Μπερδεμένα μας τα λέει αυτή η βδομαδούλα στα ερωτικά μας. Κυριαρχεί το συναίσθημα αλλά θα είναι δύσκολο να φιλτράρουμε τις καταστάσεις και να διακρίνουμε το ψέμα από την πραγματικότητα. Ίσως λοιπόν να εμπλακούμε σε αδιέξοδες καταστάσεις ή να έρθουμε αντιμέτωποι με ανθρώπους που δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι μας. Από την άλλη, μπορεί εμείς οι ίδιοι να νιώθουμε ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε, επομένως καλό θα είναι να αποφύγουμε οριστικές αποφάσεις και κυρίως να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ή να εξιδανικεύσουμε ένα πρόσωπο που μας δίνει μπερδεμένα μηνύματα.

 

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από τις διάφορες παρέες, τα πολλά λόγια και τις άσκοπες συζητήσεις. Στην παρούσα φάση, θα χρειαστείτε ψυχική ηρεμία, εσωτερική ισορροπία και ξεκάθαρους στόχους. Θα προτιμήσετε στιγμές απομόνωσης, προκειμένου να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς αναζητάτε.

Επανασύνδεση. Ενδεχομένως να μη νιώσετε έτοιμοι για το βήμα της επανασύνδεσης. Υπάρχουν ακόμα κάποιες ανοιχτές υποθέσεις στη σκέψη σας και στην καρδιά σας, κάποιες συναισθηματικές εκκρεμότητες που νιώθετε πως αν δεν κλείσουν, δεν πρόκειται να προχωρήσετε με το πρώην ταίρι σας. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τα τι και τα πως, και αποφύγετε βεβιασμένες ενέργειες.

Νέα γνωριμία. Παρά το ότι θα είστε κάπως απρόσιτοι και ίσως να μην έχετε όρεξη για φλερτ ή νέες γνωριμίες, ωστόσο η τύχη δεν θα σας αφήσει στην ησυχία σας. Θα σας πιάσει την κουβέντα πρόσωπο που το ελκυστικό του στυλ δεν πρόκειται να σας αφήσει αδιάφορους. Η πορεία των γεγονότων θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις, θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα οδηγηθείτε σε σταθερή ερωτική σχέση.

Σχέση- γάμος. Κάπως απόμακρους θα σας νιώσει το αγαπημένο σας ταίρι, μάλλον θα ακουστούν παράπονα σχετικά με την εσωστρέφεια ή τη μυστικοπάθειά σας. Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι που σας απασχολεί, καλό θα είναι να ανοίξετε την καρδιά σας στο ταίρι σας, θα βρείτε ανταπόκριση και θα αποδειχτεί άξιο συναισθηματικό σας στήριγμα. Εμπιστευτείτε τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, τώρα θα βγει στο φως μια αλήθεια που θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε, να καταλάβετε που βαδίζετε και ποιος είναι ο ουσιαστικός σας στόχος. Ουσιαστικά τώρα θα εντοπίσετε ποιος είναι ο σωστός δρόμος που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε σε αυτό που επιθυμείτε. Με δικές σας κινήσεις, θα φέρετε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης.

Επανασύνδεση. Αν επιθυμείτε την επιστροφή του παλιού σας ερωτικού συντρόφου, τότε να το διατυπώσετε ευθέως και να μην προσπαθήσετε να καμουφλάρετε τα αισθήματα. Σας το λέω αυτό, γιατί θα προκύψει τυχαία απρόσμενη συνάντηση μεταξύ σας, αν αγαπάτε αυτό το πρόσωπο, τότε ανοίξτε δρόμο επανένωσης, μη δείξετε πως επιθυμείτε οριστικό χωρισμό.

Νέα γνωριμία. Γοητευτικό παρουσιαστικό θα έχει το πρόσωπο που θα εμφανιστεί για προσωρινή αίτια σε χώρο που κινείστε πολύ συχνά. Θα νιώσετε έλξη και ενδιαφέρον και επειδή θα μπείτε σε σκέψεις για το αν θα δώσετε το πράσινο φως ή όχι, σας συμβουλεύω να κάνετε το βήμα και σας θυμίζω πως ο έρωτας είναι για τους τολμηρούς και όχι για τους φοβισμένους.

Σχέση- γάμος. Ομαλότητα θα επέλθει στη σχέση σας, θα υπάρξει ισορροπία που θα φέρει κλίμα θερμό και πολύ ερωτικό. Ό, τι σας αποκαλύψει το ταίρι σας, θα είναι αλήθεια, δεν θα υπάρξει κανένας λόγος να πέσετε στην παγίδα της αμφιβολίας. Εμπιστευτείτε το αγαπημένο σας ταίρι, κινηθείτε χωρίς φοβίες και χωρίς ανασφάλειες.

 

Δίδυμος

Πολλές φορές η αμφιβολία που ριζώνει μέσα σας προέρχεται από κατασκευάσματα του μυαλού σας και όχι από αποδεδειγμένα συμβάντα, γι’ αυτό αυτή τη φορά μην αφήσετε άστοχες σκέψεις να χαλάσουν τις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν. Πάρτε τα γεγονότα έτσι όπως θα έρθουν και μην προσπαθήσετε να ανακαλύψετε πράγματα που δεν υπάρχουν.

Επανασύνδεση. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μη βιαστείτε να κατασταλάξετε στο αν θέλετε επανασύνδεση ή όχι, γιατί θα βρίσκεστε σε χρονική στιγμή που το μυαλό σας δεν θα είναι νηφάλιο και το ένστικτό σας θα είναι ξεγελασμένο. Για την ώρα, ακινητοποιηθείτε και σε περίπτωση που λάβετε πρόταση επανένωσης, δεχτείτε την χωρίς καχυποψίες.

Νέα γνωριμία. Ενδεχομένως η πολύ όμορφη και εντυπωσιακή παρουσία που θα εμφανιστεί μπροστά σας, να σας δημιουργήσει την ηττοπάθεια πως θα είναι μια πολύ δύσκολη κατάκτηση για εσάς, ωστόσο τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν. Θα σας δώσω την πληροφορία πως αυτό το εντυπωσιακό πρόσωπο θα προλάβει και θα κινηθεί πρώτο. Θα σας εντοπίσει πολύ πριν το εντοπίσετε εσείς.

Σχέση- γάμος. Τώρα θα καταλάβετε πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Αν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, τότε θα κρίνετε λάθος τις πράξεις που κάνει ή έκανε το ταίρι σας με αποτέλεσμα να πέσετε σε σφάλματα. Θα προκύψει γεγονός που θα φανερώσει την πραγματική όψη της κατάστασης, γι αυτό για την ώρα μην κρίνετε και μη στηρίζεστε σε προσωπικές εικασίες.

 

Καρκίνος

Θα ερωτοχτυπηθείτε και προσοχή να μη χάσετε τον μπουσούλα, γιατί θα ‘ρθει κύμα έντονων συναισθημάτων. Ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να ελέγξετε την καρδιά σας και δεν αποκλείεται να πέσετε σε πράξεις που δεν κάνατε ποτέ ως τώρα στη ζωή σας, ωστόσο θα βιαστώ να σας αποκαλύψω πως ακόμα κι αν παρασυρθείτε σε λάθη, στο τέλος θα φτάσετε σε ευτυχισμένο γεγονός.

Επανασύνδεση. Με οδηγό το συναίσθημα και όχι τη λογική, θα επιλέξετε το δρόμο της επανασύνδεσης και παρά το ότι θα κάνετε τα στραβά μάτια σε κάποια θέματα, παρ’ όλα αυτά θα σας βγει σε καλό. Θα σας ζητηθεί ραντεβού από το παλιό σας ταίρι, θα υπάρξει πρόταση επανένωσης, ακολουθείστε την καρδιά σας, όμως μην παραγκωνίσετε τελείως τις διαφορές σας, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να πολλαπλασιαστούν.

Νέα γνωριμία. Σε δυνατό ερωτικό γεγονός θα εξελιχτεί η τυχαία συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο που τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε συνεχόμενους διαλόγους. Πολύ γρήγορα οι συζητήσεις σας θα πάρουν ερωτική όψη και θα σας παροτρύνω να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να κάνει την δουλειά του, γιατί αυτός ο έρωτας που θα δημιουργηθεί θα αξίζει πολλά!

Σχέση – γάμος. Οι έντονες ερωτικές διαθέσεις που θα σας διακατέχουν δεν θα σας επιτρέψουν να μολύνετε, με προβληματισμούς και εντάσεις, το ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια πολύ ήρεμη ερωτική περίοδο, αλλά προσοχή στη στάση σας γιατί θα είστε επιρρεπείς σε ζήλειες και σε ερωτοχτυπημένες καχυποψίες.

 

Λέων

Τώρα περνάτε σε στάδιο καρποφορίας, η υπομονή σας δεν πήγε στράφι και η επιμονή σας θα σας δικαιώσει. Έρχονται συναντήσεις και συζητήσεις που θα σας πείσουν πως άξιζε η προσπάθειά σας και οι κόποι σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Προμηνύεται κατάληξη σταθερής σχέσης, μείνετε πιστοί στους στόχους σας και στις αρχικές σας επιθυμίες.

Επανασύνδεση. Μια συζήτηση εκ βάθους που θα προκύψει ανάμεσα σε σας και στο πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα σας απαλλάξει από το συναίσθημα της απόρριψης και του αδιέξοδου. Θα βγουν στον αφρό λάθη, παρεξηγήσεις αλλά και επιθυμίες, μη φοβηθείτε τα σκληρά λόγια, είναι γνωστό ότι η αγάπη έχει πολλά πρόσωπα. Αυτή τη φορά, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος, λύνοντας εμπόδια που σας χώρισαν.

Νέα γνωριμία. Αν η στασιμότητα σας κούρασε και αν έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία με την εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου. Θα δημιουργηθούν μεταξύ σας αμοιβαία αισθήματα που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη συνήθεια του συμβιβασμού. Αυτή η νέα γνωριμία θα ενδυναμώσει την προσωπικότητα και την ψυχολογία σας.

Σχέση – Γάμος. Η υπομονή, η αγάπη και η κατανόηση που δείξατε μέσα στη σχέση σας, δεν πρόκειται να πάνε στράφι. Γρήγορα και όχι αργά, θα οδηγηθούν τα γεγονότα εκεί που επιθυμείτε εσείς, γι’ αυτό μην κάνετε το λάθος και λοξοδρομήσετε από τα θέλω σας και από τα όνειρά σας. Είστε σε απόσταση αναπνοής από την υλοποίηση μιας μεγάλης σας ευχής, μην παραιτηθείτε.

 

Παρθένος

Ενέργεια και έντονη διάθεση για αναζήτηση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας και καθώς οι εξελίξεις θα τρέχουν, θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σχετικά με το τι είδους ερωτική ζωή θέλετε να ζήσετε. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και αν πάρετε την απόφαση να διαγράψετε τα παλιά, τότε εξοπλιστείτε με τόλμη, γιατί έρχονται απρόσμενες καταστάσεις και νέες εμπειρίες.

Επανασύνδεση. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην πάρετε την απόφαση να κινηθείτε προς την επανασύνδεση, αν πρώτα δεν σιγουρευτείτε για το τι ακριβώς επιθυμείτε. Κάποιες συναντήσεις θα αναστατώσουν το συναισθηματικό σας κόσμο, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με απωθημένα και πειρασμούς, γι’ αυτό προσοχή να μη δημιουργήσετε μπερδεμένες καταστάσεις.

Νέα γνωριμία. Δεν μπορώ να σας πω αν αυτό που θα προκύψει θα είναι κεραυνοβόλο, σίγουρα όμως θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον από την πρώτη ματιά. Έντονη προσωπικότητα, προσεγμένη εμφάνιση, θα είναι τα στοιχεία που θα έχει επάνω του το πρόσωπο που θα σας εξιτάρει. Αμοιβαίο θα είναι το ενδιαφέρον σας, γεγονός που θα σας φέρει αποτέλεσμα δυνατής έλξης.

Σχέση- γάμος. Κάπως ζωηρή και αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σας προς το ταίρι σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες, που όμως θα είναι περαστικές. Η κυκλοθυμία σας θα φέρει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο το ευχάριστο είναι πως θα καταφέρετε να φέρετε στη σχέση σας τις αλλαγές που ζητάτε. Αξιοποιήστε τον ερωτισμό σας, κρατήστε ισορροπημένη στάση.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αυτή τη φορά, όλα θα πάνε καλά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, έρχονται γεγονότα που θα φωτίσουν τις σκοτεινές πτυχές της σκέψης σας, με αποτέλεσμα να βρείτε ψυχική γαλήνη και ισορροπία. θα προκύψουν συναντήσεις που θα φέρουν επανασύνδεση, συμφιλίωση και λύση παρεξηγήσεων. Για τους τελείως ελεύθερους θα εμφανιστεί πρόσωπο πολλά υποσχόμενο!

Επανασύνδεση. Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας, δίνονται λύσεις σε θέματα που σας χώρισαν και διαλύονται κακές υποψίες ή εντυπώσεις. Μια συνάντηση, μια συζήτηση και μια εγκάρδια εξομολόγηση θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Τώρα θα αποκαλυφθούν θερμά αισθήματα και αυτή τη φορά τίποτα δεν πρόκειται να σας χωρίσει.

Νέα γνωριμία. Είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνετε το μεγάλο βήμα της νέας αρχής. Θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο εντυπωσιακό, ελκυστικής εμφάνισης, με χαρακτήρα ταιριαστό στον τύπο της προσωπικότητάς σας. Σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη αρνητικές αναμνήσεις, προχωρήστε ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές καταστάσεις. Θα υπάρξει προοπτική δεσμευτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Λαμβάνουν τέλος τα καβγαδάκια με το αγαπημένο σας ταίρι, γιατί απρόοπτα συμβάντα θα λύσουν τους συναισθηματικούς κόμπους που προκληθήκαν από παρεξηγήσεις ή άστοχες ερμηνεύσεις. Τώρα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν, θα μπορέσετε να διακρίνετε ποια είναι η πραγματική αλήθεια των γεγονότων, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και ερωτικής ισορροπίας.

 

Σκορπιος

Δυνατή διαίσθηση, ένστικτο και γοητεία θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν και πολύ σωστός θα είναι ο τρόπος που θα τα αξιοποιήσετε. Δεν πρόκειται να χαθεί τίποτα από αυτά που ήδη έχετε κερδίσει, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να ρισκάρετε. Για τους ερωτικά μόνους, καταφθάνει άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας και μάλιστα με σοβαρές προδιαγραφές.

Επανασύνδεση. Ένα πρόσωπο απ τα παλιά θα έρθει να αναστατώσει την καρδιά σας και θα γεμίσει τη σκέψη σας με παλιές καλές αναμνήσεις. Θα υπάρξει η ευκαιρία να κάνετε το παρελθόν μέλλον, γιατί οι κινήσεις αυτού του προσώπου θα σας αποδείξουν πως στοχεύει στην επανασύνδεση. Η εξέλιξη και η κατάληξη θα είναι αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας αποφάσεις.

Νέα γνωριμία. Αν είχατε καιρό να ερωτευτείτε τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως, ντυθείτε αναλόγως, η ευκαιρία θα είναι μοναδική και δεν πρέπει να την χάσετε. Το πολύ γοητευτικό παρουσιαστικό που θα έχει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και ο ευγενικός τρόπος που θα σας πιάσει την κουβέντα, θα είναι η πρώτη σπίθα για να ανάψει φλόγα που θα διατηρηθεί μεταξύ σας για παρά πολύ καιρό.

Σχέση – γάμος. Ένα γεγονός που θα το νιώσετε σαν ξάφνιασμα, θα σας αποδείξει πως είναι λάθος να θεωρείτε κάποια πράγματα δεδομένα. Το ταίρι που έχετε δίπλα σας, έχει την ανάγκη να σιγουρευτεί πως δεν αδιαφορείτε και πως έχετε την όρεξη να το διεκδικήσετε. Είναι καλό να υπάρχουν αισθήματα και ακόμα καλύτερο είναι να τα δείχνετε. Φανείτε εκδηλωτικοί, πριν αλλάξουν τα δεδομένα.

 

Τοξότης

Θα γίνει συνάντηση και εκεί θα φανερωθεί μια μεγάλη αλήθεια που θα δώσει νέα και πολύ ευχάριστη τροπή στην ερωτική σας πορεία. Έρχεται πληροφορία υπό μορφή εξομολόγησης που θα τερματίσει τη στασιμότητα, θα σας δώσει άνοιγμα επιλογής και από εκεί και πέρα, στο χέρι σας θα είναι προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσετε την ερωτική σας ζωή.

Επανασύνδεση. Καταφθάνει το παλιό σας ταίρι με πρόταση επανασύνδεσης που θα την κάνει με τολμηρό τρόπο, σε προσωπικό τετ α τετ, σε νυχτερινή ώρα. Το πώς θα καταλήξει η συνάντησή σας θα είναι καθαρά δική σας επιλογή, πάντως αυτή τη φορά τα γεγονότα θα είναι προσαρμοσμένα στους δικούς σας στόχους και επιθυμίες.

Νέα γνωριμία. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, το ταπεραμέντο σας θα βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο που θα σταθεί ελκυστικό για πολλούς. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος και θα σας πλησιάσει, το στυλ του θα σας ταιριάζει απόλυτα, οι χαρακτήρες σας θα έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό.

Σχέση- Γάμος. Τυχερά συμβάντα θα ζήσετε μέσα στις επόμενες μέρες, αν τσακωθήκατε με το ταίρι σας, θα συμφιλιωθείτε, και αν κάποιοι από εσάς είστε σε ρήξη, τότε το κακό θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη. Λαμβάνουν τέλος οι διαφωνίες, περνάτε σε νέο στάδιο, τώρα θα υπάρξει συνεννόηση και ψυχολογική ισορροπία, γεγονός που θα σας ηρεμήσει και θα σας ξεκουράσει ψυχικά.

 

Αιγόκερως

Με συνειδητή θέληση και συγκέντρωση στους στόχους σας, θα καταφέρετε να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Οι ευκαιρίες θα σας δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος και το αν τελικά θα φτάσετε στην κατάληξη που προσμένετε, θα είναι αποτέλεσμα των επιλογών και των πράξεών σας. Χειριστείτε την κατάσταση με αυτοπεποίθηση και θα είστε οι μεγάλοι νικητές.

Επανασύνδεση. Πάνω στο δρόμο σας, θα πέσει πρόσωπο από το παρελθόν σας και σας φανερώνω πως θα έχει την προθυμία να δεχτεί οποιαδήποτε πρόταση γίνει από εσάς. Σε περίπτωση που νιώσετε την επιθυμία της επανασύνδεσης, τότε περάστε άφοβα σε πράξεις, γιατί η ανταπόκριση θα είναι πολύ θερμή και δεν θα υπάρξει προοπτική απόρριψης, τουλάχιστον ως προς τα πρώτα βήματα.

Νέα γνωριμία. Ένα ανοιχτόκαρδο πρόσωπο με πολύ ζεστή συμπεριφορά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε δυνατή οικειότητα και δεν αποκλείεται να αισθανθείτε πως βρήκατε τον άνθρωπό σας. Οι συγκυρίες θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα επαφών, αξιοποιήστε τις συναντήσεις που θα προκύψουν μεταξύ σας, γιατί αυτό το πρόσωπο θα έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει για εσάς το άλλο σας μισό.

Σχέση – γάμος. Αν θέλετε να φέρετε τη σχέση σας στο επίπεδο που επιθυμείτε, τότε θα πρέπει να κινηθείτε δραστικά. Ξεκαθαρίστε στο ταίρι σας τι ζητάτε, φανερώστε τις προθέσεις σας και περάστε σε πράξεις, γιατί οι μεγάλες αλλαγές δεν μπορούν να στηριχτούν μόνο σε λόγια. Στην τρέχουσα περίοδο, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας, τότε θα πρέπει να αφήσετε τα λόγια τα παχιά και να περάσετε σε πράξεις.

 

Υδροχόος

Περνάτε σε περίοδο αρμονίας, ικανοποίησης και καρποφορίας. Οι κόποι σας μπαίνουν σε στάδιο ολοκλήρωσης και όποια προσπάθεια έγινε ή θα γίνει, τώρα θα ευδοκιμήσει. Αν αναζητάτε σχέση, θα την έχετε, αν στοχεύετε στον γάμο θα ανοιχτεί προοπτική και αν κάποιοι από εσάς θέλετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, τώρα θα λάβετε ευχάριστα μαντάτα.

Επανασύνδεση. Η επανασύνδεση θα απαιτεί από εσάς προσπάθεια και στοχευμένες πράξεις. Αν θέλετε να ξαναδείτε το παλιό σας ταίρι να επιστρέφει στη ζωή σας, τότε θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τη θεωρία και να περάσετε ολοταχώς στην πράξη. Σας φανερώνω πως αν πλησιάσετε το πρόσωπο που σκέπτεστε, θα έχετε την ανάλογη ανταπόκριση, γι’ αυτό περάστε άφοβα σε αποφασιστικές πράξεις.

Νέα γνωριμία. Δώστε εσείς το πράσινο φως και θα δείτε πως από μια τυχαία συνομιλία θα βρεθείτε ξαφνικά μέσα σε σταθερή σχέση. Το γοητευτικό σας στυλ θα προσελκύσει δίπλα σας πρόσωπο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον κι αν αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο, τότε πολύ γρήγορα θα νιώσετε την ασφάλεια του σταθερού ερωτικού δεσμού.

Σχέση – γάμος. Στη δική σας απόφαση έγκειται το αν η σχέση σας θα προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω. Οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην αποφασιστικότητά σας και το αποτέλεσμα θα είναι έργο των δικών σας ενεργειών. Αν υπάρχει κάτι που το ποθείτε μέσα από το βάθος της καρδιάς σας, τότε αναλάβετε δράση, γιατί είστε στην κατάλληλη στιγμή που η οποιαδήποτε προσπάθειά σας θα πιάσει τόπο.

 

Ιχθείς

Ένα τυχαίο γεγονός, σε συνδυασμό με μια ριζική απόφαση που θα πάρετε, θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα γίνει πραγματικότητα ένα μεγάλο σας όνειρο. Μείνετε πιστοί στις βαθιές σας επιθυμίες, ενεργοποιήσετε την ισχυρή θέληση που διαθέτετε και θα σας φανερώσω πως αυτό που αναζητάτε θα έρθει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι φαντάζεστε.

Επανασύνδεση. Αλλαγμένη συμπεριφορά θα έχει το παλιό σας ταίρι, θα εμφανιστεί με έντονη τη διάθεση της συγκαταβατικότητας και της συμφιλίωσης. Θα σας εκπλήξει το γεγονός ότι θα παραδεχτεί τα λάθη του και αν εκτιμήσετε την ειλικρίνεια που θα σας δείξει, αποφεύγοντας εγωισμούς και αντίποινα, τότε θα βρεθείτε πολύ κοντά σε κατάληξη επιτυχημένης επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία. Καρμική θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα εμφανιστεί στο δρόμο σας και πολύ γρήγορα θα αποτελέσει σταθμό στη ζωή σας. Τυχαία συμβάντα θα δρομολογήσουν τα γεγονότα κι αν τα ακολουθήσετε χωρίς άγχος και άτοπες ανασφάλειες, τότε πολύ σύντομα θα καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό αγάπης και ερωτικής εμπιστοσύνης.

Σχέση- γάμος. Συναισθηματικό και ψυχολογικό άνοιγμα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Θα γίνουν εκμυστηρεύσεις και εξομολογήσεις, καταλήγοντας σε μια πολύ σοβαρή πρόταση που θα δώσει νέα πορεία στη ζωή σας. Είστε στη χρονική στιγμή που μια κοινή σας επιθυμία θα γίνει πράξη και θα καταφέρετε να φτάσετε ενωμένοι σε σημείο κορυφής.

 

Πηγή: e zwdia