Το Σάββατο στο επίκεντρο είναι η προσωπική μας ζωή και το πώς να περάσουμε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Είναι προτιμότερο να αφήσουμε κόντρες και προστριβές στην άκρη και να στρέψουμε την ενέργειά μας στο ερωτικό παιχνίδι και στο πάθος. Αργότερα, το απόγευμα ενισχύει την όμορφη ατμόσφαιρα στις ερωτικές σχέσεις και τη διάθεση για διασκέδαση που θα λειτουργήσει καταλυτικά στο να απογειωθεί η αισιοδοξία και ο αισθησιασμός.

Η Κυριακή ανεβάζει κατακόρυφα το ερωτικό πάθος, παράλληλα όμως εκτοξεύονται φόβοι, καχυποψία και ζήλια που θα λειτουργήσουν σαν τροχοπέδη στις σχέσεις μας. Το βράδυ δε βοηθά στην καλή επικοινωνία, δημιουργεί συνθήκες έντονης αντιπαράθεσης και νευρικότητας και δεν ενδείκνυται να συζητήσουμε σοβαρά ζητήματα, αντίθετα είναι καλύτερο να αντιληφθούμε και να χαλιναγωγήσουμε τον εκνευρισμό μας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε προστριβές κι αντιπαραθέσεις που μπορεί να χαλάσουν το τέλος αυτού του διημέρου.

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο!

 

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο ο εγωισμός σου πιθανά να ενταθεί σημαντικά και να προκαλέσεις κόντρες με το ταίρι σου, λόγω δικής σου νευρικότητας. Αφέσου στην αισιοδοξία, στο πάθος και την ανάγκη για διασκέδαση και έλεγξε πιθανές ανασφάλειες που θα σε κάνουν εριστικό. Η Κυριακή σε προδιαθέτει για λεκτικές αντιπαραθέσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το πάθος εκτοξεύεται και πιθανή είναι η νέα γνωριμία, πρόσεξε μόνο μην μπεις σε κόντρες που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις. Η θετική σου διάθεση και το φλερτ μπορούν να σου χαρίσουν υπέροχες στιγμές διασκέδασης και κατακτήσεις, αρκεί να ελέγξεις πιθανή εριστική διάθεση το βράδυ. Η Κυριακή δεν αφήνει περιθώρια για καλή επικοινωνία, πρόσεχε πιθανό εκνευρισμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο είναι πιθανό να ασχοληθείς με καθημερινές υποχρεώσεις που θα σε βάλουν σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να χαλάσει το κλίμα στη σχέση σου και έχε στο νου σου ότι προς το βράδυ μπορείς να περάσεις όμορφα, αρκεί να χαλιναγωγήσεις πιθανές ανασφάλειες. Η Κυριακή εκτοξεύει τον εκνευρισμό που μπορεί να σε οδηγήσει να πεις πράγματα που θα στενοχωρήσουν το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει καθημερινά, να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις με πρόσωπο που μπορεί να δείξει ενδιαφέρον ιδιαίτερα το Σάββατο, καθώς μπορεί να επικεντρωθείς σε τετριμμένα που θα ενοχλήσουν. Η Κυριακή μπορεί να φέρει κόντρες λόγω νευρικότητα και κακή συνεννόηση με πιθανή νέα γνωριμία χαλώντας το όμορφο κλίμα, πρόσεξε!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικεντρώνεσαι στον έρωτα το Σουκού αυτό και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου απογειώνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σας, μόνο που το βράδυ καλό είναι να είσαι συγκρατημένος στις αντιδράσεις σου λόγω του τετραγώνου της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η Κυριακή είναι μια μέρα που σίγουρα δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ιδανικά μπορεί να είναι το Σάββατο για εσένα, έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις έντονα, να περάσεις όμορφα και να υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, πρόσεχε μόνο τις προσωπικές σου ανασφάλειες που θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην όποια εξέλιξη. Η Κυριακή αυξάνει τον εκνευρισμό και το άγχος πιθανά να μη δείξεις διάθεση για ερωτικά παιχνίδια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ρομαντικές στιγμές για δύο μπορείς να σχεδιάσεις για εσένα και το ταίρι σου το Σάββατο διότι δημιουργεί το ιδανικό κλίμα για στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και ερωτισμό,. Η Κυριακή μπορεί να σε βάλει να αναρωτηθείς τι σε χωρίζει και τι σενώνει με το ταίρι σου, αφού προκαλεί ζητήματα στην επικοινωνία και φέρνει στην επιφάνεια άλυτα θέματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να σε ωθήσει στο οικείο φιλικό σου περιβάλλον και να προκύψουν γνωριμίες, όμως είναι ανάγκη να περιορίσεις φόβους και χειριστικές τάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση και την όποια πορεία μπορεί να υπάρξει με το νέο πρόσωπο. Μην χάνεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και δε θα χάσεις. Η Κυριακή μπορεί να φέρει ενδιαφέροντες νέες γνωριμίες, που μπορεί να οδηγήσουν και σε καλοκαιρινό έρωτα.

 

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία και η διασκέδαση είναι το παν για εσένα το Σάββατο! Σε γεμίζει θετική ενέργεια, πάθος, έντονος ερωτισμό που μπορεί να μεταδώσεις στο ταίρι σου, ενώ είσαι πραγματικά στα καλύτερά σου. Η Κυριακή μπορεί να σε οδηγήσει σε καίριες αποφάσεις σε σχέση με τη ζωή σου και μπορεί να καταλάβεις πως το ταίρι σου είναι είτε αυτό που έψαχνες, είτε ακριβώς ό,τι δεν ήθελες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πολλές μπορεί να είναι οι ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες το Σαββατοκύριακο! Το Σάββατο ανεβάζει το κέφι σου και την διάθεση για επικοινωνία, είναι όμως ανάγκη να διαχειριστείς με ψυχραιμία τυχόν φοβίες που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και αν σε κάνουν εριστικό. Η Κυριακή μπορεί να προκαλέσει ένταση και ασυνεννοησία με πιθανές νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι δεν επιδιώκεις ιδιαίτερες κοινωνικότητες παρά έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου όπου θα περάσετε όμορφα, αρκεί να μην μπεις στη διαδικασία να επιβληθείς προκαλώντας συγκρούσεις. Η Κυριακή εντείνει τον εκνευρισμό, προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου και να αφεθείς στη διασκέδαση.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς κοντινά σου πρόσωπα και να υπάρχουν πιθανές νέες γνωριμίες, αρκεί να επιδιώξεις να περάσεις καλά χωρίς να πείσεις τους φόβους σου να σε καταβάλλουν. Η Κυριακή σε ωθεί σε αντιδραστικές και σπασμωδικές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν τον τρόπο επικοινωνίας σου με πιθανό νέο πρόσωπο που ενδιαφέρεται, προσπάθησε να περιορίσεις τη νευρικότητα.

 

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς το πάθος μπορεί να εκτοξευθεί παράλληλα με την αισιοδοξία και την καλή διάθεση. Πρόσεξε μόνο τυχόν εντάσεις και διάθεση επιβολής που θα προκαλέσουν συγκρουσιακές καταστάσεις. Η Κυριακή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας και αντιθέσεις αναγκών με σένα και τον σύντροφό σου, άφησε στην άκρη τα νεύρα και μείνε στη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να μαγνητίσεις τα βλέμματα, αρκεί να περιορίσεις πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να προβληματίσουν νέο πρόσωπο που μπορεί να υπάρξει. Η Κυριακή σου προκαλεί νευρικότητα που εκδηλώνεται έντονα στη συμπεριφορά σου απομακρύνοντας έτσι πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο είναι προτιμότερο για εσένα να μείνεις σε απόσταση από το ταίρι σου και να σκεφτείς τι θέλεις από εκείνο αλλά και τι σου λείπει, μιας και τόσο καιρό αποφεύγεις να κάνεις ενδοσκόπηση δημιουργώντας ζώρο για πιθανές ανασφάλειες και προβλήματα. Η Κυριακή εντείνει ζητήματα επικοινωνίας και διαφορετικών αναγκών με το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά, γι’ αυτό πρόσεξε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για επιστροφές από το παρελθόν που μπορεί να εκτοξεύσουν το πάθος, παράλληλα όμως εντείνουν και πιθανούς φόβους που μπορεί να έχεις και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Η Κυριακή μπορεί να πρωταγωνιστήσεις, αρκεί μόνο να είσαι προσεκτικός σε πιθανό εκνευρισμό που μπορεί να δείξεις και θα δημιουργήσει προβλήματα με νέα γνωριμία που μπορεί να έχεις, καθώς το απόγευμα αυξάνει την ένταση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να βγεις με το σύντροφό σου και με φιλικές σας παρέες και να περάσετε πολύ όμορφα απολαμβάνοντας την ημέρα σας, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί είναι πιθανό να εκδηλώσεις απωθημένα προκαλώντας προβλήματα. Η Κυριακή εντείνει την ευαισθησία και πιθανούς φόβους, κάτι που θα φέρει αντιπαραθέσεις γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμος.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία μέσα από φιλικές σου παρέες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα για εσένα που θα σε μαγνητίσουν, αρκεί να προσέχεις τη συμπεριφορά σου και να αφήσεις στην άκρη πιθανή επιβλητική διάθεση. Η Κυριακή μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα του παρελθόντος που κάνουν την εμφάνισή τους, κάτι που θα σε γεμίσει ανασφάλειες. Μην αφήνεις την έντονη ευαισθησία και τη νευρικότητα να κυριαρχήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο, το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα, κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου γι’ αυτό άδραξε την ημέρα να περάσεις όμορφα και να αφήσεις άγχος και υποχρεώσεις στην άκρη προστατεύοντας τη σχέση σου. Η Κυριακή φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα επικοινωνίας και διαφορετικής αντίληψης στόχων με το σύντροφο που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, μην το επιτρέψεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο επικεντρώνεσαι σε ζητήματα καριέρας ή υποχρεώσεις κοινωνικές που μπορεί να έχεις. Είναι πιθανόν μέσα από το επαγγελματικό ή κοινωνικό σου περιβάλλον να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν σημαντικά πράγματα για σένα, αρκεί να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου. Η Κυριακή πιθανά να φέρει στο προσκήνιο νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, όμως τα προβλήματα στην επικοινωνία μπορεί να φέρουν αποστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα, διασκέδασης και έντονα ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το ταίρι σου και παρέες που μπορεί να έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανό φανατισμό ή χειριστική διάθεση που θα δημιουργήσει συγκρούσεις. Η Κυριακή σε εκτοξεύει τη νευρικότητα σου δημιουργώντας πιθανά ζητήματα με τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο ερωτικό παιχνίδι, μόνο που καλό είναι να θυμάσαι ότι πρέπει να κρατήσεις την αισιόδοξη στάση σου και να μην μπεις σε ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Την Κυριακή δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου, προσπάθησε όμως να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό θα δημιουργήσει προβλήματα.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η ένταση, το πάθος, η καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσει το Σάββατο καθώς το πιθανότερο είναι να σε βάλει σε υπερβολές εντάσεις και συγκρουσιακή διάθεση που θα κοστίσουν στη σχέση σου, οι έντονες ερωτικές στιγμές είναι το καλύτερο μέσο εκτόνωσης. Η Κυριακή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που να προβληματίσουν τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, προετοιμάσου για πιθανές νέες γνωριμίες που θα κόψουν την ανάσα σου, όμως θυμήσου επίσης να θέσεις υπό έλεγχο ανασφάλειες, φοβίες και απωθημένα που θα σου κοστίσουν και θα δημιουργήσουν δυσάρεστες συνέπειες. Η Κυριακή εκτοξεύει τη νευρικότητα, προκαλεί ζητήματα στην επικοινωνία και οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση με πιθανό νέο πρόσωπο άκρως ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει στη ζωή σου.

 

Πηγή: e-zwdia