασκεδάσετε, ενώ θα κλέψετε και τις εντυπώσεις ως ζευγάρι, όπου κι αν βρεθείτε, γεγονός που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και των δυο σας και θ’ ανανεώσει το πάθος μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που θα σ’ ενθουσιάσει, ενώ θα πληροί κι όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε σχέση!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, το σαββατοκύριακο φέρνει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, που ειδικά το Σάββατο, θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Αυτή η ανασφάλεια, δε θα είναι καθόλου δύσκολο να επηρεάσει και τα αισθηματικά σου και θα σε ωθήσει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να ζητάς συνεχώς επιβεβαίωση για τα αισθήματα του συντρόφου σου. Πρόσεξε όμως, γιατί αυτό μπορεί να κουράσει το ταίρι σου, μιας και δεν το έχεις συνηθίσει στην πίεση και τελικά να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιζητάς!

Ευτυχώς αυτό το σκηνικό την Κυριακή βελτιώνεται. Η Κυριακή σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και γοητεία! Έτσι, θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις μια άκρως αισθησιακή μέρα με το ταίρι σου που θα σας ανανεώσει, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό εαυτό σου, που μαγεύει και κατακτά όποιο άτομο βάλει στο μάτι, με την ευφυία του και το παιχνιδιάρικο φλερτ!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το σαββατοκύριακο θα μπορούσε να αποδειχτεί τέλειο για τα αισθηματικά σου, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι! Και λέω θα μπορούσε, γιατί το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει ένα παραπλανητικό κλίμα, όπου ίσως ειπωθούν κάποια ψεματάκια ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, ή κάποιο άτομο να προσπαθήσει να σε κατακτήσει με πλάγιο και παρασκηνιακό τρόπο. Αν όμως ξεπεράσεις αυτόν τον σκόπελο, με τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, είναι σίγουρο πως το πάθος θα επικρατήσει και θα σε ανεβάσει στα ουράνια!

Άλλωστε, μην ξεχνάς πως την Κυριακή μπορεί να μην επηρεάζει άμεσα τα αισθηματικά σου, όμως φέρνει λύσεις σε κάποια οικονομικά θέματα και καταφέρνει να σου χαρίσει γοητεία, ακτινοβολία, αυτοπεποίθηση κι αισιοδοξία! Έτσι, θα καταφέρεις να εξομαλύνεις τις διαφορές και να λύσεις κάθε παρεξήγηση που μπορεί να είχε προκύψει με το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα, ενώ αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, που θα έχει μέλλον! Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ από τη μεριά σου, είναι να επιλέξεις το σωστό άτομο μέσα από τις στρατιές των θαυμαστών που θα σε πολιορκούν!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σάββατο, αγαπημένε μου Υδροχόε, ενδεχομένως να νιώθεις μια απροσδιόριστη ανησυχία κι ανασφάλεια στα αισθηματικά σου, γεγονός που περιορίζει κάπως τη συνηθισμένη σου εξωστρέφεια και τον δυναμισμό σου. Από την άλλη όμως, σε βοηθά να ελέγξεις τις ανασφάλειές σου, ενώ ενισχύει και τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου, Παράλληλα, η διαίσθησή σου ισχυροποιείται και σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα καυτό και παθιασμένο διήμερο με το ταίρι σου. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως την Κυριακή ενισχύει την ενεργητικότητα και τη δημιουργικότητά σου!

Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον θα είσαι κάπως επιρρεπής στις υπερβολές. Η ευαισθησία που σε διακρίνει, σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό, η εσωστρέφειά σου απλώνει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σου και αυτός ο συνδυασμός θα τραβά τους θαυμαστές ή τις θαυμάστριες γύρω σου σαν μαγνήτης! Είναι πολύ πιθανό μάλιστα μια νέα γνωριμία να σου ξυπνήσει έντονο πάθος, αλλά καλό θα είναι να μη δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, γιατί σύντομα μπορεί ν’ αλλάξεις γνώμη!

ΙΧΘΕΙΣ

Έμπνευση, φαντασία, διαίσθηση αλλά κι ευαισθησία σου χαρίζει αυτό το σαββατοκύριακο αγαπημένε μου Ιχθύ! Παράλληλα, το Σάββατο φέρνει στο προσκήνιο τον φιλικό σου κύκλο και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιοι φίλοι σου. Θα πρέπει λοιπόν να βρεις μια ισορροπία και να μην παραμελήσεις το ταίρι σου, καθώς η συμπονετική σου διάθεση θα σε ωθήσει να ασχοληθείς ίσως περισσότερο από ό,τι πρέπει με τα θέματα άλλων! Αν το καταφέρεις, να ξέρεις ότι μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο, παθιασμένο και φλογερό διήμερο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, να ξέρεις πως μέσα από τον φιλικό σου κύκλο τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει! Ωστόσο, η Κυριακή μπορεί να προκαλέσει εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να μη βιαστείς να ανοιχτείς και να μη μιλήσεις για πολύ προσωπικά σου θέματα, αλλά να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν αυτό το πρόσωπο αξίζει την εμπιστοσύνη σου!

 

 

Πηγή: e-zwdia